Landschappen

Landschappen zijn bij uitstek een nuttig decoratief element. Ze kunnen een kleine ruimte groter doen lijken, de ruimte vergroten door er gewoon te zijn. Ze kunnen een te kille ruimte Lees meeropvrolijken, waardoor ze ideaal zijn voor kantoren, en decoratief zijn terwijl ze toch in wezen neutraal zijn, waardoor ze ideaal zijn voor hotels. Het juiste landschap op de juiste plaats kan een ruimte in één simpele stap van oké tot fantastisch maken. Maak een verandering; decoreer uw huis met canvas prints uit onze Landscapes collectie.

Wandel over een bosweg

Breng sereniteit in elke ruimte met een canvasafdruk van een bos uit onze collectie Landscapes. Laat uw verbeelding de minder begane paden nemen, dwalend langs de door de tijd versleten paden tussen bomen die oud waren toen ons ras nog jong was. Er is geen einde aan de diversiteit van boslandschappen - van de koele, bijna ordelijke bossen van het noordelijk halfrond tot de ruige, regenachtige jungles van Afrika en Zuid-Amerika. Elk bos roept verschillende gevoelens op - terwijl een landweg door een herfstgeel bos uitnodigend en huiselijk kan zijn, kan dezelfde landweg door een dicht, donkergroen oerwoud gedachten oproepen van gaan waar nog nooit iemand is geweest, breng het bos thuis met canvas afdrukken.

Geef jezelf bloemen

Echte bloemen zijn even ontroerend als mooi, een stralend maar al te tijdelijk voorbeeld van de schoonheid van de wereld. Maar met afdrukken op canvas kunt u een heel bloemenveld, tot aan de horizon, in elke kamer van uw huis brengen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een veld klaprozen, een weide vol wilde bloemen of de lavendelvelden van de Provence, u kunt die bloemen mee naar huis nemen en voor altijd bewaren, net zo mooi als op de dag dat de foto werd genomen.

De open velden

In een open veld lijkt de hemel altijd groter, met het gras dat tot aan de horizon reikt en de vloeiende golving van de heuvels die zich voor u uitstrekken. Een groot veld is een geweldige plek om na te denken; het stille geruis van de velden doet je denken aan de golven van de oceaan die op het strand kabbelen, terwijl het knikken van het gras in de wind een hypnotiserende kwaliteit heeft. Hoewel een schilderij nooit echt het geluid en de geur van een open grasveld kan reproduceren, kan het je zeker laten zien hoe het eruit ziet, en een open veld zal zelfs de kleinste kamer onmiddellijk groter, helderder en meer bewoond doen lijken.

Bergen en ruïnes

Soms kijk je naar beelden van bergen, of foto's genomen vanaf de top ervan, en moet je even de tijd nemen om je te verbazen over het doorzettingsvermogen van de mens, die deze stenen kolossen beklimt voor een foto. Nog indrukwekkender wordt het als je een kasteel op de top van een berg ziet - je denkt dan meteen aan de hoeveelheid werk die in de bouw van die toren of die muur moet zijn gestoken - hoeveel mensen en hoeveel jaren heeft het gekost om het te bouwen? Net als de bergen lijken de kastelen er altijd al te hebben gestaan en er ook altijd te zullen staan, en het is gemakkelijk te missen hoe ze voortdurend veranderen. Of het nu een besneeuwde berg is die groen wordt in de lente, of het langzame aftakelingsproces dat kastelen in ruïnes verandert, de krachten van de tijd werken op alle dingen, zelfs op bergen. Ondanks hun onveranderlijke uiterlijk op menselijke schaal, zijn bergen op geologische schaal ongelooflijk energiek, op en neer gierend als peuters op een suikerhoge. Integreer schilderijen in uw interieur voor een nuttige meditatie over de gevaren van het oordelen op basis van het uiterlijk alleen.

Kunst

Kunstenaars over de hele wereld hebben zich door de jaren heen laten inspireren om te proberen het levende landschap in hun kunst weer te geven. Hoewel sommigen van hen beter zijn dan anderen, is er geen twijfel over mogelijk dat landschapsschilderen een veeleisende discipline is, of je nu een beboste heuvel, een stormachtige zee of een bergstroom afbeeldt. Alles moet kloppen, want het is een van de weinige dingen die men later nog kan controleren - niemand weet na al die tijd nog hoe de Mona Lisa er echt uitzag, maar iedereen kan naar Engeland gaan om te zien of Thomas Smith of Richard Wilson wisten waar ze mee bezig waren. Haal een voorbeeld van deze veeleisende kunstvorm in huis met een afdruk op linnendoek uit onze Landschap-collectie.
Productinformatie