Planten & bloemen

Er zijn ongeveer 400.000 plantensoorten op aarde met vele duizenden planten op het land en in de oceaan die nog moeten worden geïdentificeerd of gecategoriseerd. Ze houden ons in leveLees meern, als bron van medicijnen, zuurstof en voedsel. Ons assortiment van hoge kwaliteit planten & bloemen behang is de perfecte manier om je waardering te tonen en om je woon- of werkruimte te verfraaien. Breng de frisheid en het leven van de natuurlijke wereld in je kamer door een van de geweldige planten & bloemen behangsets te kiezen die we voor je in petto hebben.

Planten & bloemen behang categorieën

Om het kiezen voor u gemakkelijker te maken, heeft Photowall de vele motieven handig in subcategorieën ingedeeld. Het is ook de moeite waard te vermelden dat al deze items kunnen worden aangepast volgens uw specifieke wensen, smaak en aanpassingen. Deze lagere rangen zijn Botanische Kunst, Bloemschikken, Bloemen, Plantendelen en Onkruid. Al deze secties bevatten een aantal top-notch planten & bloemenbehang die zeker niet alleen het oog zullen strelen, maar ook uw geest en die van uw familie, vrienden of kantoorgenoten zullen verheffen.

Botanische kunst

In dit soort behang ligt de nadruk op kunst die verband houdt met plantkunde, in feite de studie van planten. Hierin vindt u artistieke weergaven van alles waar we van houden en wat ons dierbaar is aan deze verbazingwekkende levende wezens. Met verschillende tekenstijlen en een veelheid aan tinten en tonen, is deze bijzondere sectie van planten & bloemen behang zeker om die specifieke sfeer of ambiance te vangen die u nastreeft. Paradise Lost is een emotioneel en indrukwekkend stuk, dat zeker een blijvende indruk zal maken op iedereen die het ziet. Dit planten & bloemen behang zal er fantastisch uitzien, of je het nu in je huis of in je directiekamer op kantoor ophangt.

Onkruid in planten & bloemen behang

Hoewel onkruid officieel wordt omschreven als elke plant die een of andere vorm van actie vereist om zijn effect op de economie, het milieu en de menselijke gezondheid te verminderen, vormen ze een prachtig onderwerp voor planten & bloemen behang. Ook bekend als invasieve planten, onkruid zijn vaak uitstekend in overleven en reproduceren in verstoorde omgevingen die ze maken een dwingende gedachte als weergegeven als verfraaiing thuis of in het kantoor. Concrete Weed is daar een mooi voorbeeld van, met zijn ingetogen ontwerp dat er intens maar tegelijkertijd ook ontspannen uitziet.

Plantendelen

Bladeren, Bloemblaadjes, Stengels en Twijgen & Takken zijn de verschillende onderdelen waarin dit planten & bloemen behang is onderverdeeld. Het groene gebladerte van een plant, bekend als blad, heeft een groot aantal voorstellingen in deze categorie. Allerlei kleuren, tinten, tonen en artistieke stijlen worden gebruikt om de schoonheid van bladeren in planten & bloemen behang naar voren te brengen. De stengel van een plant, meer algemeen aangeduid als stam, wordt ook weergegeven, evenals de meer minimalistische benadering van de takjes & takken rang van planten & bloemen behang.

Arrangschikkingen in planten & bloemen behang

Bloemarrangementen is ook een zeer populair niveau van planten & bloemen behang, omdat ze een zeer geselecteerde en gedistingeerde groep zijn. In dit gedetailleerde gebied is het teken van de kracht van kleur goed te zien. Prachtige motieven zoals Fresh Cut of Grace zullen gegarandeerd emotioneel raken, met hun levendige en ingewikkelde ontwerp.
Productinformatie