Panters

Panters en andere grote katachtigen die over de savannen, vlakten en oerwouden van de wereld jagen, behoren tot de meest vruchtbare jagers die er bestaan. Deze angstaanjagende schepseLees meerls zijn behendig en alert, en hun vermogen om op te gaan in hun natuurlijke omgeving is griezelig. Hun natuurlijke eigenschappen doen het lijken alsof Moeder Natuur deze dieren speciaal heeft ontworpen om te doden. Er is praktisch geen prooi in hun natuurlijke habitat die veilig is voor deze dodelijke roofdieren. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende katten met zijn eigen collectie panters op canvas. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest dodelijke en productieve jagers die ooit op aarde hebben rondgelopen. Hang een paar van deze prachtige panters op canvas aan de muur van uw woonkamer en geef de ruimte een dreigende en opwindende sfeer. Uw familie en geliefden zullen dolblij zijn als ze deze unieke panters op canvas aan de muur zien. Ze zullen u toejuichen omdat u zo gedurfd en avontuurlijk bent geweest om deze prachtige panters op canvas in zo'n zichtbare ruimte op te hangen. Merk op dat ze steeds meer tot de verbeelding sprekende redenen bedenken om in deze ruimte te blijven hangen met al deze fantastische panters op canvas om hen heen.

Ebben in panters canvas afdrukken

Het populaire wetenschappelijke en natuurtijdschrift National Geographic heeft panters en hun roedel meer dan een dozijn keer in hun uitgaven opgenomen. Sommige van de grootste natuurfotografen en dierengedragsdeskundigen hebben de opdracht gekregen om foto's te maken van deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving. Toch weigeren sommige fotografen, die deze dieren in zo adembenemende en unieke poses hebben gezien, een kiekje te nemen. In plaats daarvan kiezen zij ervoor het beeld in hun gedachten op te slaan voor hun eigen persoonlijk genot. Dat is de kracht en het natuurlijke charisma van deze dieren. Photowall brengt hulde aan deze ninja's van de bossen met "Black Panther", "Panther Monochrome", en "Panther in the Jungle" in zijn mooie collectie van panters canvas prints. Deze prachtige beelden tonen dit opmerkelijke schepsel terwijl het zijn heerschappij oplegt in de jungle die zijn koninkrijk is. Plaats deze prachtige panterprints op canvas in de kamers van uw kinderen om hen de lessen van moed en slimheid bij te brengen. Ze kunnen dienen als een primer voor vele nobele waarden voor uw kinderen. Laat ze hun vrienden uitnodigen voor een speelmiddag en kijk hoe ze de afgunst van alle kinderen in de buurt krijgen.

Camouflaged in panthers canvas prints

In Rudyard Kipling's onsterfelijke roman, The Jungle Book, wordt een van de hoofdrolspelers gespeeld door een vriendelijke en wijze panter genaamd Bagheera. Er wordt gezegd dat Kipling vele jaren in India doorbracht om de interessante gewoonten van dit grote dier, zijn gracieuze bewegingen en berekenende ogen, te bestuderen. Maar in het echte leven vallen panters niet aan tenzij ze eerst worden verwond, en het is alleen vanwege de overlevering en de legende die hen omringen dat ze een van de meest gevreesde dieren ter wereld zijn geworden. Photowall eert een groot roofdier met "Black Panther Portrait", "Black Panther in Tree", en "Phanter with P" in zijn verbazingwekkende lijn van panters canvas prints. Alleen al hun gezicht kan je een idee geven van de verschrikkelijke en ontzagwekkende felheid die deze dieren bezitten. Nodig je vrienden uit die naar Azië en India hebben gereisd, voor een namiddag met thee en koekjes, en laat ze je vermaken met hun verhalen over reizen en avonturen in deze delen van de wereld. Deze panters op canvas brengen gegarandeerd energie en vitaliteit in elke kamer van uw huis. Maak van deze panters canvasprints een vaste waarde aan uw muren.

Onzichtbaar en waakzaam

Het is een vreemd wonder der natuur dat sommige van haar meest angstaanjagende wezens hun leven beginnen als de schattigste en meest beminnelijke van alle dieren. Het gezicht van panters als speelse en beminnelijke welpen verbergt het feit dat zij zullen uitgroeien tot enkele van de meest productieve en dodelijkste jagers van de aarde. Het is een welbekend feit in de kring van dierengedragsdeskundigen dat het het mannetje Alpha is die jaagt voor de roedel. Het mannetje houdt hen bijeen en dicteert alle beslissingen die zij in het dagelijks leven nemen, en hij is het ook die voedsel voor hen allen zoekt. Photowall geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van de roedel met "Tropical Panther-Ash", "Tropical Panther-Green", en "Tropical Panther-Indigo Ash" in zijn mooie lijn van panters canvas prints. Plaats deze prachtige beelden in uw privé-studie of minibibliotheek en voel u als een van de pionierverkenners van het donkerste Afrika. Krijg een gevoel van de grote wildernis met deze panters canvas prints overal om je heen. Breng uw collega's en werkgenoten bij u thuis voor een gezellige middag vol gesprekken en gezelligheid terwijl u zich vergaapt aan deze prachtige panters op canvas.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's