Bloesem

De natuur kan altijd een aangenaam en troostend effect op ons hebben, zowel buiten als binnenshuis. Onze band met Moeder Aarde is oeroud en eeuwenoud. Met Photowall's prachtige selectLees meerie bloesems behang uit de categorie bloemen, heb je een aantrekkelijk overblijfsel van die archaïsche band met de omgeving. Hang thuis een palet bloesems behang aan je muur en zie hoe ze naar beneden vallen en de kamer vullen met schoonheid en warmte. Loop op bloeiende bloemblaadjes, een zacht kussen aan uw voetzolen, en zie hoe uw interieur verandert in iets bevredigends en sereens. Geniet van het visuele gewicht en de belangstelling die een bloesembehang toevoegt aan elke kamer door textuur, kleur en diepte te bieden. U kunt ook uw geselecteerde item, of items, aan te passen aan uw bestaande esthetische en kleurenschema's.

Het verschil bepalen

Mensen hebben vaak moeite om het verschil te weten tussen bloesem en bloem. Als zelfstandig naamwoord betekent bloesem een bloem, vooral een die aangeeft dat een fruitboom vrucht draagt, terwijl bloem een kleurige structuur is die vaak geurt en verschillende insecten aantrekt. Veel voorbeelden hiervan zijn te vinden in dit cluster van bloesems behang. U hebt de keuze uit zeer unieke ontwerpen, tal van kleurencombinaties en de keuze aan welke artistieke interpretatie u de voorkeur geeft. Deze kunstwerken kunnen elke woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte levendiger, aantrekkelijker en betekenisvoller maken. Er zijn kleurrijke afbeeldingen, zoals de toepasselijke titel Colorful Blossom, die ook een optie kunnen zijn voor een kinder- of studeerkamer. Als u neigt naar iets meer vintage of ouderwets, is het bloesembehang Blossom Outline - Sage II misschien meer iets voor u. Hoe dan ook, je hebt genoeg opties in bloesems behang met betrekking tot het opknappen van uw interieur.

Bloesems behang het meest populair

Als je bloesems hoort in relatie tot bloemen, denk je vaker wel dan niet aan kersenbloesems, omdat ze waarschijnlijk de populairste Japanse bloemen zijn en zeker een van de meest geliefde bloemen in de hele wereld. Japan heeft in feite meer dan 200 kersenbloesem variëteiten, waarvan je er een aantal tot je beschikking hebt in bloesems behang. De meest populaire van de partij is de Somei Yoshino. Het is een enkelbloemige soort met vijf lichtroze bloemblaadjes die in minder dan een week bloeit en bijna 80 procent van de kersenbloesembomen in het land uitmaakt. Japanse kersenbloesem is een van de mooiste motieven in bloesems behang dat hiermee verband houdt. Dit absoluut verbluffende bloesems behang combineert de inherente schoonheid van de bloem met de gecultiveerde en fascinerende stijl van de Japanse schilderkunst. Cherry Blossoms Watercolor Pattern is een andere die valt onder de categorie van kersenbloesems die kunnen worden gebruikt als prachtige wanddecoratie binnen dit niveau.

Meer voorbeelden

De delicate patronen van bloesems behang zijn voortzettingen van eeuwige menselijke fascinatie voor bloemen, omdat ze graag geometrische complexiteit vermengen met de zachte en vloeiende lijnen van bloemblaadjes en bladeren. Kunstenaars integreren deze thema's vaak in hun schilderijen tot glorieus effect, nog een overblijfsel van onze betovering. Behang met bloesems beperkt zich niet alleen tot visuele impact, maar dient ook een educatief doel als u daarvoor kiest. Misschien zetten ze u aan tot reizen of zelf iets te planten. Naast het voorzien van uw interieur van schoonheid en allure, kunnen items zoals Sakura - Ruby ook fungeren als een stress-verlichter binnen uw huis of kantoor. Roze en Paarse Bloesem is een andere bloesems behang met een groot visueel gewicht, maar gedaan in een meer traditionele manier die ons kan herinneren aan de goede oude tijd. De kracht in bloesems behang is visueel en psychologisch omdat het ons op ons gemak stelt en onze gedachten kalmeert, zelfs onze emoties.
Productinformatie
  • 1-38 van 38 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.