Portugal

Op het gebied van decoratie vermengen we vaak de klassiekers met iets moderners, en dat is heel goed. De mix van nostalgie en modernisme is ook terug te vinden in Photowall's uitgelezLees meeren selectie van posters uit Portugal van hoge kwaliteit. Het is een fascinerend land met een trotse en rijke geschiedenis die overal in het land voelbaar is, van de hoofdstad tot elk klein, schilderachtig dorpje. Interessant is dat Portugal al sinds 1139 dezelfde afgebakende grenzen heeft, waarmee het de oudste natiestaat van Europa is! Dit kan een uitstekend thema zijn in uw ruimte, met sterke wortels en een gevoel van traditie. Portugal posters die dit uitstralen kunnen goed worden afgestemd op of juist gecontrasteerd met bestaande interieurelementen zoals kleurenschema's en allerlei soorten meubilair.

Portugal posters hoofdstad

Als de thuisbasis van de cultureel belangrijke Fadomuziek en de prachtig kleurrijke geplaveide straten, heeft Lissabon een overvloed aan geheimen en stukjes die voor de meeste mensen onbekend zijn. Als u een reis naar de trendy hoofdstad van Portugal plant of er al geweest bent, bekijk dan onze collectie unieke Portugal posters om uw interieur echt tot leven te brengen. Lisbon Skyline Black is zo'n item, dat uw kamer onmiddellijk kan veranderen in iets veel interessanters en visueel aantrekkelijker. Het unieke ontwerp en de elegante kleurencombinatie zorgen voor een prachtig gevoel van verfijning in elke ruimte. De prachtige toren van Belém is een van de monumenten en architectonische wonderen die u niet mag missen in Lissabon. Vang een glimp op van deze iconische locatie in Portugal posters zoals Lissabon Portugal Skyline, die wordt geleverd in verschillende tinten, schakeringen en tonen om u die typische Photowall verscheidenheid te bieden.

Historisch land

De Portugese natiestaat dateert van 1135 n.C., 350 jaar eerder dan rivaal Spanje. Het Portugese rijk groeide toen Vasco de Gama in 1498 naar India zeilde en Brazilië was de volgende, in 1500. De naar hem genoemde Vasco da Gama-brug in Lissabon is 17 kilometer lang en daarmee de langste van Europa. Op de affiches van Portugal is deze belangrijke plaats te zien in het motief met de naam Vasco de Gama, een prachtig tafereel van een door mensenhand geschapen wonder samen met de natuurlijke schoonheid van de lucht en de zee. Ooit heerste Portugal samen met Spanje over de wereld, omdat deze twee naties het grootste deel van de zee beheersten en vruchtbare kolonisten waren. Portugal is vernoemd naar de op één na grootste stad van het land, Porto, die ook treffend op de Portugese affiches staat. De Latijnse naam voor de stad was Portus Cale. Aangenomen wordt dat het woord "Cale" afkomstig is van een Keltisch woord dat "port" betekent. In een andere context betekent het "rustige haven". Waarom dit zo is, kunt u ook zien in Portugal posters zoals Sunset in Porto City, een prachtig gedetailleerd en overspoeld met natuurlijke kleuren beeld dat het verschil kan maken in elke woon- of bedrijfsruimte.

Meer van Portugal posters

Portugal is een wereldleider op het gebied van hernieuwbare energie. Meer dan 50% van de energiebehoefte van het land wordt opgewekt door zonnepanelen, windmolenparken, waterkracht en golfenergie. Je kunt gerust zeggen dat de Portugezen veel waarde hechten aan het behoud van de natuur, en terecht. Zoals u kunt zien in Portugal posters, zoals Bos in de Estrela bergketen, dit land is gezegend met prachtige plekken die zo belangrijk zijn voor de gezondheid van haar burgers. Portugal heeft ook een kustlijn die zich uitstrekt over 800 kilometer en het is bekend dat er 364 dagen branding is, wat absoluut verbazingwekkend is. Dolfijnen op de Azoren is een Portugal poster die dat weerspiegelt, door ons deze vriendelijke wezens te presenteren in de prachtige wateren van deze ongelooflijke locatie. Als u deze poster in uw huis of kantoor ophangt, zal hij u altijd helpen ontspannen en u inspireren om uw volgende reis te plannen, zo groot is de visuele energie en kracht die door de Portugal posters van Photowall wordt gegenereerd.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's