Texas

De meeste mensen associëren de Lone Star State met cowboys, olie en 's werelds beste barbecue. Met Photowall's uitstekende en hoge kwaliteit selectie van Texas posters, kunt u dat allLees meeremaal en meer in uw huis, kantoor of elke andere ruimte die je wilt verfraaien. Zoals het gezegde luidt, alles is groter in Texas. Waarom gaat u niet voor het grootste door een Texas poster om uw interieur mee te versieren? Zoals gewoonlijk, heb je de mogelijkheid om deze motieven aan te passen te matchen of te contrasteren met bestaande kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De hoofdstad van de staat in Texas posters

Aan het eind van de 19e eeuw stond Austin bekend als de "Stad van de Violette Kroon", vanwege de kleurrijke gloed van licht over de heuvels net na zonsondergang. Tot op de dag van vandaag gebruiken veel bedrijven in Austin de term "Violet Crown" in in hun namen of slogans. Later in de 20e eeuw heeft de muziekscene van de stad nog een bijnaam opgeleverd, namelijk de "Live Music Capital of the World." Een van de belangrijkste bouwwerken van deze metropool is het Texas Capitol, dat is gemodelleerd naar het Capitool van de Verenigde Staten. U kunt een glimp opvangen van dit prachtige gebouw in de Texas poster genaamd Austin Texas Skyline. Deze specifieke Texas poster wordt geleverd in een scala van kleuren en tinten. Als je meer geneigd bent om uw kamer levendig te maken, kunt u kiezen voor de kleurrijke variant. Het Texas Capitool werd geopend in 1888 en doet denken aan een neo-Renaissance stijl met koepels, zuilen en pleisterwerk geassocieerd met klassieke architectuur. Het roze graniet dat voor de bouw ervan werd gebruikt, kwam van de Granite Mountain bij Marble Falls en heeft dit staathuis tot een van de meest iconische in de Verenigde Staten met zijn unieke tint. Probeer het te vinden op de Texas poster getiteld Austin Texas City Map, een visueel arresterende en prachtige schets die past in elk huis of kantoor kamer.

Meer feiten en cijfers

Met 268.596 vierkante mijl is Texas de op één na grootste staat, na Alaska. Met meer dan 28 miljoen mensen, is het de op één na dichtstbevolkte staat, na Californië. Naast het feit dat Texas de grootste producent is van vee, katoen en olie producent is, is Texas de enige staat waar de vlaggen van 6 verschillende naties wapperen. Dit zijn namelijk Spanje, Frankrijk, Mexico, de Republiek Texas, de Geconfedereerde Staten en de Verenigde Staten. Op een of andere manier hebben ze een beetje van alles behouden, wat je kunt zien op de Texas poster getiteld Texas State. Dit mooie kunstwerk toont de vlag van de staat in de vorm van Texas zelf, met krachtige kleuren en de namen van de grote steden op charmante wijze weergegeven. Dit zou niet alleen perfect passen in een saloon, maar ook in uw woon, bedrijfs- of ontspanningsruimte. Er is ook een Texas poster die de verschillende bezienswaardigheden en routes van de lone star state in het item met de naam simply Texas. Dit kan zelfs fungeren als een inspiratie of gids voor u als u van plan bent om Texas te bezoeken in de toekomst.

Geschiedenis en motto in Texas posters

Laten we eerst een beetje in de geschiedenis van Texas duiken, om een duidelijker beeld te krijgen van de vele variaties van Texas posters Photowall biedt. De opgetekende geschiedenis van Texas begint met de aankomst van de eerste Spaanse conquistadores in de regio van Noord-Amerika die nu bekend staat als Texas in 1519, die de regio bevolkt vonden door talrijke Indiaanse stammen. De voorvaderen van de Indianen woonden daar al meer dan 10.000 jaar en Texas komt zelfs van het Hasinai Indiaanse tejas dat vrienden of bondgenoten betekent. Het officiële motto van de staat is zelfs eenvoudig "vriendschap". Je kunt vieren vriendschap en goede wil vieren met Texas posters zoals de verschillende sets van Texas steden skylines, die er zijn in een breed reeks kleuren die uw interieur kunnen accentueren. Houston Texas Skyline Blue, bijvoorbeeld, is een prachtig beeld in verleidelijke kleur die het middelpunt kan zijn om visueel gewicht in uw ruimte te leggen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's