Big Ben

Als u op zoek bent naar een iconisch thema voor in uw huis of kantoor, probeer dan de collectie van hoge kwaliteit Big Ben posters van Photowall. Dit is waarschijnlijk de beroemdste kLees meerlok ter wereld en een van de meest herkenbare oriëntatiepunten ter wereld. Onze Big Ben posters tonen dit historische monument in verschillende gedaanten, zoals u zult zien. We zullen ook wat dieper ingaan op de oorsprong en de geschiedenis van de klok, zodat u met meer kennis van zaken en met meer plezier kunt kiezen. Big Ben posters kunnen voor elke ruimte de juiste wanddecoratie zijn, of het nu gaat om een woonruimte, een recreatie- of een bedrijfsruimte. De unieke ontwerpen, prachtige kleurencombinaties en rijke details zullen u bekoren en verbazen. Big Ben posters kunnen ook dienen als inspiratie om op een dag een reis te maken naar het vrolijke oude Engeland, in het bijzonder Londen. Zoals gebruikelijk kunt u deze motieven aanpassen aan uw bestaande interieur of aan de esthetiek die u voor ogen hebt.

Een korte uitleg

Een van de meest voorkomende misvattingen is dat de toren zelf de Big Ben is. De toren bij de Houses of Parliament heet sinds 2012 de Elizabeth Tower, maar de klok binnenin is de Big Ben. Aangenomen wordt dat Big Ben is vernoemd naar Sir Benjamin Hall, Eerste Commissaris voor Werken, wiens naam op de klok staat gegraveerd. Maak van dit emblematische bouwwerk het middelpunt van uw interieurdecoratie met deze prachtige Big Ben posters. Je hebt alles in deze line-up, van levensechte foto's die zo gedetailleerd zijn dat je het gevoel hebt dat je er zelf bij in de buurt bent, tot kunstwerken die dit historische bouwwerk een nog diepere betekenis en context geven. Verfraai uw interieur met deze verbazingwekkende motieven om uw muren om te toveren in een tijdreismachine. Er zijn vintage Big Ben posters, maar ook nieuwe versies. Onze eclectische collectie Big Ben posters zal gegarandeerd aan uw wensen en behoeften voldoen.

De artistieke waarde van Big Ben posters

Big Ben posters geven u veel vrijheid bij het inrichten van uw huis, kantoor of een andere ruimte die u wilt opknappen. Het is niet allemaal pracht en praal, formaliteit en glamour als het gaat om de Big Ben posters. Deze artikelen in ons assortiment behoren zelfs tot de meest artistieke. Deze bezienswaardigheid is al meer dan honderd jaar het onderwerp en de inspiratie voor kunstenaars en we hebben hem allemaal wel eens op het scherm gezien. Big Ben posters zijn de perfecte combinatie van historisch en grillig, iets wat elke woning of werkplek er geweldig uit kan laten zien! Neem bijvoorbeeld het stuk getiteld London Phone Booth. Het lijkt in eerste instantie misschien eenvoudig, maar hoe meer je het bestudeert, hoe meer je de ingewikkelde details ziet van de prachtige componenten die aanwezig zijn. Deze Big Ben poster kan net zo mooi staan in de huiskamer als in de pauzeruimte op kantoor.

Meer voorbeelden

De Elizabeth Tower zelf is bijna 100 meter hoog en heeft 11 verdiepingen. Big Ben zelf De Big Ben heeft de regeerperiodes van zes vorsten doorstaan. Combineer je liefde voor geschiedenis met kunst in de vorm van deze Big Ben posters. Palace of Westminster is een klassieke verschijning met een uitzicht dat gewoon absoluut betoverend is. Stel je deze Big Ben poster voor in je gang, het zal zeker een blijvende indruk achterlaten op iedereen die door je deur stapt. Voor iets meer kunstzinnigs, maar even stijlvol, bekijk de Big Ben poster genaamd Big Ben in Zwart Lood. Een mooie en elegante schets als deze kan een wereld van verschil maken bij gebruik als achtergrond in een kantoor of de studieruimte van uw kind. Big Ben posters bieden zo veel mogelijkheden als het gaat om het verhogen van uw visuele gewicht spel in de kamer die u aan het inrichten bent, of van plan bent om nieuw leven in te blazen.
Productinformatie
  • 1-43 van 43 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.