VS

De Verenigde Staten van Amerika is een van de meest diverse en interessante naties ter wereld. Een aangrijpend onderwerp van elke discussie, of het nu gaat om politiek, actualiteit ofLees meer entertainment, dit land maakt voor een geweldig thema, zelfs als het gaat om iets als interieur design. Een USA behang is een geweldige versiering in uw residentiële of commerciële ruimte, vooral met ons assortiment van hoogwaardige afbeeldingen en ongewone ontwerpen. Al deze motieven kunnen ook worden gewijzigd of aangepast, specifiek naar uw smaak, esthetiek en ontwerpstijl, en volgens uw wensen, smaak en algemene esthetiek. Laten we gaan!

Ga naar de Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika is een fascinerend land, niet alleen omdat het vrij jong is vergeleken met de meeste landen in de wereld, maar ook omdat het een grandioze mix is van rassen, culturen en omdat het Noord-Amerikaanse continent zo divers is qua geografie. De VS, de ultieme smeltkroes, hebben een enorme invloed uitgeoefend op het wereldgebeuren en de recente wereldgeschiedenis. New York is waarschijnlijk de beroemdste stad, en daarom bevat het behangpapier van Photowall USA zo veel van de zeer herkenbare skyline van de Big Apple. Een voorbeeld daarvan is het behang met de naam Avery Tillmon - New York Skyline, een uitgesproken grillig object dat niet zou misstaan in de hal van een huis of in een groot kantoor. De schijnbaar met de hand getekende, kunstige schets van de beroemde horizon van New York, met subtiele maar krachtige tinten van zwart, wit en grijs, springt er echt uit en trekt de aandacht bij het binnenkomen van een kamer.

Kaarten als behang voor de VS

Uncle Sam, een veelgebruikte bijnaam voor de Verenigde Staten van Amerika, heeft zo veel te bieden als het gaat om reizen en nieuwe ervaringen. Het is dus best lastig om bij te houden naar welke plaatsen je in de VS allemaal kunt gaan. Daarom hebben we altijd een handig VS behang bij de hand in de vorm van een kaart van de Verenigde Staten. Een USA wallpaper in de vorm van een kaart kan je handige gids zijn als je de geografie van dit geweldige land wilt leren kennen, of zelfs als je plannen hebt om erheen te reizen en het echt te ervaren. Hand Lettered US Map Blueprint zal je bewust of onbewust alle 50 staten in een mum van tijd doen onthouden! Niet te vergeten, de koninklijke blauwe en rustgevende tint in het motief ziet er geweldig uit in welke ruimte je ook kiest om het te plaatsen. Dit bijzondere USA behang drukt stijl en karakter uit.

Amerikaans behang gebruiken als versiering

Dankzij Photowall's unieke en eersteklas assortiment USA behangpapier, heb je de mogelijkheid om het ontwerp van je voorkeur te kiezen en vervolgens zelfs specifieke aanpassingen en wijzigingen aan te brengen om je totale lay-out aan te passen. Bekijk deze opmerkelijke motieven en deze enorme illustraties en kunstwerken zijn uitgevoerd in landkaarten en skylines stijl, die zowel in een woonruimte als een werkruimte zouden passen. De verschillende tinten en kleurschakeringen geven u ook de mogelijkheid van het maken van grote wedstrijden of contrasterende mixen, afhankelijk van uw creatieve input en de volledige samenstelling van decoratie.

New York, New York

De unieke en belachelijke aard van de Big Apple, vaak de stad genoemd die nooit slaapt, zorgt voor een opwindende energie als deze als kunstvorm in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte wordt geplaatst. De iconische skyline is zeker een prachtige USA behang dat visueel gewicht en interesse toevoegt. New York City Pattern, bijvoorbeeld, is een prachtige collage van bijna alle emblematische monumenten in New York, weergegeven in een opvallend patroon met een weelderig geel als achtergrond.
Productinformatie
  • 1-93 van 93 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.