New York

New York is waarschijnlijk de meest typische en typisch Amerikaanse stad van alle grote metropolen. Zelfs degenen die nog nooit in de Big Apple zijn geweest, hebben een basisidee van Lees meerhoe het eruit ziet, gebaseerd op films, boeken, foto's en gewoon algemene kennis. De iconische en bekende monumenten zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park, en vele andere, zijn zeer aanwezig in de hoogwaardige selectie van New York posters van Photowall. De vele fotogenieke en pittoreske uitzichten van de stad zijn een zeer levendig element in deze categorie. Van levensechte beelden die je het gevoel geven dat je daadwerkelijk in de stad bent die nooit slaapt tot kunstwerken die zo stijlvol en trendy zijn, hebben wij elke New York poster die u zich maar kunt wensen. Of het nu bestemd is voor uw woon-, bedrijfs- of recreatieve ruimte, New York posters kunnen bij elk interieur passen of juist contrasteren. Om het nog handiger voor u te maken Photowall kunt u deze motieven aanpassen aan uw kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De subcategorieën van New York posters

We willen uw selectieproces zo gemakkelijk en leuk mogelijk maken. Daarom heeft Photowall twee kleinere tiers in New York posters gecreëerd, die Brooklyn en Manhattan zijn genoemd, wat ook twee van de meest herkenbare boroughs zijn. Manhattan wordt algemeen beschouwd als het hart van de Big Apple en ook waar de meeste mensen naar verwijzen of aan denken, als ze het over New York City hebben. Het is geen wonder dat de meeste motieven in deze New York posters subcategorie u bekend voor zullen komen. Deze plaats wordt door velen beschouwd als de culturele, financiële en entertainment hoofdstad van de wereld, dus het is geen verrassing dat mensen massaal naar de borough om haar bezienswaardigheden. Photowall heeft voor de posters van New York een lijst samengesteld van enkele van de beroemdste gebouwen van Manhattan. De bouw van het Empire State Building werd voltooid in 1931, en met meer dan honderd verdiepingen die 380 meter hoog, was het in die tijd het hoogste gebouw ter wereld! Vandaag is het nog steeds het zesde hoogste vrijstaande gebouw in Noord-Amerika en is het altijd een populaire toeristische bestemming in Manhattan geweest. Een New York poster zoals 1955 The Empire State Building kan een eerbetoon zijn aan dat oude wonder, met zijn zwart-wit tinten die het nog meer van een throwback.

Dat speciale iets

De stad New York, vaak afgekort tot NYC, staat ook bekend als de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten. Met bijna 9 miljoen mensen, is het echt de culturele smeltkroes van Noord-Amerika, waar maar liefst 800 talen gesproken, waardoor het de meest taalkundige diverse stad ter wereld is! Naast haar grote invloed op de handel, entertainment, technologie, politiek en sport, is toerisme ook een grote trekpleister, want het is een van de meest bezochte plaatsen in ter wereld, waarvan u ook bewijzen zult zien op de posters van New York. De geschiedenis leert ons ook het belang van New York in het leven van de Verenigde Staten van Amerika. The Big Apple is ontstaan als een handelspost, gesticht door kolonisten uit de Nederlandse Republiek in 1624 op Lower Manhattan. Een paar jaar later was de stad al onder controle van de Engelsen, Vandaar de naam New York, die werd gegeven nadat koning Charles II van Engeland het land had geschonken aan zijn broer, de hertog van York. Deze kleine wetenswaardigheden zijn zeer nuttig bij de uitleg of presentatie van uw New York posters die ongetwijfeld veel gespreksstof en vragen zullen oproepen bij iedereen die ze onder ogen krijgt.

Sky is the limit bij New York posters

De skyline van New York is zonder twijfel een van de beroemdste en meest herkenbare ter wereld. Gevuld met wolkenkrabbers en massieve hoogbouw, is deze horizon een vertrouwd beeld in vele films, boeken en foto's. U kunt dat iconische aanblik en bruisende energie in je kamer brengen door een poster van New York te kopen. Voor een old school vibe kies je iets zoals Vintage New York Brooklyn Bridge, een prachtig charmant en boeiend tafereel dat je kamer net dat extra smaak geeft. Als je meer houdt van modern en dynamisch, is een New York poster zoals New York City misschien de juiste keuze voor uw huis of kantoor. Een andere charmeur in deze categorie is The NY Romance, waar levendige kleuren en een warm thema deze New York poster omtoveren tot iets betekenisvollers en diepers.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.