Pasta

Pasta als hoofdbestanddeel is het meest fundamentele onderdeel van de Italiaanse keuken sinds de inwoners van dit land voor het eerst leerden om bloem, eieren, water en zout te mengenLees meer tot noedels en andere interessante vormen. Er zijn praktisch meer dan een miljoen manieren om pastagerechten te bereiden voor culinaire consumptie. En elke dag worden er nog meer, vernieuwende manieren van koken uitgevonden. Photowall brengt hulde aan maaltijden zo oud als de Romeinen in zijn prachtige collectie pasta op canvas. Deze afbeeldingen verbeelden de viering van onze consumptie van deze lekkernijen. Hang een aantal van deze pasta canvas prints in uw huis om u te herinneren aan de overvloed van de natuur. Plaats een aantal van deze pasta canvas prints in uw keuken om u te inspireren tot het bedenken van steeds fantasierijkere gerechten die uw ogen strelen en uw smaakpapillen bevredigen. Een paar van deze pasta canvas prints strategisch geplaatst in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen zullen niet alleen kleur geven en uren van vermaak bieden, maar zullen ook dienen als een eerste kennismaking met de wereld van voedzaam eten. Maak van hen aspirant-gourmands door hun verbeelding en creativiteit te prikkelen met deze pasta canvas prints in uw woning.

Goddelijk in pasta op canvas

Het is een weinig bekend feit buiten literaire kringen, dat de grote Franse romanschrijver Alexandre Dumas, die De Drie Musketiers en De graaf van Monte Cristo schreef, ook een van de meest uitgebreide en gevierde boekwerken in de culinaire wereld heeft geschreven. Dit boek heet Les Grande Dictionnaire de Cuisine of Het Grote Woordenboek van de Keuken. Het bevat enkele van de meest beoefende klassieke technieken van voedselbereiding die al eeuwenlang door koks worden toegepast. Photowall laat u de smaak proeven met "Pesto" in zijn prachtige collectie van pasta canvas prints. Deze afbeelding toont dit verrukkelijke pastagerecht met noedels en een saus gemaakt van gemalen peterselie, pijnboompitten en olijfolie. Hang deze pasta op canvas aan de muur van uw woonkamer en maak er een mooi pronkstuk van dat levendige culinaire discussies op gang zal brengen. Ruzie over welke manier van koken het beste is, met uw familie en geliefden, met deze geweldige pasta canvas prints om u heen. Zelfs uw kinderen zullen de ogen openen voor de sappigheid en de geweldige smaak van deze maaltijden, wanneer u ze inwijdt in de wereld van lekker eten met deze pasta op canvas.

Onderscheid in pasta op canvas

De Michelinster is een onderscheiding die wordt uitgereikt door een zeer strikt genootschap van fijnproevers die deze alleen toekennen aan de beste chef-koks en restaurants ter wereld. Het hebben van een Michelinster is het equivalent van het bezitten van een Congressional Medal of Honor in de militaire wereld. Eén ster betekent dat je een geweldige chef-kok bent, twee sterren betekent dat je vaardigheid bijna buitenaards is, terwijl drie sterren een niveau van vaardigheid en talent is dat alleen is voorbehouden aan de goden. Photowall geeft u meer om van te genieten in onze fijne lijn van pasta op canvas. Deze afbeeldingen tonen de unieke gerechten met een uitgesproken smaak die de trots zijn van de nakomelingen van de Ceasars. Ze vertellen ons ook dat eenvoudige basisproducten en nederige drankjes nog steeds een sfeer van eetlust en overvloed kunnen creëren. Er is bijna geen bereiding die zo eenvoudig is dat ze niet een gevoel van gusto kan opwekken bij de mensen die ervan zullen genieten. Geef deze pasta op canvas een ereplaats op uw slaapgedeelte, en creëer altijd een huiselijke en warme sfeer in uw slaapkamer. U en uw geliefden kunnen urenlang naar deze pasta op canvas staren.

Uniek en bevredigend

Sinds de mens voor het eerst pasta met saus en vlees leerde mengen, heeft de culinaire wereld steeds creatievere technieken uitgevonden om voedsel op tafel te presenteren. Van het gebruik van houtskool en hout om het vlees een bepaalde smaak te geven, tot het gebruik van verschillende soorten wijn bij het koken, tot het gebruik van kruiden en specerijen, er lijkt geen einde te komen aan de ontwikkeling en vooruitgang van deze Italiaanse culinaire kunst. In de moderne tijd is vuur niet meer de enige manier om voedsel te bereiden. Elektrische fornuizen hebben hun intrede gedaan in de keuken. Inductiekookplaten die gebruik maken van elektromagnetische energie besparen tijd en moeite bij het bereiden van maaltijden. En de laatste tien jaar wordt een apparaat, de sous vide, gebruikt om op lage, vaste temperaturen te koken, zodat de smaak van marinades en specerijen gegarandeerd behouden blijft. Koken met deze apparatuur verzekert u ook dat het vlees vork- mals is en gelijkmatig van binnen naar buiten gegaard. De mensheid heeft zeker een lange weg afgelegd van het draaien van noedels op een vork en het overgieten met saus. Deze pasta prints op canvas zijn bedoeld om ons te herinneren aan de rijke geschiedenis en de grote toekomst die ons te wachten staat op het gebied van eten.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's