Nederland

Voorzie uw interieur van de vermaarde charme van Nederland. Het maakt niet uit of dit residentieel, zakelijk of recreatief is, ons assortiment zal u vreugde brengen. Van een levendig Lees meerschilderij van de skyline van Amsterdam tot de prachtige bruggen van Rotterdam, de Nederland canvasprints van Photowall bieden voor elke persoonlijke smaak en interieurstijl wat wils. De aandoenlijke, ietwat scheve grachtenpanden komen op veel van de Nederlandse canvas prints voor, en creëren prachtige patronen met hun witgerande ramen. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer unieke look en feel, hebben we ook typografische kaarten van de grote steden in het land, die een stedelijke vibe kunnen toevoegen aan een huis of kantoorkamer. Al deze Nederlandse canvasprints kunnen worden aangepast aan uw bestaande interieurontwerp, verschillende kleurenschema's en de algehele esthetiek, of er juist een contrast mee vormen.

De band in Nederland canvas afdrukken

De nauwe band van het Nederlandse volk met de zee is bijna overal in het land merkbaar. De zee is historisch gezien zowel hun tegenstander als bondgenoot geweest. Vroeger weerden de Nederlanders buitenlandse indringers af door opzettelijk rivierdijken door te steken. Zonder de uitgebreide waterwerken zou echter 65 procent van Nederland permanent onder water staan! De Nederland canvas print met de naam "Rotterdam Port at Sunset" (Rotterdamse haven bij zonsondergang) is daar veelzeggend voor, omdat het ons een enorme haven laat zien in de majesteit van een ondergaande zon. Deze Nederlandse canvas print kan in elk huis of kantoor goed tot zijn recht komen, en vormt een geweldig middelpunt dat zal boeien en dynamiek zal genereren. Slechts 50 procent van Nederland ligt meer dan een meter boven de zeespiegel, waardoor de meren en de omliggende vlakten tot bloei komen. Door samen te werken hebben Nederlandse gemeenschappen bijna 30 procent van hun land teruggewonnen uit moerassen, getijdenlagunes, meren en zelfs de zee zelf. Voorheen onbewoonbare gebieden konden worden gecultiveerd, omgezet in landbouwgrond, of beplant met de beroemde tulp. "Kinderdijk Magic" is een Nederlandse canvas print die dit gedeeltelijk laat zien, en ook een ander iconisch Nederlands element belicht, de windmolen.

Venetië van het Noorden

Om uw selectieproces samenhangender en handiger te maken, heeft Nederland canvas afdrukken een kleinere tier gewijd aan een van de beroemdste steden in de wereld, Amsterdam. Deze opmerkelijke metropool heeft zijn eigen karakter en allure, die meer dan aanwezig is in het assortiment Nederlandse canvas prints. Amsterdam heeft ongeveer 825.000 inwoners en met een geschatte 881.000 fietsen in Amsterdam, is het absoluut juist om te zeggen dat er meer fietsen in de stad zijn dan inwoners. Er wordt aangenomen dat ongeveer 70 procent van de inwoners dagelijks de fiets gebruikt, wat betekent dat als je geen fiets bezit, je praktisch een weirdo bent. U kunt dit zien in de werken getiteld "Romantische brug over het kanaal in Amsterdam", een eenvoudige maar krachtige afbeelding die een alledaags tafereel in de stad laat zien, weergegeven in klassieke sepiatinten. Deze Nederlandse canvasprint kan elke kamer laten opvallen en net dat karakter toevoegen dat nodig is om de sfeer te verheffen tot iets meer verfijnds. Hoewel Venetië absoluut de bekendste stad met de meeste grachten ter wereld is, heeft Amsterdam meer dan 165 grachten, ongeveer 15 meer dan Venetië. "Skinny Bridge and Amstel Canal" toont een van deze grachten op verbluffende wijze en geeft het een nostalgische sfeer met sepiatinten en -tinten.

Aanvullende Nederland canvas afdrukken

Nederlandse steden zijn zeer compact en dichtbevolkt. De grote steden zijn voortdurend onderhevig aan stadsvernieuwingsprojecten. We kunnen dus wel stellen dat de Nederlanders weten hoe ze de ruimte maximaal moeten benutten. Hetzelfde kan gezegd worden van de reeks Nederland canvasprints van Photowall. Deze afbeeldingen creëren een groot gevoel van ruimte en stijl met een gevarieerd palet van thema's en onderwerpen die zeker een prachtige wanddecoratie zullen opleveren. "Spiegeling van Amsterdam", bijvoorbeeld, toont het maximaliseren van ruimte in een van de kleinste steden ter wereld. Deze Nederland canvas print heeft een ongelooflijke uitstraling en kleur die de ogen gewoon helemaal strelen. "De snaren van Rotterdam" is een ander voorbeeld van het vermogen van Nederlandse canvasprints om ruimte te creëren, waardoor elke kamer opener en levendiger wordt.
Productinformatie
  • 1-59 van 59 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.