Hawaï

Met zijn prachtige stranden, prachtige wandelpaden en rijke geschiedenis is het niet moeilijk te begrijpen waarom Hawaï een geweldig aandachtspunt kan zijn in uw decoratie. Photowall Lees meerheeft een prachtige reeks Hawaï-posters samengesteld die uw interieur zullen veranderen van iets eenvoudigs en mogelijk saai, in een spectaculaire en aantrekkelijke ruimte. Of u nu op zoek bent om uw huis, recreatie kamer of zelfs het kantoor te voorzien van wat stijl en karakter, Hawaii posters zullen de truc doen en dan nog wat. De zogenaamde Aloha State bestaat uit acht grote eilanden, waarvan het grootste het "Big Island" is, met als officiële naam Hawai'i. De hoofdstad van deze prachtige staat ligt op een ander eiland, Oahu. Hawaii posters biedt onderdak aan tal van Honolulu's mooiste bezienswaardigheden, zoals u zult zien wanneer u onze grote selectie bekijkt. Zoals gebruikelijk kunt u uw geselecteerde Hawaii posters aanpassen aan uw bestaande interieur, kleurenschema's enzovoort.

De natuurlijke schoonheid van Hawaii posters

U kunt het niet over Hawaii hebben zonder de beroemde stranden en de wereldberoemde eiland vibes te noemen die het uitstraalt. In veel van onze Hawaii posters is het de combinatie van de blauwe lucht, de smaragdgroene zee en de zachte tonaliteit van zand en steen die het tafereel zo idyllisch maakt. Deze motieven, die perfect als blikvanger kunnen dienen, zijn gemaakt van de mooiste kustfotografie die er bestaat. Neem bijvoorbeeld de indrukwekkende Hawaiian Beach Pit die wordt weergegeven in een prachtige panorama stijl, het creëren en diepte toe te voegen aan elke kamer. Stelt u zich dit type Hawaii poster eens voor in uw woonkamer of zelfs in de vergaderruimte op het werk. Dit prachtige tafereel zal een ontspannen sfeer creëren en positieve gevoelens uitstralen gedurende de dag. Hawaii zonsondergang is een ander prachtig gezicht in Hawaii posters die uw kamer kan laten lijken als een prachtige droom, door elk seizoen en weerstype.

Meer om te weten

De eerste mensen die op de Hawaii-eilanden aankwamen, waren de Polynesiërs die rond 500 na Christus per kano naar Hawaii reisden. Elk eiland werd door een ander opperhoofd geregeerd, maar aan het eind van de jaren 1700 nam opperhoofd Kamehameha elk eiland een voor een over. Tegen 1810 had hij de controle over alle eilanden en werd hij de eerste Hawaïaanse koning. Dit is waar we het eerder over hadden: de posters van Hawaï hebben niet alleen die vermaarde natuurlijke schoonheid, maar ook een rijke en boeiende geschiedenis. Het koninkrijk Hawaï en de Verenigde Staten hadden nauwe banden aangeknoopt en handelsverdragen gesloten, maar in 1893 werd het koninkrijk omvergeworpen en werd de republiek Hawaï opgericht. Enkele jaren later, in 1898, werd Hawaï een territorium van de Verenigde Staten. U kunt eer betonen aan deze fantastische geschiedenis door Hawaï-posters in uw ruimte op te hangen.

Hawaii posters en haar hoofdstad

Zoals reeds vermeld, is Hawaii posters de thuisbasis van een van de meest gezegende steden in de wereld. Honolulu, omgeven door bijna 100 beroemde stranden, is werkelijk een stukje hemel op aarde. U kunt deze ongelooflijke plaats deel laten uitmaken van uw huis, kantoor of recreatie ruimte met onze set van Hawaii posters gewijd aan Honolulu. In de Hawaiiaanse taal kan het woord "Honolulu" ruwweg vertaald worden als "beschutte baai" of "plaats van onderdak". Deze metropool is gastheer van twee beroemde hula festivals, waaronder het World Invitational Hula Festival, waarvoor mensen van over de hele wereld afreizen om de kenmerkende dans te vieren! Met Hawaï-posters zoals Honolulu Lights kunt u kiezen voor een moderne uitstraling naast Hawaï-posters met de natuurlijke wonderen van de Aloha State. Honolulu Hawaii Skyline kan ook heel mooi staan in de hal of de foyer, om je interieur meer dimensie en visueel gewicht te geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's