Colorado

Enkele van de mooiste wildernissen en indrukwekkende bergketens in de Verenigde Staten van Amerika kunnen nu het middelpunt vormen van uw interieurdecoratie. Met de diverse collectie Lees meerColorado posters van Photowall kunt u uw muren verfraaien met geweldige motieven die rijk zijn aan details, uniek zijn vormgegeven en levendig zijn door de verschillende kleurencombinaties. Overvloedig in Wild West verhalen en internationaal bekend om zijn outdoor-activiteiten, is de zogenaamde Centennial State ook de thuisbasis van populaire steden zoals Denver en Boulder. Colorado speelde een sleutelrol in de westwaartse expansie en exploratie van de Verenigde Staten, wat de posters van Colorado nog aantrekkelijker maakt. Tijdens de gloriedagen van de mijnbouw en de opkomst van de spoorwegen is de folklore van het Oude Westen ontsproten aan deze onstuimige tijden, met inbegrip van de fascinerende figuur van Buffalo Bill. Vele legendes hebben deze staat hun thuis genoemd, en daarom zijn Colorado posters niet alleen een lust voor het oog, maar ook stof tot nadenken en een hart onder de riem. Zoals gebruikelijk kunt u de door u geselecteerde Colorado posters aanpassen aan uw interieurontwerp en kleurenschema's, als u dat wenst.

De geschiedenis in Colorado posters

In het gebied dat Colorado is, wonen al duizenden jaren mensen. Toen de Europeanen arriveerden, leefden er al verschillende indianenstammen in Colorado, zoals de Comanche, Apache en Cheyenne. De eerste Europeaan die Colorado bezocht was de Spaanse ontdekkingsreiziger Francisco de Coronado in 1541. Vele jaren later, in 1682, claimde de Franse ontdekkingsreiziger Robert de La Salle het land voor Frankrijk en werd het onderdeel van het Franse Louisiana territorium. Sommige van deze invloeden zijn te zien op posters in Colorado die de architectuur van deze staat laten zien. In 1858 werd goud ontdekt en vele duizenden mensen spoedden zich naar Colorado in de hoop er rijk te worden. Op 7 november 1876 werd Colorado als 38e staat tot de Verenigde Staten van Amerika toegelaten. Hang uw Colorado poster op als inspiratie om deze prachtige staat eens te bezoeken. Garden of Gods, Colorado Springs kan hier het perfecte voorbeeld van zijn en de natuurlijke schoonheid laten zien waarop de Centennial State kan bogen.

De Mile High City

Denver, gelegen aan de voet van de Rocky Mountains, staat vooral bekend om de weidse uitzichten en het brede scala aan buitenactiviteiten. Vóór al dat ongerepte leven was het echter een ruwe en ruige mijnstad waar gangsters de lakens uitdeelden en landclaims werden gewonnen en verloren aan de pokertafel. Laat je innerlijke wilde kind genieten van een aantal van deze prachtige Colorado posters met de Mile High City. Denver werd genoemd naar de voormalige gouverneur van het Kansas Territory, James Denver, in een poging van de vroege kolonist William Larimer om in de gunst te komen bij de machtige politicus. In Colorado posters, heb je prachtige sets zoals Denver Colorado Skyline, die komen in verschillende tinten, schakeringen en tinten. Hierdoor zijn het geweldige en flexibele muurdecors om mee te spelen.

Mooie scènes in Colorado posters

Hoewel het park meestal Monument Valley wordt genoemd, is de Navajo naam Tsé Bii' Ndzisgaii, wat ruwweg vertaald "de vallei van de rotsen" betekent. Het park zelf vormt slechts een klein stukje van de semi-autonome Navajo Nation, die het grootste Indiaanse grondgebied in de Verenigde Staten van Amerika is! Zoals je op de posters in Colorado kunt zien, ligt het park echt in het midden van nergens, en letterlijk honderden kilometers verwijderd van elke stad van betekenis, waardoor het aanvoelt alsof je terug in de tijd stapt. Als je naar Colorado posters kijkt zoals Monument Valley, Utah, USA, is het net of je in een ander tijdperk of een andere eeuw bent beland. Colorado posters hebben veel natuurtaferelen die een emotie van tijdloosheid oproepen en je kamer een geheel nieuwe dimensie en vibe geven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's