Florida

Als je het woord Florida hoort, denk je meteen aan strandtaferelen, want iedereen weet dat Miami de speeltuin is van de rijken der aarde. Anderen zullen misschien geneigd zijn te denkLees meeren dat het het bejaardenoord van de Verenigde Staten van Amerika is en de thuisbasis van Walt Disney World. Onze collectie van Florida posters zal echter laten zien dat deze staat zoveel meer te bieden heeft. Het is niettemin waar dat het een zeer populaire vakantiebestemming is aangezien plaatsen zoals Key West het warmste weer van het land hebben. Nog verbazingwekkender is dat waar je je ook bevindt in Florida, je nooit meer dan 95 kilometer van de oceaan verwijderd bent, zoals je op tal van Florida posters zult zien. Het is dan ook geen wonder dat het The Sunshine State wordt genoemd! Van de magische zonsondergangen aan de Gold Coast bij de Golf van Mexico tot het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan, Florida biedt volop plezier in zee, en nog veel meer. Vang de oceaanbries en die geweldige kleuren in Florida posters van Photowall.

Vermaak in de zon

Over natuurlijke geneugten gesproken, het zal u misschien verbazen dat Florida het op twee na grootste koraalrif ter wereld herbergt. Het Great Florida Reef is het enige levende koraalbarrièrerif in de Verenigde Staten van Amerika en het op twee na grootste ter wereld, na het Great Barrier Reef in Australië en het Belize Barrier Reef. "Strand in Islamorada in Florida Keys, USA" kan de perfecte toegangspoort tot dit wonder zijn in de vorm van je eigen Florida poster. Dit motief geeft je het hele jaar door strandgevoelens, ongeacht het weer buiten. Het meest noordelijke eiland van de archipel van Florida Keys is niet voor niets de duikhoofdstad. Thuisbasis van verbazingwekkende bezienswaardigheden zoals het Christus van de Afgrond standbeeld en vele scheepswrakken, zijn duikers vol lof over wat de wateren van Florida te bieden hebben. Geef uzelf hier een voorproefje van in de vorm van onze uitstekende Florida posters.

De geschiedenis in Florida posters

Veel verschillende Indiaanse stammen leefden in het land dat nu Florida is voordat de eerste Europeaan arriveerde in 1513. Dat was de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Leon, die op zoek was naar de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd! De eerste echte Europese nederzetting werd echter gesticht door Franse protestanten in 1564, die werden geleid door de Franse ontdekkingsreiziger Rene de Laudonniere en Fort Caroline bouwden in de buurt van het huidige Jacksonville. Deze stad is ook te zien op onze reeks prachtige Florida posters. Een jaar later, in 1565, bouwden de Spanjaarden een fort in St. Augustine dat de oudste permanente nederzetting in de Verenigde Staten is. Na vele oorlogen tussen de Spanjaarden en de Britten, de Seminole Indianen en de Verenigde Staten, en het verliezen van de Burgeroorlog, werd Florida in 1868 weer opgenomen in de Unie. Met de posters van Florida hebt u niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een voorstelling van een plaats vol geschiedenis.

Een speciale sectie

Ondanks het feit dat Tallahassee de hoofdstad van Florida is en er twee grote universiteiten in de stad gevestigd zijn, is de stad toch heel gemoedelijk, wat het nog aantrekkelijker maakt. Dit is ook deels de reden waarom Photowall een kleinere groep Florida-posters heeft samengesteld die gewijd zijn aan de hoofdstad. Tallahassee is een van de weinige steden in Florida die seizoenen kent. Zoals je in de Florida posters zult zien, kun je een stap in de geschiedenis zetten met items zoals Tallahassee Florida Skyline, waar je grandioze en historische gebouwen kunt zien. Met unieke ontwerpen en rijke kleurencombinaties, zult u merken dat u verlangt naar Florida posters waarop deze levendige en tegelijkertijd idyllische stad staat afgebeeld.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's