Geometrie

Of het nu cirkels, vierkanten, driehoeken, rechthoeken of andere vormen zijn, geometrische patronen zijn te vinden in bijna elk aspect van het interieurontwerp. Interieurontwerpers geLees meerbruiken vaak abstracte geometrische ontwerpen om een gedurfd statement te maken of een in het oog springend focuspunt bij het ontwerpen van een kamer. Zoals u zult zien in Photowall's top-notch line-up van abstract geometrisch behang, kunnen deze vormen worden gebruikt om een gevoel van beweging in de ruimte te ontwikkelen, om het oog naar een onderwerp te leiden, of om textuur of diepte in de kamer te creëren. Eén ding is zeker, geometrisch behang kan een behoorlijke impact hebben. Een goed geplaatst, gedetailleerd en prachtig gekleurd geometrisch behang verandert een anders monochrome ruimte in iets fascinerends en gedenkwaardigs. Al deze motieven kunnen worden aangepast aan uw algemene ontwerpplannen, verschillende kleurenschema's en algemene esthetiek.

Hoe geometrisch behang te gebruiken

Een abstract geometrisch behang geeft niet alleen pit aan uw kamer, maar kan ook een bepaalde stemming creëren. Heb je ooit gemerkt hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen kunnen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zich bevinden, een bepaalde emotie of op zijn minst een reactie oproepen. Men moet echter voorzichtig zijn wanneer men gebruik maakt van dit fenomeen bij het gebruik van een geometrisch behangpapier. Te veel vormen of te veel van het abstracte kan een energieke vibe en een soort van frenetieke scherpte uitstralen, maar kan ook vage gevoelens van ergernis opwekken. Het effect van geometrisch behang is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen hebben al lang geleden erkend dat geometrische vormen een plaats hebben, of zullen zoeken, in onze mentale en emotionele landschappen. Daarom worden ze veel gebruikt in persoonlijkheidstests, nog een interessante weetje om te overwegen bij het kiezen van uw geometrisch behang van abstracte aard. Om het eenvoudig te houden, de vormen die u in uw woninginrichting aanbrengt, in de vorm van geometrisch behang, moeten stemmingen opwekken die u wenst.

Cirkelvormen in geometrisch behang

Cirkels creëren een flow en komen vaak zelf uit een flow. Daardoor wekken ze de zachtere gevoelens op, zoals tederheid, genegenheid en medeleven. Gebruik een cirkelvormig geometrisch behang om een zorgzame gemoedstoestand te creëren, iets wat bijzonder geschikt is voor een woonruimte. In persoonlijkheidstests staan cirkels vaak voor harmonie en veiligheid. Dit kan ook worden gebruikt om een cirkelvormig geometrisch behang in een kantoor te rechtvaardigen, om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren. Geometrie - Geel is hier een goed voorbeeld van, omdat het niet alleen de eerder genoemde eigenschappen combineert, maar ook een vleugje stijl en karakter inbrengt met zijn uitgesproken abstracte ontwerp en dynamische combinatie met andere vormen.

Geometrisch behang met vierkanten en rechthoeken

Deze vormen met rechte randen creëren sterkere emoties zoals kracht, lineariteit en betrouwbaarheid. Omdat vierkanten en rechthoeken een gevoel van stabiliteit en evenwicht opwekken, zijn deze geometrische behangmotieven goede keuzes voor kantoorruimtes. Stel je iets voor als Tee Hives Wild, een zeer opvallend behang met veel vierkanten en rechthoeken, maar dan op een bijna 3D-achtige manier weergegeven. Het ziet er niet alleen cool en trendy uit, maar het versterkt nog steeds de eerder besproken kenmerken van kracht en stevigheid.

Vele mogelijkheden van geometrisch behang

Gezien het enorme aanbod geometrisch behang in deze selectie, kunt u letterlijk elke emotionele impact creëren die u wilt in uw woon-, commerciële of recreatieve ruimte. Met het assortiment geometrisch behang van Photowall kunt u uw decor gebruiken om uw stemming te verhogen, te inspireren, te motiveren en geweldige sferen te creëren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's