Tennessee

Tennessee staat bekend als The Volunteer State, een bijnaam die volgens sommigen tijdens de oorlog van 1812 werd bedacht vanwege de prominente rol gespeeld door vrijwillige soldaten uLees meerit Tennessee. Als mensen over deze staat horen, associëren ze het vaak met de stad Nashville, die bekend staat als de hoofdstad van de countrymuziek, ook al is het niet de geboorteplaats van het genre. Countrymuziek werd geboren in de stad Bristol, Tennessee. U kunt deze geschiedenis en liefde voor muziek in uw eigen ruimte met Tennessee posters van Photowall. Deze uitstekende selectie is van hoge kwaliteit en rijk aan detail, met motieven en kleurencombinaties die je kamer echt zullen laten opvallen. Het maakt niet uit of de ruimte die u inricht residentieel, zakelijk of recreatief is, Tennessee posters zullen die zuidelijke charme in stapels brengen.

De hoofdstad van Tennessee posters

Nashville is nog steeds een van de meest bezochte steden in de Verenigde Staten van Amerika. Tenminste de helft van de Nashville bevolking is op de een of andere manier verbonden met muziek. Ze zeggen dat als je geen muziek schrijft, je het wel speelt. En als je het niet speelt, luister je ernaar. Terwijl Country en Christelijk de meest populaire en overheersende genres zijn, is er een beetje van alles in Music City. Tennessee posters heeft een charmante subtier die de thuisbasis is uitsluitend afbeeldingen gewijd aan Nashville. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is het alomtegenwoordige Batman Building. De twee torenspitsen op de top van deze wolkenkrabber bootsen het silhouet van de beroemde superheld na, waaraan het gebouw zijn bijnaam dankt. In Nashville noemen meer mensen het Batman Building dan zijn eigenlijke naam, het, laten we eerlijk zijn, saaie AT&T gebouw. Nashville Tennessee Skyline toont deze beroemde structuur, een prachtig aantrekkelijke Tennessee poster die er prachtig uit kan zien in elk huis of kantoor. Tennessee posters herbergen ook Nashville's eigen The Parthenon. Het gebouw is een exacte replica van het Parthenon in Athene, Griekenland, en herbergt ook een replica op ware grootte van het Athena Parthenos standbeeld binnenin! Breng "Het Athene van het Zuiden" in uw ruimte met Tennessee posters.

Rocky top

Aangezien Knoxville de thuisbasis is van de universiteit van Tennessee, is het een bekend feit dat de Knoxvillians fanatiek zijn over hun universitaire sportteams. Meer dan 100.000 voetbalfans vullen het beroemde Neyland Stadium voor thuiswedstrijden, gekleed in het kenmerkende University of Tennessee oranje, dat werd geïnspireerd door de oranje en witte madeliefjes die op de campus groeien. Oranje is niet alleen te zien op de sporttenues, maar overal in de stad, op borden, vlaggen, kleding, auto's, boten en ga zo maar door. Je kunt zelfs een Tennessee poster van Photowall krijgen met deze kleur, zoals Knoxville Tennessee Skyline, een prachtig motief dat de prachtige horizon van deze metropool laat zien. Daarin kunt u verbazingwekkende structuren zien zoals de Knoxville Sunsphere, een meer dan 80 meter hoge stalen structuur met een 22 meter gouden glazen bol. Het heeft een observatiedek dat bezoekers een 360-graden uitzicht geeft op het centrum van Knoxville, de Tennessee River en de absoluut prachtige Smoky Mountains! U kunt dit tentoonstellen met ons prachtige assortiment Tennessee posters.

Breng de muziek met Tennessee posters

Elk jaar komen duizenden mensen van over de hele wereld naar Memphis om neer te strijken op Graceland voor een rondleiding op het landgoed van Memphis' meest gevierde voormalige inwoner, de King zelf, Elvis Presley. Graceland is het ultieme museum, niet alleen voor Elvis-liefhebbers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van rockmuziek en populaire cultuur. De stad Memphis, en Sun Studio in het bijzonder, speelden een enorme rol in de ontwikkeling van de rock en roll muziek. Sommige van de nummers die werden die in deze beroemde studio werden opgenomen, dienden als blauwdruk voor een opwindend, nieuw muziekgenre dat de populaire muziek voorgoed veranderde muziek veranderde. Breng hulde aan deze fascinerende geschiedenis met Tennessee posters van Memphis. Binnen deze sublieme reeks van motieven, zie je wat oorspronkelijk bekend stond als de Great American Pyramid. De piramide is 98 meter hoog en heeft basiszijden van 180 meter hoog. Memphis Tennessee Skyline is een prachtige Tennessee poster met dit ongelooflijke gebouw erin.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's