Onderwijsgebouwen

Onderwijsgebouwen zijn bouwwerken waarin vereerde leervormen zijn ondergebracht. Het kan vele vormen aannemen, of het nu een school, een bibliotheek, een laboratorium, een stadhuis ofLees meer zelfs een militaire installatie is. Zolang er binnen de muren wordt geleerd en gevierd, kan het worden omschreven als een onderwijsgebouw. Zelfs een bioscoop kan dienen als een educatief gebouw als de films die er worden vertoond een educatieve en artistieke waarde hebben. Photowall brengt hulde aan deze mooie structuren met zijn eigen lijn van canvasprints voor onderwijsgebouwen. Deze beelden de verschillende lettertypes van leren uit die over de hele wereld woekeren. Hang een paar van deze canvasprints van onderwijsgebouwen aan de muren van uw woonkamer, en laat de ruimte doordrenkt zijn met een sfeer van volwassenheid en eruditie. Uw dierbaren en gasten zullen zich verbazen over de afbeeldingen die u aan de muur hebt opgehangen. Zij zullen u hartelijk bedanken dat u de moed hebt gehad om deze mooie en kleurrijke canvasprints van onderwijsgebouwen in deze ruimte te laten zien. Kijk toe hoe ze weigeren deze ruimte te verlaten en steeds meer inventieve redenen bedenken om te blijven hangen met al deze canvasprints van onderwijsgebouwen om hen heen.

Onmisbaar in onderwijsgebouwen canvas prints

Een school is een mooi voorbeeld van een onderwijsgebouw. Of het nu een kleuterschool, een voorbereidende school of een hogeschool is, deze instellingen van georganiseerd en systematisch leren hebben de mensheid zo lang gediend als men zich kan herinneren. De eerste scholen waren eenvoudige bijeenkomsten van leergierige individuen die werden onderwezen door een geleerde leraar. Het maakte niet uit of het in een grote zaal of onder een boom plaatsvond, het ging om het leren en het doorgeven van waardevolle informatie. In het oude Griekenland gaven de grote filosofen les op marmeren bogen en in tuinen. Dit waren de voorgangers van onze moderne scholen. Photowall eert deze grote inspanning met "Athene School", "Eerste Schooldag", en "Lomonosov Moskou Staatsuniversiteit" in haar ruime collectie canvasprints van onderwijsgebouwen. Deze afbeeldingen tonen alle verschillende soorten scholen, van hun vroege begin in het oude Griekenland, tot de kleuterscholen van onze kinderen, tot de meer gevierde hogescholen van vandaag. Hang een paar van deze canvasprints van onderwijsgebouwen in uw studeerkamer of minibibliotheek en voel u als een van de filosofen uit de oudheid, terwijl u nadenkt over de lessen die u de jonge geesten van die dag wilt bijbrengen.

Onmisbaar in onderwijsgebouwen canvas prints

Bibliotheken zijn gebouwen met boeken over alle onderwerpen, waar het publiek vrij is om binnen de muren te lezen, of boeken voor meerdere dagen te lenen en thuis te lezen. In bibliotheken heerst een strikte zwijgplicht, waardoor ze ideaal zijn voor studie en onderzoek. Voor het verkrijgen van een bibliotheekkaart zijn een naam, huidig adres en telefoonnummer nodig. Hiermee kan men boeken uit de bibliotheek lenen voor een bepaalde periode. Als de boeken niet op de aangegeven vervaldatum worden teruggebracht, krijgt de lener een boete. De hoofdbibliothecaris is de persoon die verantwoordelijk is voor alle belangrijke zaken in dit gebouw. Photowall zet zijn petje af voor deze mooie leerschool met "Moderne Stadsbibliotheek", "Sahin", en "Bibliotheek van de Wetenschap" in zijn verbazingwekkende collectie canvas prints van onderwijsgebouwen. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest verfijnd gebouwde bibliotheken ter wereld. Hang een paar van deze canvasprints van onderwijsgebouwen in uw ontspanningsruimte om de ruimte een verfijnde en klassevolle uitstraling te geven. Uw momenten van volwassen vermaak zullen nog spannender en leuker worden met deze canvasprints van onderwijsgebouwen om u heen. Deze canvasprints van onderwijsgebouwen zijn zeker een hit in uw huis.

Geleerd en grenzeloos

Een goed gevulde en goed onderhouden bibliotheek zou een selectie boeken uit alle periodes van de wereldgeschiedenis moeten hebben en een bijna eindeloze reeks onderwerpen en vakgebieden moeten bestrijken. In de oudheid vestigde Alexander de Grote in Alexandrië, Egypte, een van de meest uitgebreide bibliotheken ter wereld. Hij vulde de grote gangen met elke boekrol van kennis, wetenschap en wijsheid die hij te pakken kon krijgen. De Library of Congress van de Verenigde Staten bevat niet alleen elk boekwerk en elke boekenverzameling ter wereld, maar ook elke vinylplaat, microfilm en krant die in omloop is geweest. Het wordt aangeprezen als de belangrijkste plaats van onderzoek voor elk wetenschappelijk werk. Er wordt gezegd dat zelfs de verloren gegane Evangeliën van de Apostelen van Christus, die welke door het Concilie van Nicea niet in de Bijbel mochten worden opgenomen, zich in de gereserveerde afdeling van dit gebouw bevinden. Ergens in het begin van de 20e eeuw schakelden alle bibliotheken ter wereld over van het Dewey Decimal catalogiseringssysteem op het Library of Congress-systeem. Dit maakte een efficiënter en georganiseerder proces mogelijk om alle boeken in hun gebouwen te ordenen.
Productinformatie
  • 1-5 van 5 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5–8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.