Illinois

Illinois posters zijn een geweldig decoratiemiddel voor het interieur. Niet alleen omdat ze mooi zijn om naar te kijken en een lust voor het oog, maar ook omdat de Prairie State zo'n Lees meerrijke geschiedenis heeft waar zoveel wereldveranderende gebeurtenissen plaatsvonden, zonder dat de mensen het zich zelfs realiseerden. Een concreet voorbeeld is het feit dat Illinois de eerste staat was die het 13e amendement ratificeerde om de slavernij af te schaffen. Voor een beetje trivia die niet zo zwaar weegt, de term "jazz" werd bedacht in Chicago door Benny Goodman en Gene Krupa in 1914. Zoals u ziet, valt er door middel van Illinois posters genoeg te leren en te ontdekken over deze geweldige staat. Bijna 80% van het grondgebied van de staat bestaat uit landbouwgrond. Het hoogste punt van de staat is Charles Mound op slechts ca. 375 meter. Illinois posters bevatten ook bezienswaardigheden van de op twee na grootste stad van Amerika, Chicago. Met Photowall kunt u uw geselecteerde Illinois posters altijd aanpassen aan uw esthetiek en geplande kleurenschema's.

Illinois posters en zijn geschiedenis

De eerste Europeanen die in Illinois arriveerden waren de Franse ontdekkingsreizigers Jacques Marquette en Louis Joliet. Zij reisden langs de Mississippi en de Illinois rivier en legden contact met de lokale indianenstammen om bonthandel te drijven. De Britten kregen controle over Illinois nadat ze de Franse en Indiaanse oorlog in 1763 hadden gewonnen. Maar slechts 20 jaar later, in 1783, werd het land na de Revolutionaire Oorlog deel van de Verenigde Staten en op 3 december 1818 werd Illinois als 21e staat tot de Unie toegelaten. Deze rijke geschiedenis is ook terug te vinden in tal van deze geweldige Illinois posters. Een van de ergste brandrampen in de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika was de beruchte Grote Brand van Chicago van 1871. Het begon allemaal met een klein brandje in een schuur in het zuiden van Chicago, maar aangezien de meeste gebouwen in die tijd van hout waren gemaakt, was het vuur moeilijk te stoppen en werden meer dan 20.000 gebouwen volledig verwoest. Desondanks krabbelden de inwoners van Illinois weer overeind en creëerden een bloeiende stad die je kunt zien op de posters van Illinois.

Windy City

Chicago heeft een overvloed aan opmerkelijke en iconische bouwwerken die u in uw eigen huis, kantoor of ontspanningsruimte kunt plaatsen in de vorm van Illinois posters. Zoals sommigen van u wellicht weten of hebben gehoord, gaat Chicago hand in hand met de Sears Tower. Maar als u feitelijk correct wilt zijn, moet u het nu de Willis Tower noemen. De 440 meter hoge toren, voltooid in 1973, is de onbetwiste koning van de skyline van de Windy City, zoals u kunt zien op veel van deze Illinois posters waarop Chicago staat afgebeeld. Dit bouwwerk was decennialang 's werelds hoogste gebouw en handhaafde zijn claim op het hoogste dak van het westelijk halfrond voor een zeer lange tijd! Chicago Skyline geeft u een prachtig beeld van deze bezienswaardigheid en nog veel meer.

Meer Illinois posters

Het zal u verbazen dat het niet vreemd is om alle vier de seizoenen op één dag in Chicago mee te maken! Het wordt niet voor niets de Windy City genoemd. De bron hiervan is Lake Michigan dat grenst aan de gehele oostkant van de stad zoals je kunt zien in Illinois posters zoals Chicago and Lake Michigan. View from a Skyscraper in Chicago is een andere geweldige Illinois poster die deze kant en schoonheid van de metropool laat zien. Als u op zoek bent naar iets meer artsy en een beetje van karakter, misschien Chicago Illinois Rust Skyline is de juiste pasvorm voor je. Illinois posters bieden u een gezonde hoeveelheid opties om uw spreekwoordelijke vier muren te verfraaien.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's