Georgia

De perzik-staat als centraal thema in uw interieurontwerp kan de hele aanblik van de ruimte veranderen. De Georgia posters van Photowall zijn er in verschillende vormen en tinten, maaLees meerr brengen toch hulde aan deze geweldige staat die zijn naam te danken heeft aan de perziken die er vooral in de centrale regio worden geteeld. De steenvrucht komt zelfs voor op nummerplaten, aanplakborden en verkeersborden! Het zal u echter verbazen dat dit eigenlijk een verkeerde benaming is, aangezien Georgia tegenwoordig meer geld verdient met de productie van pecannoten en kool. Een ander interessant facet van de Georgia posters is dat je misschien een paar bekende straten en gebouwen tegenkomt tijdens het rondneuzen. Gulle belastingvoordelen hebben de filmindustrie in Georgia een boost gegeven en hebben ervoor gezorgd dat het land samen met New York en Los Angeles tot de top drie van filmcentra behoort. Breng schoonheid, geschiedenis en glamour aan uw muren met onze selectie van prachtige Georgia posters!

De geschiedenis in Georgië posters

Toen de Europeanen in 1540 arriveerden, toen Hernando de Soto en zijn mannen op goudjacht waren, woonden er verschillende stammen van Indianen in het gebied dat nu Georgia is. Het was echter pas toen James Oglethorpe in 1733 een Britse kolonie stichtte, die later de stad Savannah zou worden, dat dit land permanent werd bewoond door Europese kolonisten. De Amerikaanse Revolutie en natuurlijk de Burgeroorlog eisten hun tol, maar de Peach State zette door. Dit is een van de eigenschappen die de posters van Georgia ook voor jou kunnen hebben, doorzettingsvermogen en kracht. Ook al kostte het Georgia vele jaren om weer op te bouwen na de verwoesting van de Burgeroorlog, tegenwoordig is het een bruisende staat met een van 's werelds grootste steden in Atlanta. Op de posters van Georgia zult u veel van deze geweldige stad zien.

Een beroemde hoofdstad

De hoofdstad van Georgia was niet alleen een brandhaard van burgerrechten, maar is ook van grote invloed geweest op vele industrieën en de popcultuur, wat het ideaal maakt voor een inspiratiebron in de vorm van Georgia posters. De skyline van Atlanta is een zeer gevarieerde en mooie horizon om naar te kijken. Met structuren zoals de zogenaamde King and Queen Buildings, of plaatselijk bekend als "the King and Queen towers", zijn deze twee vorstelijke gebouwen mijlenver te zien. De interessante bijnamen komen van hun gelijkenis met de koppen van schaakstukken. De toppen van de gebouwen hebben witte traliekronen, die oplichten bij speciale gelegenheden, zoals St. Patrick's Day. Kijk of je ze kunt zien op posters uit Georgia, zoals Atlanta Georgia Skyline Black. Dit dramatische motief is weergegeven in mooi en klassiek zwart-wit, ideaal voor elke woonkamer of zelfs de vergaderruimte op uw werkplek. Een ander beroemd gebouw is de Symphony Tower, beter bekend als de "Batman Building" vanwege de vleugelachtige glazen vlakken boven het dak van het gebouw. Het is ook alomtegenwoordig op posters in Georgia, werkelijk een lust voor het oog.

Een andere speler in Georgia posters

Athens, een nogal schilderachtige stad in het noordoosten van Georgia, is eigenlijk een stad van universiteitstrots, kunstzinnige gelegenheden en geweldige muziek. In Georgia posters kun je een aantal van haar iconische gebouwen en monumenten zien om je muren aantrekkelijker en interessanter te maken. In de set van Athens Georgia Skyline vind je unieke ontwerpen, gecombineerd met geweldige kleurenschema's, die onderdak bieden aan locaties zoals het Sanford Stadium. Dit is het on-campus speelveld voor voetbal aan de Universiteit van Georgia in. Het stadion met 92.746 zitplaatsen is het 11e grootste stadion van de Verenigde Staten en het 17e grootste stadion van de wereld! Het uitzicht op de campus en de glooiende heuvels van Georgia vanuit de open westelijke eindzone heeft ertoe geleid dat velen het stadion het "mooiste on-campus stadion" van college football noemen. Maak dit deel van je interieurdecoratie met onze prachtige reeks Georgia posters.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's