Space shuttles

Een van de modernere uitvindingen van de mens, voortgekomen uit zijn streven om de hemel te veroveren, is het ruimteveer. De wedloop naar de ruimte begon aan het eind van de jaren '50Lees meer tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. In die tijd haastten wetenschappers van beide landen zich zo snel als ze konden met opkomende technologieën en nieuwe wetenschappen om als eerste de ruimte in te kunnen. Maar eerst moesten zij de transportmiddelen bouwen die hen daar zouden brengen. Photowall brengt hulde aan dit wonder van moderne techniek met zijn eigen lijn van space shuttles canvas prints. Deze beelden tonen deze geavanceerde voertuigen zoals de wereld ze is gaan herkennen. Hang een paar van deze space shuttles op canvas in uw woonkamer en voel u alsof u op weg bent naar de sterren. Laat deze space shuttles op canvas deze ruimte doordrenken met een gevoel van vrijheid en avontuur en uw familie en geliefden zullen u eeuwig dankbaar zijn. Ze zullen steeds meer redenen zoeken om in uw woonkamer te vertoeven met deze space shuttles canvas prints overal om hen heen. Laat deze space shuttles canvas prints uw huis opfleuren.

Engineering in space shuttles canvas prints

Er gaat een gerucht dat om de ontwikkeling van hun ruimteprogramma te versnellen, de Verenigde Staten de hulp inriepen van gevangen Nazi-wetenschappers voor hun kennis van raketten en ruimtemotoren. Voor hun gevangenneming waren er sterke aanwijzingen dat het Derde Rijk reeds diep in het onderzoek zat en reeds grote vooruitgang had geboekt in hun streven om deze ruimtetransportmiddelen te bouwen. Photowall verklapt u een geheimpje met "Space Shuttle", "Space Adventure", en "Space Shuttle Taking Off" in zijn mooie lijn van space shuttles canvas prints. Deze afbeelding geeft dit verbazingwekkende voertuig weer zoals het in de hoofden van de rest van de wereld wordt gezien. Hang een paar van deze ruimteveren op canvas in uw studeerkamer of minibibliotheek en voel u als een van de pioniers van het ruimtetijdperk die de voortgang van uw onderzoek overziet. U kunt ook een paar van deze afbeeldingen in uw ontspanningsruimten plaatsen om de ruimte op te vullen met een gevoel van plezier en avontuur. Het spelen van videospelletjes, het bekijken van films en het luisteren naar uw favoriete muziek zal nooit leuker zijn dan met deze ruimteveren op canvas overal om u heen.

Baanbrekend in space shuttles canvas afdrukken

Het was de Russische kosmonaut Yuri Gagarin die als eerste door de atmosfeer brak en in een ruimtetuig de ruimte in reisde. Zijn schip heette de Spoetnik I. De Verenigde Staten, niet te overtreffen, volgden snel door de eerste astronaut de ruimte in te sturen, niet alleen in een transportmiddel maar ook om als eerste in de ruimte te lopen. Dit was kapitein John Glenn. Niet lang daarna overtroefden de Verenigde Staten de Russen opnieuw door de eerste man naar de maan te sturen in de persoon van Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan boord van de Apollo 11. Herbeleef de opwinding en sensatie van de ruimtewedloop door een paar van deze canvasprints van de spaceshuttles in uw loungeruimte op te hangen. Pak een fles frisdrank en ga in uw favoriete ligstoel zitten om de middag in herinnering en verwondering door te brengen met deze space shuttles canvas prints overal om u heen. De aanwezigheid van deze space shuttles canvas prints kan uw vermoeide ziel kalmeren en alle stress en angsten van de dag wegnemen. Laat deze space shuttles canvas prints uw verbeelding naar de hemel vervoeren.

Emotioneel en blijvend

In 1986 probeerde het ruimtevaartprogramma NASA de eerste burger de ruimte in te sturen in een spaceshuttle die als eerste een nieuw soort vloeibare zuurstof als brandstof zou gebruiken. Ze kozen een schooljuf genaamd Christie McAuliffe om hun eerste niet-astronaut in de ruimte te zijn. Hun shuttle was de Challenger. Maar een paar seconden nadat de Challenger was opgestegen, ging er iets vreselijk mis en het vaartuig explodeerde in de lucht, waarbij alle passagiers omkwamen. Deze vreselijke tragedie bracht de zeer reële gevaren die nog steeds op het gebied van de ruimtevaart bestonden, scherp in beeld. Herdenk al diegenen die gevallen zijn in de achtervolging om de sterren te veroveren met deze verbazingwekkende ruimteveren op canvas. Hang een paar van deze space shuttles canvas prints boven op je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit in de ruimte. Laat je dromen gevuld zijn met beelden van de oneindige kosmos met deze space shuttles canvas prints. U kunt er ook voor kiezen om deze mooie afbeeldingen in uw gangen op te hangen, zodat het bewegen van de ene kamer naar de andere een ervaring wordt in het verkennen van de ruimte. Laat deze ruimteveren op canvas leven en energie in uw huis brengen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's