Zuid-Amerika

Als u cultuur en natuur tegelijk in uw interieurontwerp wilt, zijn Zuid-Amerika posters van Photowall het ideale hulpmiddel. Het is een romantisch, bruisend en divers continent, dat bLees meerekend staat om fantastische landschappen, contrasterende keukens en ongelooflijke muziek die voortkomt uit een gezonde mix van invloeden. Onze collectie Zuid-Amerika posters heeft de moderne allure van wereldsteden zoals de Braziliaanse hoofdstad Sao Paulo, maar ook de oude charme van bezienswaardigheden zoals de mystiek van Machu Picchu. Contrasterende kleuren, verschillende stijlen en unieke ontwerpen zijn slechts enkele van de ingrediënten die we hebben toegevoegd om dit assortiment van Zuid-Amerika posters tot het neusje van de zalm te maken. Zuid-Amerika is het op drie na grootste continent qua oppervlakte en het op vier na grootste qua inwonertal. Het bestaat uit 12 landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. Zuid-Amerika posters is ook de thuisbasis van de op een na langste rivier in de wereld na de Nijl, de Amazone, evenals de op een na hoogste van de zeven toppen van de wereld na de Mount Everest, Aconcagua in Argentinië. Zuid-Amerika posters zullen u, uw familie, vrienden en iedereen die deze prachtige uitzichten aanschouwt, verrukken, behagen en informeren.

Het grootste land van Zuid-Amerika posters

Brazilië is niet alleen het grootste land, het is ook een van de historisch rijkste landen in Zuid-Amerika, wat blijkt uit het feit dat het 21 werelderfgoedlocaties heeft. De eerste Europeanen die zich hier vestigden waren de Portugezen die de eerste nederzetting stichtten in 1532. Brazilië bleef zich uitbreiden door oorlogen en gevechten totdat de Portugese koninklijke familie aan Napoleon ontsnapte en in 1807 naar Brazilië vluchtte. Deze verschillende invloeden zijn voelbaar in alle aspecten van de Braziliaanse cultuur, en dus ook in de affiches van Zuid-Amerika. Hoewel de koning, Dom Joao VI, in 1821 terugkeerde naar Portugal, bleef zijn zoon in Brazilië en werd keizer van het land en uiteindelijk onafhankelijk in 1822. In 1889 pleegde Deodoro Da Fonseca een staatsgreep om de regering van de keizer over te nemen en veranderde deze in een republiek die door een grondwet werd geregeerd. Vandaag is Brazilië het vijfde grootste land ter wereld!

Het Athene van Latijns-Amerika

Bogota is de hoofdstad van Colombia met ongeveer 8 miljoen inwoners. Een ooit kosmopolitisch centrum van verfijning is in de afgelopen decennia een epicentrum van zaken, politiek en entertainment geworden. De bevoorrechte locatie en de nationale luchthaven maken het een zeer toegankelijk en een handig "jump-off point" voor andere bestemmingen in het hele land. Misschien kunt u het zelfs tegenkomen op Zuid-Amerika posters zoals "Bogota Colombia City Map". Bogota dankt zijn bijnaam aan het feit dat er zoveel bibliotheken en universiteiten zijn gevestigd. Zuid-Amerika posters zoals "Bogota Colombia Skyline" laten iconische gebouwen zien zoals Palacio Arzobispal of de Rosario Universiteit. Met verschillende tinten en kleurschakeringen om uit te kiezen, zijn deze Zuid-Amerika posters een veelzijdig en nuttig hulpmiddel bij het aanpassen van het visuele gewicht om te passen bij, of te contrasteren met uw bestaande interieurontwerp of kleurenschema's.

Cultuur en natuur in Zuid-Amerika posters

Brazilië heeft misschien wel het grootste aantal UNESCO Werelderfgoederen, maar Peru, op de tweede plaats met 12 van dergelijke sites, heeft misschien wel de meest bekende en beroemde. Zo'n beetje het kroonjuweel van de culturele bezienswaardigheden in Zuid-Amerika is ongetwijfeld de sublieme en "Verloren Stad" Machu Picchu. Hoog in de bergen gelegen, blijft dit archeologische wonder bezoekers verbazen die van over de hele wereld komen om de tijdloze schoonheid en de adembenemende vergezichten te bewonderen, zoals u ook zult zien op de Zuid-Amerika posters. Met zijn gigantische muren, terrassen en hellingen is het werkelijk een lust voor het oog. Bekijk de Zuid-Amerika poster met de naam "Machu Picchu" en wees verbaasd over hoe het de hele aanblik van uw kamer kan veranderen, het meer diepte en dimensie kan geven, maar ook schoonheid en karakter.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's