Tower Bridge

Een van de beroemdste monumenten van Londen kan nu de blikvanger worden die u in uw interieurontwerp wenst. De Tower Bridge posters van Photowall tonen de bascule- en hangbrug over deLees meer beroemde rivier de Theems. De Tower Bridge is uitgevoerd in Victoriaanse gotische stijl en bevindt zich dicht bij de Tower of London, waaraan de brug zijn naam te danken heeft. In deze categorie van Tower Bridge posters zullen we dieper ingaan op de details, om uw selectieproces meer geïnformeerd en leerzaam te maken. Van alle kanten en vanuit alle hoeken gezien, hebben wij foto's en schilderijen die de brug afbeelden, dramatisch verlicht bij nacht en vrolijk onder het schijnsel van de zon. Van grillige illustraties tot weidse landschappen, er is een Tower Bridge poster voor elke smaak en inrichtingsstijl. Ook de kleuren variëren sterk van de ene Tower Bridge poster tot de andere, zoals u zult zien en verder zult ontdekken. Het is altijd een schilderachtig gezicht en u kunt uw geselecteerde Tower Bridge posters laten bewerken om ze aan uw esthetiek en kleurenschema aan te passen.

Het opruimen van Tower Bridge posters

Eerst en vooral moet er een probleem worden opgelost, namelijk dat mensen vaak de Tower Bridge verwarren met de London Bridge. Aangezien de Tower Bridge echter zo'n iconische bezienswaardigheid van Londen is, is het gemakkelijk te begrijpen waarom mensen die fout vaak maken. Dit is waarom de Tower Bridge posters van Photowall zo nuttig en informatief zijn. Deze prachtige motieven zullen ongetwijfeld gespreksstof en vragen opwekken wanneer ze door uw familie, vrienden en bezoekers worden bekeken. U kunt het voor hen gemakkelijker maken om te onthouden door hen te vertellen dat Tower Bridge twee torens heeft en naast de Tower of London ligt. Op de posters van de Tower Bridge kunt u zien dat als iemand op zoek is naar een uniek uitzicht op de Britse hoofdstad, dit de plek is waar u naartoe gaat door een wandeling te maken over de loopbrug die hen met elkaar verbindt. Vanaf ongeveer 45 meter boven de rivier kun je naar de overkant kijken, naar de Tower of London.

Grootse geschiedenis

Aan het begin van de 19e eeuw groeide Londen snel uit tot een grootstedelijk centrum van handel en industrie. In die tijd was de rivier de Theems de meest populaire toegang tot de stad, wat leidde tot de ontwikkeling van talrijke dokken en havens in de hele stad. In 1884 werd besloten opdracht te geven voor de bouw van een basculebrug, omdat deze een zekere ruimte moest bieden voor passerende boten en tegelijk een gotische ontwerpstijl moest behouden. Deze stijl is duidelijk terug te vinden op de affiches van de Tower Bridge, zoals u ongetwijfeld hebt opgemerkt. De bouw van de brug begon officieel in 1886 en het revolutionaire brugontwerp werd uiteindelijk voltooid in 1894. Hoewel deze bezienswaardigheid in 2004 een facelift kreeg waarbij alle verf werd verwijderd en vervangen door het iconische blauw en wit dat vandaag de dag te zien is, laten Tower Bridge posters zien dat de brug zijn historische uitstraling en aantrekkingskracht heeft behouden.

Tower Bridge posters en hun betekenis

De reden waarom de Tower Bridge werd gebouwd, is vandaag de dag in praktische zin nog net zo relevant als toen de brug werd geopend. Niettemin gaat het om zoveel meer dan mensen van de ene kant van de rivier naar de andere brengen. Zoals u kunt zien op de posters van Tower Bridge, is het een icoon geworden voor de stad en zelfs voor het land zelf. Dit monument heeft een blijvende economische en culturele impact gehad die de geschiedenis en de toekomst van de regio heeft helpen bepalen. London Skyline in Sunset is een prachtig modern voorbeeld van deze impact. Als u iets meer kunstzinnigs wilt, is de Tower Bridge poster met de titel Tower Bridge - Londen ideaal voor u.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's