IJs

We weten allemaal dat ijs vastgevroren water is, maar wist u ook dat ijs blijft drijven als het water aan de bovenkant bevriest? Het blijft aan de bovenkant en het ijs wordt langzaam Lees meerdikker, waardoor de meren en vijvers van de wereld van boven naar beneden bevriezen. Het resultaat van dit fenomeen ziet u in de prachtige collectie ijs canvas prints van Photowall. IJs helpt de meeste waterplanten en -dieren tijdens de wintermaanden te beschermen. Dit maakt deze ijs canvas prints ook een nuttige herinnering aan het verzorgen van onze omgeving, want als het ijs in de lente smelt, absorbeert het warmte uit de omgeving om langzaam weer vloeibaar te worden. Het kost veel energie om de toestand van water te veranderen, dus dit geleidelijke proces helpt een plotselinge temperatuurstijging te voorkomen die schadelijk zou kunnen zijn voor het leven. Bekijk deze prachtige reeks canvasafdrukken van ijs om uw muurdecoratie te upgraden.

De feiten over ijs op canvas

Er zijn eigenlijk twee soorten ijs op aarde. Er is wat wetenschappers landijs noemen, dat uit zoet water bestaat, en zeeijs, dat uit zout water bestaat. Probeer in ijs canvas prints te kijken of je de twee van elkaar kunt onderscheiden. Ongeveer tien procent van het landoppervlak van de wereld en ongeveer zeven procent van de oceanen zijn bedekt met ijs. Je kunt een soort wereldreis maken met deze motieven in ijs canvas prints. Wist je dat het oudste ijs ter wereld zich op de bodem van de ijskap op Antarctica bevindt? Men denkt dat het ongeveer een miljoen jaar oud is! Wanneer u ijs op canvas bekijkt, is het ook belangrijk om in gedachten te houden hoe belangrijk dit element is. De ijskappen op Groenland en Antarctica zijn zo groot dat ze invloed hebben op de zwaartekracht die door de aarde wordt uitgeoefend. Aandacht voor het zeeleven en de opwarming van de aarde helpt om het ijs in deze gebieden op het juiste niveau te houden. Laat ijs canvas afdrukken de stijlvolle motivator zijn om milieuvriendelijk te zijn.

De witte schoonheid

Seizoenen kunnen iemands stemming veranderen, ons leven beïnvloeden en onze perspectieven veranderen. Er wordt gezegd dat de winter een tijd voor contemplatie is en ons uitnodigt om de geest tot rust te brengen, de ziel tot rust te brengen en onze innerlijke werking op te ruimen. U kunt dit zeker helpen met Photowall's ijs canvas prints zoals "Ice Wonderland". Deze prachtige scène geeft perfect de aantrekkingskracht van de winter weer. Met zijn rijke details en verbluffende compositie geeft deze specifieke ijs canvas print je het gevoel dat je er zelf bij bent, je diepste gedachten verricht en belangrijke beslissingen neemt. Voor de meer pro-actieve mensen die een beetje actie in hun interieur willen, kan het niet mis gaan met ijs canvas prints zoals "Icy Ladder and Horizon". Er zijn tal van items die verband houden met winterse activiteiten die de lat hoger kunnen leggen in uw decoratie.

Ice canvas prints speciale gast

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, komen ijsberen niet alleen voor in de bevroren wildernis van het noordpoolgebied, maar ook in Canada, Alaska in de Verenigde Staten van Amerika, Groenland, Rusland en Noorwegen. Deze ongelooflijke wezens zijn serieus grote beren! Volwassen ijsberen kunnen meer dan 2,5 meter lang worden en ongeveer 680 kilo wegen. Hun enorme afmetingen en gewicht maken hen tot de grootste levende carnivoren op aarde! "Polar Bear Grooming" is een ijs canvas print die deze woeste jagers laat zien op een van hun zachtste of rustigste momenten. Helaas zijn deze prachtige beesten geclassificeerd als kwetsbaar, aangezien de grootste bedreiging voor ijsberen de klimaatverandering is. Door de stijgende temperaturen smelt het zee-ijs elk jaar eerder en vormt het zich later, waardoor ijsberen minder tijd hebben om op voedsel te jagen. Ice canvas prints zoals "On Thin Ice" illustreren dit perfect en nogal hartverscheurend.
Productinformatie
  • 1-57 van 57 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.