Stammen

Een stengel is een van de twee structurele basisassen van een vaatplant, de andere is de wortel. Hij is het belangrijkste steunmiddel voor bladeren, bloemen en vruchten. Hij brengt waLees meerter en geabsorbeerde elementen naar de wortels en de scheuten, in het xyleem en het floëem, hij slaat voedingsstoffen op en is verantwoordelijk voor de vorming van nieuw levend weefsel. De stengel is een essentieel onderdeel van de levensondersteunende structuren van een plant. Photowall brengt hulde aan dit nuttige en mooie wonder der natuur met zijn eigen lijn van stengels op canvas. Deze afdrukken op stengels canvas tonen stengels in alle vormen en maten, hangend aan elke denkbare soort plant. Hang een paar van deze stengels op canvas in uw woonkamer en verander de ruimte in een virtuele tuin of kas. Voel de frisheid en de overvloed van de natuur met deze fantastische stengels canvas prints om je heen. Uw familie en vrienden zullen het waarderen dat u uw huis vult met deze canvasprints met stengels, en zullen steeds meer fantasievolle manieren vinden om in uw woonkamer te vertoeven. U kunt deze canvasprints ook in uw ontspanningsruimten plaatsen om de sfeer van rust en plezier in deze ruimte te verhogen. Deze stengels op canvas zullen zeker een hit zijn in uw huis.

Essentieel in stengels canvas afdrukken

Maar stengels zijn niet alleen een onmisbaar aanhangsel van een plant of een boom. Ze kunnen ook dienen als symbool van groei en nieuw leven. Evenzo kan het verwelken van stengels in de herfst het einde der dingen symboliseren en ons vervullen met weemoed en nostalgische gevoelens. Zelfs dichters, minstrelen en scribenten hebben zich tot hun grootste werk laten inspireren door het beeld van aan een boom drogende stengels. Photowall geeft je iets om over na te denken met "Alliums en Heleniums", "Vogelhoogten-Cocoa", en "Vogelhoogten-Parelmoer" in haar verbazingwekkende collectie van stengels canvas prints. Deze voorbeelden van stengels canvas prints laten de meest voorkomende scenario's zien waar we stengels in de natuur kunnen zien. Hang een paar van deze stengels canvas prints in uw loungeruimte om de ruimte een arboreale en natuurlijke uitstraling te geven. De kleur alleen al zal je helpen ontspannen en kan al je zorgen van de dag wegnemen. Ga zitten met een glas limonade op uw favoriete chaise lounge en laat u gewoon verleiden door de vredige en rustige schoonheid van deze stengels op canvas. Zet wat muziek op om de fantasie van een verblijf in de diepe bossen compleet te maken.

Verbinding in stengels canvas afdrukken

Veel wezens in de natuur vertrouwen op stengels voor bescherming en onderdak. Een rups verblijft op een stengel totdat hij in staat is om het popstadium binnen te gaan en los te breken om een prachtige vlinder te worden. Dieren die camouflage gebruiken als een vorm van verdediging zullen vaak de vorm van een stengel of een twijg aannemen om zich te verbergen voor hun natuurlijke roofdieren. Als de stengel of tak groot genoeg is, zal zelfs de mens eronder schuilen tijdens regenperioden. In het leger is een van de vaardigheden die soldaten leren om in het bos te overleven, het verzamelen van water dat van gebroken stengels sijpelt, zodat ze genoeg te drinken hebben. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Vogelhoogten", "Tulpen Arrangement", en "Papaver Feest" in haar prachtige collectie van stengels canvas afdrukken. Op deze canvasprints op stengels staan niet alleen stengels afgebeeld, maar ook de dieren die ervan afhankelijk zijn om te overleven. Plaats een paar van deze prachtige stengels canvas prints op je bed, in je slaapkamer, en voel je alsof je midden in de jungle in slaap valt, omringd door gebladerte en weelderige vegetatie. Deze canvasprints met stengels zullen u de beste nachtrust bezorgen die u in lange tijd hebt gehad.

Organisch en elementair

De grote klassieke componist, Ludwig Von Beethoven, was doof en stom bij zijn geboorte. Daarom is het zo'n wonder dat hij, ondanks deze beperkingen, in staat was om enkele van de mooiste symfonieën en melodische stukken in de muziek te creëren. Er wordt gezegd dat hij urenlang in het bos zou zitten en kijken naar de stilte van stammen en takken zoals ze aan bomen hingen. Hun visioen van duurzaamheid en aura van vrede is wat hem inspireerde tot het creëren van de meesterwerken waar we vandaag van genieten. Photowall wil ook u inspireren met "Paardebloem", "Magnolia bloemen", en "Weide bloemen-roze" in haar briljante collectie van stengels canvas afdrukken. Deze stengels canvas prints tonen de meer robuuste en overvloedige facetten van dit edele deel van de plant. Plaats deze stengels canvas prints strategisch in uw gangen om de ruimte een gevoel van fris bos na de regen te geven. U maakt van het verplaatsen van kamer naar kamer een oefening in het aanschouwen van schoonheid na schoonheid. Laat deze prachtige stengels op canvas Moeder Natuur binnenbrengen aan de muren van uw fraaie stadswoning. Versheid en overvloed zullen in uw huis leven met deze stengels op canvas.
Productinformatie