Bonding

Emotionele binding is een vorm van verbondenheid die, al dan niet opzettelijk, bij alle levende wezens voorkomt. De omstandigheden die er de aanzet toe geven zijn even gevarieerd en uLees meeritgebreid als de levende wezens zelf. Ze kan zorgvuldig gepland zijn of in een oogwenk gebeuren, zonder het meest elementaire stukje voorbedachtheid. Het is niet beperkt tot mensen van dezelfde soort. Het kan gebeuren tussen twee mensen, het kan gebeuren tussen mensen en dieren, het kan zelfs gebeuren tussen een levend wezen en een schijnbaar levenloos voorwerp. Het is een goed gedocumenteerd feit dat wij mensen een sterke gehechtheid kunnen vormen aan een stuk land of een aandenken dat veel emotionele betekenis draagt. Dieren worden geroemd om hun grote liefde voor hun jongen en zelfs voor die van verschillende soorten. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende vorm van verbondenheid tussen alle dingen in het bestaan met zijn eigen collectie van bonding canvas prints. Deze afdrukken op linnendoek tonen de verschillende en vertederende manieren waarop we allemaal een band met elkaar hebben. Hang deze bonding canvas prints aan de muur van uw woonkamer en vul de ruimte met een sfeer van eenheid en intimiteit. Uw dierbaren en gasten zullen vol waardering zijn voor uw voorbedachte rade om deze bonding canvas prints in deze ruimte op te hangen.

Verbonden in hechtende canvas prints

Er is een oude legende die ons vertelt dat alle levende wezens ooit in tweeën zijn gesplitst en naar de vier hoeken van de aarde zijn gegooid. En we zijn ons hele bestaan op zoek naar onze ontbrekende helft. En pas als we herenigd zijn, kunnen we beweren dat we echt heel en compleet zijn. Vanaf het Boek Genesis, waar man en vrouw door God werden geschapen, niet alleen om naast elkaar te bestaan maar ook om elkaar te ondersteunen en aan te vullen, heeft het idee van een andere helft altijd een beroep gedaan op de warmere kant van de menselijke natuur. In het verhaal van Noachs ark werd de grote scheepsbouwer vermaand om alle dieren van het land, de zee en de lucht in paren te laden, nooit om ze in eenzaamheid als een enkele entiteit te laten leven, maar altijd als een paar. Deze afdrukken op linnendoek herinneren ons eraan dat iemand nodig hebben in ons leven geen teken van zwakte is, maar van kracht. Photowall geeft u "Meeting in a Yellow Bureau" in zijn fijne lijn van bonding canvas prints. Deze afbeeldingen van katten die met elkaar spelen laten ons duidelijk zien dat bonding niet uitsluitend een menselijke ervaring is.

Verbonden in hechting canvas prints

Kinderen hebben altijd vreugde en licht in ons leven gebracht. Hun aanwezigheid alleen al verlevendigt een huis en geeft iedereen een gevoel van doel. Van het gezin tot de maatschappij in het algemeen, ons belangrijkste doel in het leven is het beschermen en koesteren van onze kinderen, want zij vertegenwoordigen onze enige echte hoop voor de toekomst. Photowall brengt hulde aan de ondoorgrondelijke liefde van een moeder voor haar kind met "Mama Love" in haar verbazingwekkende collectie van foto's op linnendoek. Deze bijzondere afbeelding op canvas laat de onverbrekelijke band zien die bestaat tussen een ouder en haar kroost. Versier de muren van uw speelkamer, recreatieruimte en zowat elke andere kamer in huis met deze levendige bonding canvas prints, en u zult beloond worden met de glimlach en het gelach van uw kleintjes. Gemaakt van materialen van superieure kwaliteit, zijn deze bonding canvas prints niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn ook veilig voor uw kinderen. En met de bijna onbeperkte keuze aan afbeeldingen om uit te kiezen, zal er nooit een saaie kamer in huis zijn. Uw gezin zal vele uren vol ontzag en opwinding naar deze kleurrijke en levendige afdrukken op linnendoek kijken. Laat ze zelf een ontwerp kiezen, dat maakt deel uit van het plezier.

Nabij en intiem

De Bard, William Shakespeare schreef ooit Liefde is geen liefde die verandert wanneer zij verandering vindt of buigt met de verwijderaar te verwijderen. Deze regel verwijst naar loyaliteit en volledige toewijding die een kenmerk is tussen alle levende wezens die eeuwige trouw aan elkaar delen. In zijn onsterfelijke toneelstuk Romeo en Julia, bereiken deze geliefden zelfs het punt van tragedie en dood om hun hartstocht voor elkaar te bewijzen. Het is dan ook geen wonder dat deze meest elementaire emotie de drijvende kracht is geweest achter bijna alle grootse daden, zowel wonderbaarlijk als verschrikkelijk, in de geschiedenis van ons universum. De grote generaal Napoleon Bonaparte toonde zijn tedere kant toen hij zijn liefdesgedichten schreef voor zijn geliefde Josephine. Niet tevreden hiermee, schonk hij haar voor haar verjaardag het geschenk van duizend fonteinen. De Taj Mahal in India, een van de mooiste bouwwerken ter wereld, is een eerbetoon aan de eeuwige toewijding van een koning aan zijn verloren koningin. Maria en Jozef, misschien wel het meest significante paar ter wereld, zouden de geboorteouders van Jezus Christus zijn. Dus haast u en grijp vandaag nog uw deel van deze fijne bonding afdrukken op canvas.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's