Verduistering

Een zonsverduistering gebeurt wanneer een deel van de aarde wordt bedekt door de schaduw van de maan, die het zonlicht geheel of gedeeltelijk tegenhoudt. Een maansverduistering gebeurLees meert wanneer de maan in de schaduw van de aarde komt te staan. Dit gebeurt alleen als de zon, de maan en de aarde volledig op één lijn staan. Duizenden jaren lang heeft de mensheid zowel astrologische als religieuze betekenissen toegekend aan verduisteringen, zonder wetenschappelijke kennis te hebben over de ware oorsprong ervan. Festivals en rituelen werden gehouden om deze astronomische gebeurtenissen te eren en ermee samen te vallen. Wanneer een maansverduistering compleet is, is de halo rood gekleurd, als de kleur van bloed. Oude stammen zagen dit als een vreselijk voorteken. En wanneer de zon volledig uit de hemel verdwijnt, schreven verschillende stammen dit toe aan de toorn van de goden. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende astronomische fenomeen met zijn eigen collectie eclips canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de verschillende vormen van eclipsen zoals ze aan de hemel plaatsvinden. Hang een paar van deze eclips canvasprints in uw woonkamer en vul de ruimte met mystiek en verwondering. Laat uw familie en geliefden het geloof van de ouden eren door hen grote eerbied te laten tonen voor deze unieke en kleurrijke eclips canvasprints.

Celestiaal in eclips canvas afdrukken

Wanneer de maan volledig wordt bedekt door de schaduw van de aarde, kleurt ze rood. De ouden noemden dit een bloedmaan. De Italianen noemden het La Luna de Cacciatore of Jagersmaan. Het is wanneer de maan deze tint draagt dat het wordt aangeprezen als perfect voor de jacht. De Maya's beschouwden totale zonsverduisteringen als een slecht voorteken en verkondigden dat een van de goden van de onderwereld de zon had verslonden. Zij brachten mensenoffers om hun goden gunstig te stemmen en hen over te halen de zon weer op te spuwen, zodat deze haar plaats aan de hemel weer kon innemen. Photowall geeft je iets om te bewonderen met "Geografie van de Hemel III", "Zonsverduistering", en "Maansverduistering" in haar verbazingwekkende collectie van eclips canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze astronomische wonderen zoals ze door de wetenschap zijn waargenomen. Hang een paar van deze eclips canvasdoeken in uw recreatieruimte en geef de ruimte een gevoel van spanning en verwondering. Speeltijd voor volwassenen zal nooit zo boeiend zijn als wanneer u deze eclips op canvas aan de muur heeft hangen. Deze eclips op canvas zal zeker een hit zijn in uw huis.

Wonderlijk in eclips canvas prints

Er zijn verschillende soorten eclipsen. Een totale eclips gebeurt wanneer de donkere schaduw van de maan het verblindende licht van de zon volledig bedekt, zodat de zonnecorona te zien is. Een ringvormige eclips is wanneer de zon en de maan op één lijn staan met de aarde, maar de maan kleiner is dan de zon. De zon wordt dus gezien als een ring of een zeer heldere ring rond de maanschijf. Een hybride eclips is een samensmelting van de eerste twee. In verschillende delen van de aarde vindt een totale eclips plaats, en in andere delen is er slechts een gedeeltelijke of ringvormige eclips. Van een gedeeltelijke verduistering is sprake als de zon en de maan niet helemaal op één lijn staan. Dit soort verduistering is nauwelijks waarneembaar en de schaduw die ze geeft is slechts gelijk aan die van een normale schemering. Photowall geeft u een blik in de hemel met "Totale Eclips", " en "Eclipsen" in haar fijne lijn van eclips canvas prints. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest adembenemende vergezichten van dit natuurverschijnsel. Hang een paar van deze eclips op canvas in uw loungeruimte en voel de ontspanning en kalmte honderdvoudig toenemen.

Mysterieus en betoverend

Hoewel de wetenschappelijke verklaring voor eclipsen al eeuwen in de natuurkundeles wordt onderwezen, kan de eigenlijke ervaring van een echte eclips nog steeds behoorlijk schokkend en opwindend zijn. Er is iets in de biologische make-up van de mens dat niet gemakkelijk kan assimileren dag in nacht verandert, of de maan die verdwijnt uit de avondhemel. Tot op de dag van vandaag houden verschillende spirituele sektes hun rituelen tijdens eclipsen, en ondanks de gemakkelijk verklaarbare aard van deze fenomenen, houden ze nog steeds hardnekkig vast aan mystiek en bijgeloof. Photowall laat je de wetenschap van dit alles zien met deze eclipsafdrukken op doek. Hang een paar van deze eclips canvas prints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit onder de kosmos zelf. Uw nachtrust zal gevuld zijn met beelden van penumbras en annulus' met deze eclips canvas prints boven u. Je zult nooit een nacht hebben met een meer rustgevende of verjongende slaap dan wanneer je deze eclips canvas prints in je slaapkamer hebt. U kunt zelfs een paar eclips canvas prints in uw hal hangen om mysterie en spanning toe te voegen aan deze saaie en saaie ruimtes.
Productinformatie
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.