Rozen

De bekendste bloem aller tijden als blikvanger in uw interieurdecoratie kan een grote troef zijn als het gaat om visueel gewicht. Een mooi Rozen behang zal niet alleen de harten verovLees meereren van iedereen die het ziet, maar zal ook uw huis of ruimte er aantrekkelijk en uitnodigend uit laten zien. Zelfs toen we kinderen waren, waren we ons ervan bewust dat rozen de vertegenwoordiging zijn van liefde en romantiek, maar ook van schoonheid en gratie. Al deze eigenschappen kunnen nu deel gaan uitmaken van uw nieuwe inrichting als u Roses behang van Photowall gebruikt. Zoals gebruikelijk kunt u uw geselecteerde Roses behang aanpassen aan uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en andere decoratieve onderdelen, zodat het past, of juist contrasteert.

Het gereedschap van een kunstenaar

De romantische connotatie van Rozen kan worden teruggevoerd op eeuwen literatuur en kunst. De grote William Shakespeare zei: "What is in a name? Dat wat wij een roos noemen, zou bij elke andere naam even zoet ruiken". Een ander icoon, Arthur Miller, schreef "kan iemand zich liefde herinneren? Het is alsof je de geur van rozen in een kelder probeert op te roepen. Je ziet misschien een roos, maar nooit het parfum". Rozen behang kan de inspiratie zijn voor jou om je artistieke opvattingen en verlangens te uiten. Misschien kunt u Rozen behang aanbrengen in uw foyer of zelfs in een kunstnijverheidsruimte. Over geuren gesproken, al eeuwenlang worden de geurige bloemblaadjes van Rozen gebruikt voor de vervaardiging van de duurste en meest exclusieve parfums. Dit is ook de reden waarom Rozen in kunstwerken altijd zo levendig op ons overkomen, omdat de kleur rood en het uiterlijk van deze bloem bij ons bepaalde herinneringen oproepen. Een rozenbehang zoals Kerstin Dark kan ons bijvoorbeeld doen denken aan het opsnuiven van de geur die uit grootmoeders tuin komt of aan de geur van moeders parfum.

Ontwerpen met Rozen behang

Een van de verbazingwekkende en populaire decoratieve hulpmiddelen van Photowall zijn de Roses wallpapers. Dit zijn verbazingwekkende kunstwerken die de muren er zeker interessant, aantrekkelijk en mooi uit zullen laten zien. Met een breed palet van ontwerpen om uit te kiezen, kunt u de items die het meest tot u spreken doornemen en selecteren. Gedrukt in natuurlijke kleuren, klassiek zwart en wit, en meerdere spatten van kleuren, zullen deze Roses behang uw interieur levendig en bruisend maken. Als u voor iets traditioneels en etherisch gaat, kunt u misschien gaan voor de witte roos, die van oudsher bekend staat als de bruidsroos. Een rozenbehang met deze specifieke soort roos kan staan voor vrede, elegantie en rust in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte. Bekijk "Florian - Emerald" en zie hoe uw muren veranderen in iets vorstelijks recht voor uw ogen. "Twilight Roses" is een ander rozenbehang dat klasse en raffinement toevoegt aan elke ruimte die u nieuw leven wilt inblazen.

Een symbool

De roos is de nationale bloem van Engeland en werd tussen 1455 en 1485 gebruikt om politieke redenen tijdens de Rozenoorlogen, omdat het zegel van het Huis van York een witte roos was en dat van het Huis van Lancaster een rode. De rozen werden dan kruisbestoven en werden het embleem van het overwinnende huis, gedoopt tot de Tudor Rose, die je volop kan zien in het Roses behangpapier van Photowall. De verschillende kleuren van de bloemen betekenen verschillende dingen. Uiteraard is er rood voor de liefde, maar ook geel voor vriendschap, donkerroze suggereert dankbaarheid, lichtroze heeft zachtheid lavendel, oranje drukt verlangen uit en lavendel traditioneel gereserveerd voor royalty. Dit alles is prachtig en artistiek uitgebeeld in deze reeks behangpapier met rozen, van traditionele schilderijen tot meer moderne gerechten, met rozen in al hun pracht en glorie.
Productinformatie
  • 1-47 van 47 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.