Tijgers

Misschien wel een van de meest iconische afbeeldingen van dieren die u kunt gebruiken om uw huis te sieren, de vaak geheimzinnige wereld van de tijger is echt vastgelegd in een aantalLees meer van onze prachtige afdrukken op canvas. Het roofdier dat het meest wordt geassocieerd met India en de rest van Azië, de tijger werd ooit beschreven als 'brandend helder' en vereerd om zijn 'angstaanjagende symmetrie' door dichters als Blake. In de prachtige afbeeldingen zijn levendige kleuren als goud, zwart, oranje en rood samengebracht in absoluut verbluffende combinaties die de ware majesteit van dit prachtige schepsel laten zien.

De tijger in schilderijen

De tijger is misschien wel een van de meest visueel verbluffende zoogdieren op aarde, vooral dankzij zijn doordringende ogen en dramatisch gestreepte vacht. Hij is dan ook perfect materiaal om af te beelden in de vorm van een schilderij. Kijk maar eens naar onze Temple Lake Tigers of Hidden Images - Tigers als perfecte voorbeelden van deze grote katten in familiegroepen. Geschilderd met een hoog niveau van vaardigheid, deze schilderijen zijn vol detail en tonen tijgers in hun natuurlijke omgeving. Daarnaast toont White Tiger Clan, een ander prachtig gearrangeerd schilderij, van de wereldberoemde Siberische tijger met zijn kenmerkende vacht ontspannen bij een beekje met welpen op de voorgrond. Andere geschilderde afbeeldingen, zoals Tiger Sanctuary en Tiger in a Tropical Storm van Henri Rousseau, creëren veelkleurige paletten waardoor afbeeldingen van tijgers in een verscheidenheid van tinten te vinden zijn waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur dat u toevallig al heeft.

De natuurlijke schoonheid van de tijger

De tijger, die bekend staat om zijn sluipende roofzucht, is niettemin de koning van alles wat hij observeert en deze kwaliteit komt het best tot uiting in het gezicht van het dier, in het bijzonder in zijn verziende ogen. Soms lijkt het zelfs alsof hij zijn menselijke toeschouwer in zijn blik vasthoudt, en de glorieuze ogen van de tijger zijn prachtig vastgelegd in een afdruk op doek. Kijk naar foto's zoals Eye of the Tiger of King of the Mountain voor gewoonweg verbluffende portretten van deze katten. Tiger Chief, een gestileerde versie van het dier, heeft ook een natuurlijke uitstraling wanneer u in de ogen van de kat kijkt, die onverzettelijk terugstaren. Natuurlijk wordt de natuurlijke schoonheid van grote katten vaak het best vastgelegd door fotografen, wanneer zij in rust zijn. Voor prachtige voorbeelden van tijgers in hun meest serene staat, kunt u kijken naar afdrukken op canvas zoals Don't make a Fuss, een prachtige monochrome afbeelding, of de eenvoudig getitelde Tiger, een afdruk op canvas in full colour.
Productinformatie