Shanghai

Photowall's collectie van Shanghai canvas afdrukken zal u laten zien dat deze locatie een wereldwijd financieel centrum, een transportknooppunt en een van de snelst groeiende steden tLees meerer wereld is, en niet alleen in de bouw van wolkenkrabbers. Of u nu op zoek bent om uw huis, een recreatieve ruimte of zelfs de plaats van het werk te versieren, Shanghai afdrukken op doek kunnen het ideale middelpunt worden. U hebt de keuze uit levensechte foto's die zo gedetailleerd zijn dat het lijkt alsof u er zelf bij bent, of kunstwerken die zo levendig van kleur zijn dat ze uw muren meer dimensie en diepte geven. Sjanghai canvas prints kunnen het verschil maken tussen een saaie en sobere kamer, of een gedenkwaardige en visueel impactvolle ruimte die mensen graag opnieuw willen bezoeken. Zoals gebruikelijk kunt u bij Photowall de Sjanghai afdrukken bewerken zodat ze passen bij of contrasteren met uw bestaande interieurontwerp, esthetiek, kleurenschema's, enzovoort.

Geschiedenis met Sjanghai afdrukken op canvas

In tegenstelling tot de andere stad in de China-categorie van Photowall, die een lang en gevarieerd verleden heeft, is de geschiedenis van Shanghai vrij kort. De Britten openden een concessie in Shanghai na de eerste Opiumoorlog en ontketenden zo de evolutie van de stad, het resultaat dat u kunt zien in de Shanghai canvas prints. Wat ooit een slaperig, klein vissersdorpje was aan de rand van de modderige Huang Pu rivier, is nu uitgegroeid tot een van 's werelds meest moderne en verfijnde steden. Met gemak een van de meest kosmopolitische steden in Azië, met steeds modernere infrastructuur en diensten, kan het beschouwd worden als de yin voor de yang van Beijing. U zult in de canvas prints van Shanghai ook zien waarom het meer bekend staat als een commerciële en financiële grootmacht, dan als de culturele finesse en schoonheid van Beijing. "Nine Dragons" is een prachtig voorbeeld van een canvasafdruk van Shanghai die deze levendigheid en moderne vooruitgang omarmt.

De hemel is de limiet

Zoals gezegd is Shanghai een van de snelst groeiende steden ter wereld als het gaat om wolkenkrabbers. U kunt deze ontwikkeling en vooruitgang zien op de canvasprints van Shanghai. Een van de kenmerken van deze motieven is het hoogste gebouw in Shanghai, de Shanghai Tower, die een hoogte heeft van ongeveer 631 meter met 127 verdiepingen. De bouw begon in 2008 en werd voltooid in 2015, met een observatiedek geopend op de toren in 2016, waardoor het effectief 's werelds tweede hoogste gebouw. Sjanghai canvas prints zoals "Shanghai Skyline, zwart-wit" zijn daar een bewijs van. Het laat niet alleen het aanzienlijke visuele gewicht van dit stadslandschap zien, maar voegt ook een element van scherpte en charme toe. De zwart-wit tinten van deze Sjanghai canvas afdrukken maken het meer stijlvol en mooi. Shanghai canvas prints zijn ook de thuisbasis van het Shanghai World Financial Center dat 101 verdiepingen en een hoogte van 491 meter heeft. Items zoals "Shanghai Skyline Sunset" zijn prachtige voorbeelden die uw kamer boven de gebruikelijke muurdecoratie zullen doen uitstijgen.

Aanvullende afdrukken op canvas van Shanghai

Aangezien deze stad de klok rond bruist van activiteit en evenementen, waar men zich in heel wat zaken kan onderdompelen, zult u in de Shanghai canvasprints tal van bezienswaardigheden ontdekken die hierbij passen. "Night View of Shanghai City", bijvoorbeeld, is daar een concreet voorbeeld van. "Nanpu Bridge" is een andere afbeelding die een levendig element in je ruimte kan brengen, een Shanghai canvas print die gewoon stijl ademt en zo gedetailleerd is weergegeven dat de kleuren je muren gewoon laten knallen. Als u op zoek bent naar iets meer sombers, dan is de rustige canvasprint "Good Morning Shanghai" misschien iets voor u.
Productinformatie
  • 1-14 van 14 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.