Podiumkunsten

Sinds het begin van de mensheid heeft de mens altijd vindingrijke en ingenieuze manieren bedacht om zichzelf te vermaken en te amuseren. Of de ervaring nu visueel, mondeling of tactieLees meerl is, wij zijn altijd in staat geweest scenario's te bedenken die onze verbeelding prikkelen en onze zintuigen behagen. Van het slaan op de huid van dieren om een beat te creëren, tot expressieve bewegingen met onze ledematen om onze goden gunstig te stemmen, tot het moderne, geavanceerde vermaak waarvan we genieten, er lijkt geen einde te komen aan onze vindingrijkheid als het op dit onderwerp aankomt. Photowall brengt hulde aan dit fascinerende vermogen van onze soort met zijn eigen lijn van afdrukken op canvas van podiumkunsten. Deze afbeeldingen tonen de ontelbare vormen van amusement die we door de jaren heen hebben bedacht. Hang een paar van deze afdrukken op canvas aan de muur van uw woonkamer en u zult zien dat de ruimte onmiddellijk opfleurt en gevuld wordt met vrolijkheid en kleur. Uw gasten en geliefden zullen u toejuichen voor het ophangen van deze afdrukken op canvas. Zij zullen steeds meer fantasievolle manieren bedenken om terug te komen naar uw woonkamer met deze afdrukken op canvas. Deze afbeeldingen zijn zeker een hit in uw huis.

Ritmisch in uitvoerende kunsten canvas afdrukken

Jazz is een muziekgenre dat is ontstaan in de Afro-Amerikaanse gemeenschappen van New Orleans, Louisiana in de Verenigde Staten aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw, met zijn wortels in de blues en ragtime. Sinds de jaren 1920, in muzikale kringen algemeen bekend als de Jazz Age, is het erkend als een belangrijke vorm van muzikale expressie in de traditionele en populaire muziek. Het is verbonden door de gemeenschappelijke banden van Afro-Amerikaanse en Europees-Amerikaanse muzikale afstamming. De stijl van Jazz muziek wordt gekenmerkt door swing en blues noten, complexe akkoorden, call and response zang, en improvisatie. Photowall laat u uw voeten op de beat stampen met "That Jazz" in onze fijne lijn van uitvoerende kunst canvas prints. Deze afbeelding geeft de hippe en coole vibe weer die deze vorm van muziek inspireert. Toen jazz als een lopend vuurtje de wereld rond ging, putte het uit nationale, regionale en lokale muzikale culturen waaruit een verscheidenheid aan verschillende stijlen ontstond. New Orleans Jazz deed voor het eerst zijn intrede in de vroege jaren 1910. Het combineerde vroegere fanfaremarsen, Franse quadrilles, biguine, ragtime, en blues met collectieve polyfone improvisaties. Laat deze afdrukken op canvas een steunpilaar in uw huis zijn.

Visueel in de podiumkunsten canvas afdrukken

Door de hele geschiedenis van de speelfilm heen hebben verschillende films zich onderscheiden en een onuitwisbare stempel gedrukt op de samenleving zelf. Verhalen die zo goed in elkaar zitten en zo zorgvuldig zijn gemaakt, dat ze tot op de dag van vandaag favoriet blijven bij het publiek. Deze films worden klassiekers genoemd, en elke filmperiode kent er wel een paar. Photowall brengt hulde aan dit grote artistieke erfgoed met "Humphrey Bogart" zijn prachtige collectie van podiumkunsten canvas prints. Deze verbazingwekkende afbeelding toont een van de meest gedenkwaardige acteurs die ooit op het witte doek te zien was. Deze prachtige afdrukken op canvas zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, bijna te veel om op te noemen. Ze kunnen elke kamer in uw huis omtoveren tot een heus museum van de moderne cinema. Een aantal van deze afdrukken op canvas zijn niet alleen mooie siervoorwerpen, maar ook echte collector's items achteraf. Ze documenteren ook nauwkeurig de evolutie van de cinema vanaf de begindagen van de zwart-wit stomme films tot de kleurgecorrigeerde, computergegenereerde blockbusters van vandaag. U kunt de popcorn en de menigte in uw eigen filmzaal bijna ruiken wanneer u deze afdrukken op canvas van podiumkunsten ophangt.

Lithe en lenig

Dansen is een van de manieren die we hebben gecreëerd om onze cultuur te behouden en onze ziel te verheffen. Van de eerste sjamanen en medicijnmannen van oude stammen, die hun lichamen in sierlijke vormen bogen om de geesten gunstig te stemmen, tot de vroegste gevallen waarin mensen hun ledematen met ritme gebruikten om emoties uit te drukken, is deze vorm van vermaak sindsdien een hoofdbestanddeel van ons dagelijks leven geweest. Photowall zet zijn hoed af voor deze verbazingwekkende afleidingen met "Dansende vrouwen - Joaquin Sorolla", "Powder Rush", en "Dans is de taal van de ziel, zwart-wit" in zijn verbazingwekkende collectie van uitvoerende kunsten canvas prints. Deze beelden tonen traditionele dansen zoals Flamenco en ballet als vormen van vermaak die tot de verbeelding spreken. Hang een paar van deze uitvoerende kunst canvas prints aan de muur van uw loungeruimte, en zie hoe de simpele handeling van het staren ernaar uw zintuigen kan kalmeren, en alle zorgen en problemen van de dag van u af kan laten glijden. Neem plaats in uw favoriete lounge stoel met een gekoelde martini en stel u voor dat u in de salon bent van een van de meest gevierde beschermheren van de kunst van de stad, vermaakt met traditionele dansen door hun gasten.
Productinformatie