Zonsondergang in bos door gebroken venster - Canvas print - Woonkamer

1621

motieven

Landschappen

Landschappen zijn een buitengewoon bruikbaar type decoratie. Ze kunnen een kleine kamer groter doen lijken, de ruimte vergroten door er alleen maar te zijn. Ze kunnen een klinische ruLees meerimte opluisteren, hetgeen ze ideaal maakt voor kantoren en ze kunnen versieren en tegelijkertijd neutraal blijven, wat ze ideaal maakt voor hotels. Het juiste landschap op de juiste plaats kan een kamer van gewoon oké tot fantastisch maken in één simpele stap. Verander nu: decoreer je huis met canvassen uit onze landschapscollectie.

Loop over een bospad

Breng kalmte in iedere ruimte met een canvas uit onze landschappen collectie van een bos. Laat je verbeelding het minder gebaande pad nemen, zwervend langs versleten paadjes tussen bomen die al oud waren toen ons ras jong was. Als het aankomt op bos-scenes, is er geen einde aan de diversitiet- van de koele, bijna orderlijke bossen van het noordelijk halfrond tot aan de weelderige regenwouden van Afrika en Zuid Amerika. Ieder bos roept andere gevoelens op- terwijl een landweg doot een herfstgeel bos uitnodigend en als thuis aanvoelt, kan hetzelfde pad door een dichte, donkegroene jungle gedachten oproepen aan plekken waar nog geen mensooit is geweest, breng het bos in huis met een canvas.

Geef jezelf bloemen

Echte bloemen zijn net zo schrijnend als dat ze mooi zijn, een helder, maar zo tijdelijk voorbeeld van de schoonheid van de wereld. Maar met een canvas breng je een compleet bloemenveld, zich uitstrekkend tot aan de horizon, in iedere kamer van je huis. Of je nu een voorkeur hebt voor een veld papaver, een weiland gevuld met wilde bloemen, of de lavendelvelden uit de Provence, je kunt deze bloemen naar huis brengen en ze voor altijd bewaren, net zo mooi als op de dag dat de foto werd gemaakt.

De open velden

De lucht lijkt altijd groter in een open veld, met het gras reikend tot aan de horizon en de glooiende heuvels voor je. Een groot veld is en geweldige plek om na te denken; het zachte geruis van de velden doen denken aan de golven van de oceaan die op het strand spoelen, terwijl het buigen van het gras in de wind een hypnotisch effect heeft. Hoewel een schilderij nooit daadwerkelijk het geluid en de geur van een open grasveld kan weergeven, kan het je des te beter laten zien hoe het er uit ziet, en een open veld maakt zelfs de kleinste kamer er groter, lichter en levendiger.

Bergen en ruïnes

Soms kijk je naar plaatjes van bergen of foto’s vanaf de top gemaakt, en je hebt een momentje nodig om je verwonderen over de vastberadenheid van de mensen, die deze stenen reuzen beklimmen om een foto te maken. Het wordt nog indrukwekkender als je een kasteel ziet staan op de top van een berg- je gedachten voeren je meteen naar de hoeveelheid werk die in het bouwen van die toren of die muur moet hebben gezeten- hoeveeel mensen en hoeveel jaren zijn er voor nodig geweest om het to bouwen? De kastelen, net als de bergen, zien er uit alsof ze er altijd zijn geweest en altijd zullen blijven, en het is makkelijk over het hoofd te zien dat ze constant veranderen. Of het gaat om een besneeuwde top die groen wordt in de lente, of dat het gaat om het langzame verval dat kastelen in ruïnes laat veranderen, de tand des tijds werkt op alles, zelfs op bergen. Ondanks hun onveranderlijke verschijning op menselijke schaal, zijn bergen op een geologische schaal ongelooflijk energiek, op en neer springend als kleuters die suiker hebben gegeten. Voeg schilderijen toe aan je interieur als bruikbare overpeinzing over de gevaren van het beoordelen op uiterlijk allleen.

Kunst

Artiesten over de hele wereld zijn door de jaren heen geïnspireerd geweest om te pogen het levende landschap in hun kunstwerken weer te geven. Hoewel sommigen beter zijn dan anderen, is er geen twijfel dat landschapsschilderen een veeleisende discipline is, of je nu een bebosde helling weergeeft, een stormachtige zee, of een bergbeek. Alles moet precies kloppen, omdat het één van de weinige dingen is die mensen daadwerkelijk later kunnen gaan controleren - niemand weet hoe de Mona Lisa er echt uit ziet na al die tijd, maar iedereen kan naar Engeland gaan om te zien of Thomas Smith of Richard Wilson wisten waar ze mee bezig waren. Breng een exemplaar van deze veeleisende kunstvorm in je huis met een canvas uit onze landschappen collectie.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.