Minnesota

De Verenigde Staten van Amerika hebben een voorliefde voor het geven van bijnamen aan hun staten, sommige officieel en andere meer bekend onder de plaatselijke bevolking. Minnesota, bLees meerijvoorbeeld, is "The North Star State", een bijnaam die afkomstig is van het Franse motto op de vlag en het zegel van de staat. Meer informeel is echter de bekende bijnaam "Land van 10.000 meren". U kunt deze verbazingwekkende regio nu in uw huis of kantoor brengen met Photowall's hoge kwaliteit en rijk in detail assortiment van Minnesota posters. De eerder genoemde bijnaam van Minnesota met 10.000 meren is nogal bescheiden. Minnesota heeft in feite 11.000 meren met 90.000 mijl kustlijn, meer dan dat van Hawaï, Californië en Florida samen! Maak van dit interessante weetje het middelpunt van uw ruimte. Deze unieke ontwerpen van Minnesota posters kunnen je kamer een enorme metamorfose geven. U kunt ook wijzigingen kiezen die passen bij of contrasteren met uw reeds bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De aantrekkingskracht van Minnesota posters

Minnesota heeft met trots enkele van de meest herkenbare artiesten uit de muziekindustrie voortgebracht, zoals Bob Dylan of de ongeëvenaarde genialiteit van Prince. Het is dan ook geen wonder dat deze staat over een fantastische muziekscene beschikt, met concerten het hele jaar door en fantastische openluchtfestivals in de warmere maanden. Minnesota posters kunnen je die melodieuze inspiratie geven met hun levendige kleuren en fantastische motieven. In deze categorie zie je ook veel van de allure van de zogenaamde Mini-Apple, wat een leuke en vertederende woordspeling is op de naam van Minneapolis. Terwijl sommige steden hun inwoners ondergronds laten reizen om van plaats naar plaats te komen, laat Minneapolis stadsbewoners ver boven de grond reizen met zijn systeem van skyways. Deze verdiepingenhoge tunnels, die alleen begaanbaar zijn, verbinden gebouwen in het hele stadscentrum met elkaar. Deze prachtige innovatie is aanwezig in Minnesota affiches zoals het weelderige Dawn in Minneapolis. Deze specifieke aanblik kan het ideale middelpunt zijn in uw woon-, bedrijfs- en ontspanningsruimte. Het licht vangt perfect de ongelooflijke charme van de Merenstad.

De schoonheid van de natuur

Als het op natuurschoon aankomt, heeft Minnesota het in overvloed! In elke hoek van de staat vindt u enkele van de meest fantastische werken van moeder natuur. Het is niet alleen de thuisbasis van de eerder genoemde 11.000 meren, maar ook van tal van parken en beschermde bossen die de stress van het dagelijkse leven wegnemen, vooral voor stadsbewoners. Met de posters van Minnesota hoeft u niet naar de poolcirkel te reizen om het noorderlicht te zien, ook wel bekend als de aurora borealis. Het noorderlicht wordt veroorzaakt door de wisselwerking tussen de zonnewind, een stroom geladen deeltjes die aan de zon ontsnapt, en het magnetische veld en de atmosfeer van onze planeet. Dankzij de noordelijke ligging en de uitgestrekte, donkere hemel in Cook County hebben Minnesotans het geluk ze vaak te zien. Je kunt dit nu ook in je gekozen ruimte brengen met Minnesota posters zoals Aurora Borealis over Burntside Lake. Dit prachtige stuk kan elke kamer er beter en ruimtelijker uit laten zien. De verbazingwekkende schoonheid van deze Minnesota poster zal conversatie opwekken, visuele dynamiek creëren en een gedenkwaardige plek voor uw ogen worden.

Architectuur in Minnesota posters

Minneapolis is een zeer belangrijke en belangrijke stad in de staat Minnesota. Ook al is het niet de hoofdstad van de staat, het is meestal de eerste metropool die in je opkomt als je het over deze staat hebt. Het is ook de thuisbasis van enkele van de grootste gebouwen in de North Star State, zoals de Capella Tower in het centrum van Minneapolis. Het is het op één na hoogste gebouw in de staat en heeft twee sets ronde torens bovenop zes verdiepingen van gestapelde kubussen, en een "halo" bovenop voor antennes en een communicatienetwerk. Je kunt dit prachtige bouwwerk zien op posters uit Minnesota, zoals Minneapolis Minnesota Skyline, die verkrijgbaar is in verschillende tinten en schakeringen om je decoratieproces interessanter te maken. Dan is er ook nog de Witch's Hat Water Tower in Minneapolis. Deze historische watertoren in Prospect Park in Minneapolis vertoont een sterke gelijkenis met een heksenhoed, en het gerucht gaat dat hij de inspiratiebron was voor Bob Dylan's klassieke song "All Along the Watchtower"! Bekijk het in Minneapolis Minnesota Skyline Black, een Minnesota poster van de meer edgy en dramatische smaak.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's