Schillen

Er zijn bepaalde dingen in deze wereld die een logische verklaring tarten. Er doen zich bepaalde verschijnselen voor die voor de intelligente geest niet logisch lijken te zijn, maar dLees meerie zich toch prachtig lijken uit te werken. Een van deze mysteries is waarom het menselijk oog aangetrokken lijkt te worden door en blij is met beelden die afbladderen en vergaan. Bepaalde patronen boeien ons, een specifiek kleurenpalet kalmeert onze zintuigen, of een bepaald beeld, hoewel buiten de huidige context, kan plotseling zinvol voor ons zijn. Photowall brengt hulde aan deze eigenaardige menselijke eigenschap in zijn lijn van peeling canvas prints. Deze peeling canvas prints kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de kleur van uw muren of met het behang van uw keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van afbeeldingen die een onuitputtelijke selectie voor uw huis garanderen. Plaats ze in uw werkruimte, of in uw studeerkamer, uw recreatieruimte, en zelfs in uw keuken, wat voor u het beste uitkomt. Kom thuis op een plek waar schoonheid en ontspanning geen zin hoeven te hebben om volledig tot hun recht te komen. Laat uw ogen en uw geest zich bezighouden met en troosten door het ongewone. Er zijn geen regels als het gaat om het versieren van uw huis met deze unieke 'peeking' canvas prints. Leun gewoon achterover en ontspan en laat ze uw zorgen wegnemen.

Onorthodoxe peeling canvas prints

Voor degenen die jong en wild waren in de jaren negentig, toen de hoogtijdagen van de grunge-muziek in Seattle, Washington op zijn hoogtepunt waren, zal niets beter dienen als een herinnering dan onze "Grunge Wall II" in onze fijne lijn van peeling canvas prints. Ze verwijzen naar een tijd van jeugd en vrijheid en een leven zonder zorgen. Ze herinneren ons aan de plaatsen waar we zijn geweest en de avonturen die we hebben gedeeld. Een oude albumhoes is misschien te letterlijk voor deze herinneringen, maar dit specifieke stuk in onze peeling canvas prints zal subtiliteit en nuance brengen in een gekoesterde tijd in ons leven. Voor de moderne bewoner die niet genoeg kan krijgen van de industriële look, biedt Photowall "Rusty Patched Plate" in zijn lijn van peeling canvas prints. Deze stukken bieden een schril contrast met effen tinten en geven uw ontspanningsruimtes de extra kick die ze nodig hebben om ze van grauw tot dramatisch te transformeren. Een andere perfecte toevoeging aan uw woning zou het stuk "Deel van de Berlijnse Muur met Grunge Graffiti-Potsdamer Platz" kunnen zijn. Dit specifieke item in onze peeling canvas prints geeft een Picasso-esque gevoel. Met zijn gedurfde streken en onorthodox kleurgebruik geeft het een ondefinieerbare elegantie aan uw woonkamer of leeshoekjes.

Particule in peeling canvas prints

Niet alles hoeft sierlijk en lieflijk te zijn. Soms kan de soberheid van een kale muur uw woonkamer net zo veel pit geven als een muur die is behangen met pastelkleuren en gecoördineerde prints. Met dit in gedachten geeft Photowall u het "Ripped Poster Wall" stuk. Dit specifieke item in onze selectie van peeling canvas prints biedt een gothic en monochromatische lucht aan uw omgeving die aantrekkelijk kan zijn voor de meer avontuurlijke stadsbewoner. Niet alleen past dit kunstwerk goed bij een kale, witte achtergrond, maar het kan ook als muurstuk boven je bed worden geplaatst. Het geeft een ruwe verfijning die moeilijk te verwoorden is. En voor degenen wier ogen gecharmeerd zijn van vreemde, zich herhalende patronen, kan het "Bricks and Pattern" ontwerp in onze peeling canvas prints precies het juiste voor je zijn. Het trekt het oog en de geest aan om samenhang en structuur in de vorm te vinden en is daarmee het perfecte stuk voor de ruwe, complexe mens. Laat het naast uw boekenverzameling in uw privébibliotheek staan of zoek een onderkomen naast uw lounge stoel, en u heeft het perfecte gespreksonderwerp om uw avond mee te beginnen.

Ongewoon en elegant

Voor degenen die een beetje kleur willen toevoegen aan het abstracte, verenigt ons "MIneral Rock" ontwerp het beste van twee werelden. Deze afbeelding in onze verbazingwekkende collectie van peeling canvas prints, die de verschillende lagen van gekleurde rotsen op een rotswand weergeeft, introduceert zowel aardetinten als gebroken lijnen voor het veeleisende oog. Plaats deze peeling canvas prints in een helder verlichte kamer met een kale muur erachter, en je hebt de perfecte versiering voor elke woonruimte. De gedempte tinten en hypnotiserende patronen kunnen uw geest ontspannen en uw zintuigen kalmeren. Deze peeling canvas prints, en nog veel meer in onze selectie, getuigen van de waarheid dat niet alle schoonheid bestaat uit suiker en specerijen, en alles wat mooi is. Soms kunnen schril contrast, gotische elementen en monochrome tinten net zo smaakvol en elegant zijn. Voor de meer edgy en onorthodoxe stadsmens zijn deze stukken precies de juiste elementen om je huis de broodnodige stijl te geven. Koop een paar van deze peeling canvas prints zolang de voorraad strekt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's