Edinburgh

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Edinburgh de Schotse hoofdstad, en niet het misschien wel beroemdere Glasgow. Met de geweldige collectie Edinburgh-posters van PhotowalLees meerl kunt u zien en laten zien waarom dat zo is. Deze charmante plaats heeft alle pracht en praal van een grote stad, maar met de charme van een kleine stad. Edinburgh posters zijn door en door modern, maar met een sterke greep op het erfgoed van de stad, zullen deze motieven iedereen die ze ziet betoveren en verwelkomen. Verfraai het interieur van uw huis, kantoor of ontspanningsruimte met unieke ontwerpen, levendige kleuren en een enorm visueel gewicht. Verbaas uw familie, vrienden en bezoekers met dingen die u via Edinburgh posters te weten bent gekomen, zoals dat de stad de geboorteplaats is van talloze literaire klassiekers, goede whisky en Sean Connery! Vooral architectuurliefhebbers zullen blij zijn met deze selectie, want Edinburgh heeft een aantal werkelijk spectaculaire gebouwen. Van de gotische torenspits van Sir Walter Scott's Monument die de skyline van de stad doorboort tot de fraaie torenflats, Edinburgh posters heeft voor elk wat wils.

De aantrekkingskracht van Edinburgh posters

Edinburgh zelf heeft geen gebrek aan hoge punten waar toeristen van het uitzicht kunnen genieten. Een van de beste plekken is volgens de plaatselijke bevolking vanaf Arthur's Seat. Met ons assortiment Edinburgh posters kunt u dit uitzicht in uw ruimte hebben, het hele jaar door, in elk seizoen en bij elke gelegenheid. Een ander voordeel van de Schotse hoofdstad is de overvloed aan groene ruimte. In de stad zijn tal van parken, natuurgebieden en koele hangplekken te vinden. Het is geen wonder dat er zo'n geweldige energie door Edinburgh giert, aangezien er zoveel studenten zijn, waarvan sommigen studeren in universiteitsgebouwen met een diepe geschiedenis. De Universiteit van Edinburgh heeft bijvoorbeeld het oudste speciaal gebouwde gebouw van de Student Union ter wereld. Breng deze jeugdige geest in combinatie met historische koninklijkheid in uw interieur met onze reeks Edinburgh posters.

Rijke geschiedenis

De rijke geschiedenis in Edinburgh posters zal dienen als geweldige context en gegarandeerde gespreksstarter wanneer mensen het zien als uw focuspunt in de interieurdecoratie. De naam van de stad zelf evolueerde van "Dun Eiden", wat "fort op de heuvelhelling" betekent, naar "Eiden Burh" nadat het was veroverd door binnenvallende Angelen uit het zuiden, die de voorouders waren van het land dat uiteindelijk Engeland zou worden. De geschiedenis van Edinburgh bleef turbulent in de eeuwen daarna, wisselend tussen de Schotten en de Engelsen terwijl oorlog na oorlog de Britse eilanden teisterde. Uiteindelijk verenigde het Verdrag van de Unie in 1706 de strijdende naties onder het verenigde koninkrijk Groot-Brittannië. Na bijna 100 jaar bouwen aan een geheel nieuwe stad om armoede en overbevolking tegen te gaan, werd de New Town van Edinburgh gebouwd in neoklassieke en Georgiaanse stijl, en ontsprong aan de voet van het machtige kasteel van Edinburgh en liep langs de centrale Princes Street. Deze historische straat is te zien op posters in Edinburgh zoals "Edinburgh's Princes Street Taken at Midday". Een mooi motief in zwart-wit zoals dit kan uw muren een serieuze stijl en mystiek geven.

Edinburgh posters die betoveren

Zoals reeds gezegd, zullen architectuurfans helemaal in hun nopjes zijn met deze categorie Edinburgh posters. U ziet prachtige bezienswaardigheden zoals het Edinburgh Castle, dat hoog boven de stad uittorent boven op een uitgedoofde vulkaan. De door weer en wind geteisterde kantelen van het kasteel bieden een van de beste uitzichten over de stad. Jaarlijks komen er meer dan een miljoen bezoekers op het kasteelterrein! Edinburgh posters zoals "Edinburgh Scotland Skyline Black" tonen ook indrukwekkende gebouwen zoals de Royal Mile, de slagader van het leven in de oude binnenstad van Edinburgh, die vanaf het kasteel bergafwaarts loopt naar het koninklijk paleis Holyroodhouse. Deze motieven zijn er in verschillende tinten, zodat u ze kunt afstemmen op de esthetiek van uw keuze of juist kunt laten contrasteren.
Productinformatie
  • 1-11 van 11 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.