Ouderwets

Er is iets met alles wat ouderwets is dat een sterk gevoel van nostalgie en herinnering naar ons bewustzijn brengt. We herinneren ons de dingen levendiger en de beelden die we in gedaLees meerchten zien, zijn bijna tastbaar. Een vleugje kleur, een oude prent, bladzijden met ezelsoren uit een boek, een gedroogde bloem ingeklemd tussen de bladzijden van een dagboek, al deze dingen roepen een gevoel van verlangen op en een band met dingen uit het verleden. Photowall geeft u de kans om van dit gevoel te genieten in zijn mooie lijn van ouderwetse afdrukken op canvas. Deze unieke beelden uit vervlogen tijden dienen als een tijdcapsule die ons herinnert aan dingen die we ons herinneren, dingen die we vergeten zijn, en dingen die we het beste kunnen voelen, niet zeggen. Deze nostalgische afdrukken op ouderwets canvas kunnen verfijning en volwassenheid geven aan elk hoekje en gaatje van uw huis. Meer dan dat, het kan een tint van sentimentaliteit geven aan elke leefruimte. Een huis is niet alleen een plek om het heden te vieren, maar ook een toevluchtsoord, een veilige plek om herinneringen aan het verleden op te halen. Deze ouderwetse afdrukken op canvas brengen de schoonheid en opwinding van vervlogen tijden terug in het comfort van uw huis. Herinner met deze ouderwetse afdrukken op linnendoek.

Herinner met ouderwetse afdrukken op canvas

Veel onverwachte elementen kunnen een herinnering oproepen. Wat we zien, wat we horen, wat we voelen, en wat we proeven, zijn allemaal verbonden met specifieke receptoren in onze hersenen die dienen als katalysator voor ons om ons opnieuw te verbinden met het verleden. Photowall, in zijn verlangen om de glorie en het bitterzoete gevoel van gisteren terug te brengen, geeft u "La Goulue", "Menagerie-Melchior D'Hondecoeter", en "Kogane" in zijn fijne lijn van ouderwetse canvas prints. De eerste prent is een zwart-wit karikatuurschets van een dansend oud echtpaar, de tweede toont een openlucht menagerie gevuld met allerlei exotische vogels en dieren, de derde is een weergave van een Japanse maagd in volledig Kabuki gewaad. Deze ouderwetse canvasprints zullen gegarandeerd prachtig staan in uw woonkamer of in uw slaapvertrekken. Ze stralen niet alleen elegantie uit, maar geven ook kleur en spanning aan uw woonruimte. Plaats deze ouderwetse canvas prints boven de schoorsteenmantel van uw open haard of aan de muur naast uw eettafel om een mooi middelpunt te vormen en onderwerp van gesprek te zijn terwijl u dineert of gewoon lekker ontspant.

Beleef in ouderwetse canvas prints

Men zegt dat kinderen, net als dieren, erg gevoelig zijn. Hoewel ze misschien niet in staat zijn om hun gevoelens welsprekend over te brengen, voelen ze het toch heel scherp aan. Een bepaalde toon in de stem, een verandering van houding, een oogopslag, en ze kunnen gemakkelijk aanvoelen dat er iets mis is. Hetzelfde geldt voor het geheugen. Zij zijn gevoelig voor de nuances en tonen van het geheugen, zoals een wolf angst kan ruiken bij een antilope. Leer uw kinderen al vroeg de waarde van het herinneren van dingen met deze opmerkelijke ouderwetse canvasprints. Met voorbeelden zoals "Dane Foyer at The Opera-Edgar Degas", "Spring Dream 4", en "Spring Dream 2", in de mooie collectie van ouderwetse canvas prints. De eerste toont Degas' prachtige meesterwerk van balletdansers die zich uitrekken en voorbereiden in de foyer. De tweede en derde tonen een gele kolibrie die op de takken van een struik vol witte bloesems zit. Deze unieke afdrukken op ouderwets canvas brengen momentopnamen tevoorschijn van ervaringen en ontmoetingen die we ofwel in ons onderbewustzijn hebben begraven ofwel als een kostbaar juweel hebben opgeborgen in de kluis in onze geest. Laat deze ouderwetse canvas afdrukken de schatten van het verleden ontsluiten.

Nooit vergeten

Er wordt wel beweerd dat, van alle dieren, de olifant het langste geheugen heeft. Hieruit is misschien het gezegde ontstaan: Een olifant vergeet nooit. Maar de mens staat ook niet bekend om zijn vergeetachtigheid. Ons vermogen om te herinneren en het geheugen te verbinden met een tastbare gebeurtenis is door de geschiedenis heen een bron van verwondering geweest voor vele psychiaters. Photowall zet zijn hoed af voor deze wonderbaarlijke eigenschap van de menselijke geest met "Vrouw met een parasol in een tuin", "Groene tropische monstera", en "Pine Street Peren" in zijn ruime collectie van ouderwetse canvas prints. De eerste afbeelding toont een in blauw geklede vrouw die door een weelderige en kleurrijke tuin wandelt met een parasol boven haar hoofd. De tweede afbeelding is van een groen tropisch monsterablad, en de derde is die van een tros rijpe peren. Deze beelden roepen bepaalde smaken en kleuren op, die gevoelens oproepen uit onze kindertijd, en de duizend kleine extases die we voelden toen we jong waren. Laat deze verbazingwekkende beelden doordringen in elke kamer van uw huis, en laat ze allemaal het verhaal vertellen van de persoon die u ooit was, en de persoon die u geworden bent. Haast u en bestel vandaag nog uw ouderwetse afdrukken op canvas.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.