New York

De meest typische en typisch Amerikaanse stad van al hun grote metropolen is ongetwijfeld New York. Zelfs degenen die nog nooit in de Big Apple zijn geweest, hebben een basisidee van Lees meerhoe het eruit ziet, gebaseerd op films, boeken, foto's en gewoon algemene kennis. De iconische en bekende oriëntatiepunten zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park, naast vele andere, zijn zeer aanwezig in Photowall's hoogwaardige selectie van New York behang. De vele fotogenieke en pittoreske uitzichten van de stad zijn een zeer levendig element in deze categorie. Van levensechte beelden die je het gevoel geven dat je daadwerkelijk in de stad bent die nooit slaapt tot kunstwerken die zo stijlvol en trendy zijn, we hebben elk New York behang dat je je maar kunt wensen. Of het nu bedoeld is voor uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte, New York behang kan bij elk interieurontwerp passen of juist contrasteren. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u met Photowall deze motieven aanpassen aan uw kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

New York behang en zijn achtergrond

De stad New York, vaak afgekort tot NYC, staat ook bekend als de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten. Met bijna 9 miljoen mensen is het echt de culturele smeltkroes van Noord-Amerika, waar maar liefst 800 talen worden gesproken, wat het tot de meest taalverscheiden stad ter wereld maakt! Naast de grote invloed op de handel, entertainment, technologie, politiek en sport, is ook het toerisme een grote trekpleister, aangezien het een van de meest bezochte plaatsen ter wereld is, waarvan u ook het bewijs zult zien in het behangpapier van New York. De geschiedenis leert ons ook het belang van New York in het leven van de Verenigde Staten van Amerika. The Big Apple is ontstaan als een handelspost die in 1624 door kolonisten uit de Nederlandse Republiek werd gesticht op Lower Manhattan. Een paar jaar later was de stad al in handen van de Engelsen, vandaar de naam New York, die werd gegeven nadat koning Charles II van Engeland het land had geschonken aan zijn broer, de hertog van York. Deze kleine wetenswaardigheden zijn zeer nuttig bij het uitleggen of presenteren van uw New York behangpapier, dat ongetwijfeld veel gespreksstof en vragen zal oproepen bij iedereen die het ziet.

Reik naar de hemel

De skyline van New York is zonder twijfel een van de beroemdste en meest herkenbare ter wereld. Vol met wolkenkrabbers en enorme hoogbouw is deze horizon een vertrouwd beeld in vele films, boeken en foto's. Je kunt die iconische aanblik en bruisende energie in je kamer brengen met New York behang. Voor een old school vibe kies je iets als Avery Tillmon - New York Skyline, een prachtig charmant en boeiend tafereel dat je kamer net dat tikje extra zal geven. Als je meer neigt naar de moderne en huidige dynamiek, dan is New York behang zoals Nightscape misschien wel iets voor jouw huis of kantoor. Een andere charmeur in deze categorie is New York City Pattern, waar levendige kleuren en een stijlvol patroon dit New York behang omtoveren tot iets betekenisvollers en diepzinnigers.

De kleuren van New York behang

Vaak onderbelicht onder de vele dingen die interieurdesign biedt, kan de echte ader van het leven in decoreren kleur zijn. Hoewel New York behang ongetwijfeld een prachtige achtergrond zal vormen voor de kamer van uw keuze, moet u in gedachten houden dat de tinten en schakeringen eromheen bij elkaar moeten passen. Kleur beïnvloedt niet alleen onze stemming, maar kan ook de emotie dicteren die we voelen bij het zien ervan, bewust en onbewust. In het behangpapier van New York krijgt kleur de plaats die het toekomt, met veel prachtige scènes die de schoonheid en het belang van deze decoratieve component benadrukken. De vele variëteiten van de set met de naam New York Skyline kunnen het centrale element in uw woonkamer of zelfs in de vergaderzaal van uw werk zijn. Als u houdt van iets meer koel en somber, bijvoorbeeld, misschien zou u uw zinnen willen zetten op een New York behang zoals Syracuse New York Skyline.
Productinformatie
  • 1-20 van 20 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.