Kathedralen

Kathedralen zijn niet alleen heilige plaatsen van aanbidding, zij zijn ook een voorbeeld van de beste voorbeelden van menselijke architectuur in de geschiedenis. De hoeveelheid werk eLees meern geduld die nodig is om zelfs maar één kathedraal te bouwen, kan tientallen jaren in beslag nemen. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de vorm en de structuur van deze bouwwerken, maar ook met andere factoren zoals de lichtinval, de akoestiek en de culturele en religieuze symboliek van de lijnen. Zelfs de steensoort die voor de bouw wordt gebruikt, weerspiegelt de regio van de wereld waarin het gebouw staat. Photowall brengt hulde aan deze werkelijk fenomenale door de mens gemaakte bouwwerken in zijn fraaie reeks canvasafdrukken van kathedralen. Deze bijzondere afbeeldingen van enkele van de beste kathedralen ter wereld zijn niets minder dan visuele juweeltjes die eerbied en grandeur kunnen toevoegen aan de zalen en kamers van uw woning. Roep de majesteit van deze prachtige bouwwerken op met deze prachtige kathedralen canvas prints. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en kleuren waaruit de ontluikende architectuurkenner kan kiezen. Deze kathedralen canvas prints in uw huis zijn zeker een hit bij de meer verfijnde, wereldreizende set onder uw kennissen.

Grootheid in kathedralen canvas afdrukken

In de middeleeuwen, en zelfs tijdens de Renaissance, moest een bouwer opdracht hebben van een hooggeplaatst lid van de clerus, zoals een bisschop of een kardinaal, om een kathedraal te mogen bouwen. De koningen en koninginnen van die tijd moesten de opdracht goedkeuren, en tal van andere politieke persoonlijkheden moesten er hun handtekening onder zetten. Het behoeft geen betoog dat de bouw van een kathedraal geen geringe onderneming was. In een tijd waarin de kerk en de staat nog niet gescheiden waren, drukten de gevolgen van de opdracht voor de bouw van een bouwwerk van deze omvang inderdaad zwaar op de schouders van de bouwer. Photowall huldigt enkele van de meest gedenkwaardige ooit gebouwd met "St Pauls Cathedral", "Berliner Dom", en "Gmuender Minster" in haar mooie collectie van kathedralen canvas prints. Deze afbeeldingen van de grote kathedralen in Engeland en Duitsland zijn een herinnering aan het zorgvuldige werk en de fijne kunstzinnigheid waarmee deze bouwwerken tot stand zijn gekomen. Deze fantastische kathedralen op canvas zouden goed staan in uw minibibliotheek of uw studeerkamer. Ze geven een gevoel van pracht en praal aan uw rustige woonruimtes. Laat uw ogen ernaar kijken en voel uw zorgen wegvallen.

Moment in kathedralen canvas afdrukken

Verscheidene van de meest opmerkelijke kathedralen ter wereld herbergen enkele van de grootste kunstwerken die de wereld ooit heeft gezien. Een perfect voorbeeld hiervan is de Sixtijnse Kapel in het Vaticaan, waar de onsterfelijke fresco's van de grote Leonardo Da Vinci te zien zijn. De hertog van Milaan en de paus zelf gaven de grote Italiaanse kunstenaar de opdracht om deze adembenemende fresco's te schilderen op het dak van deze prachtige kapel. Photowall laat u dit prachtige erfgoed bewonderen met "St Peters Basilica-Rome", "Gevel van de Sagrada Familia kathedraal", en "Plaza de Regla en de kathedraal van Leon" in haar fijne lijn van kathedralen canvas prints. Als eerste moet de Sint-Pietersbasiliek in Rome worden genoemd, die wordt beschouwd als het grootste architectonische hoogstandje van de Renaissance in de wereld. Het is ook de grootste kathedraal ter wereld in termen van oppervlakte. Het is de begraafplaats van de heilige Petrus, hoofd van de apostelen van Jezus Christus en de man met de grote taak om de kerk van Christus op aarde voort te zetten. Verzamel uw kinderen om u heen voor een les in de begindagen van het christendom terwijl u zich omringt door deze prachtige kathedralen op canvas.

Heilig en majestueus

De lijnen van de bogen van een kathedraal vertegenwoordigen een van de meest robuuste en structureel gezonde bouwmethoden in de architectuur. Het concept van de sluitsteen in bogen werd bedacht vanwege de bouw van kathedralen. Zo ook de knave, de horizontale plattegrond van een kerk, die de vorm heeft van een kruis. Photowall laat u genieten van deze architecturale wonderen met "Stadsgezicht van de kathedraal van Salzburg", "Kathedraal van Rouen het portaal- Claude Monet", en "Kathedraal van Wells" in zijn brede lijn van kathedralen canvas prints. De zorgvuldige arbeid en jarenlange planning die nodig waren om deze prachtige structuren te bouwen zijn duidelijk zichtbaar in deze kathedralen canvas prints. Nodig uw vrienden, liefhebbers van architectuur, uit om zich te vergapen aan de unieke kathedralen op canvas. Maak er een gezellige middag van terwijl u vertelt over uw reizen en avonturen in de regio's van de wereld waar deze prachtige bouwwerken zich bevinden. Er zal nooit een saai moment in uw huis zijn met deze krachtige beelden aan de muur. Plaats ze strategisch in uw woonkamer of in uw persoonlijke woonkamer om een historische en kunstzinnige ambiance aan uw persoonlijke ruimte toe te voegen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's