Stadsplan - Amsterdam - Poster - Woonkamer

36

motieven

Amsterdam

Je kunt nu een van de beroemdste steden ter wereld tot centraal thema maken in je interieurdecoratie. Photowall heeft een prachtig samengestelde en gevarieerde collectie Amsterdamse pLees meerosters. Deze opmerkelijke metropool is een plek met een eigen karakter, charme en allure. Net als de stad zelf hebben posters van Amsterdam mooie grachten, smalle huisjes, schattige bruggetjes, veel fietsen en nog veel meer. Het is een van de steden die kan worden beschouwd als de toegangspoort tot Europa, vooral voor de jongere mensen. Amsterdam heeft inwoners van veel verschillende nationaliteiten, meer dan 180 om precies te zijn, wat ongelooflijk is voor zo'n "kleine" stad. Ons assortiment posters van Amsterdam zal dat ook weerspiegelen, aangezien de aantrekkingskracht van deze motieven niet alleen beperkt is tot visuele aantrekkingskracht, maar ook als bron voor discussie, inspiratie en binding. Zoals gewoonlijk heb je de mogelijkheid om deze posters van Amsterdamse te bewerken zodat ze kunnen matchen of contrasteren met jouw kleurenschema's, decoratieve componenten, esthetiek en het algehele design.

Restanten van het verleden in posters van Amsterdam

Er is een oude legende dat twee vissers de stad Amsterdam hebben gesticht, maar meer officieel gaat de stad terug tot de 13e eeuw, waar een dam werd gebouwd in de rivier de Amstel, vandaar de naam. De stad ontwikkelde zich vrij snel en na de verovering van Antwerpen door de Spanjaarden in 1685 werd Amsterdam de grootste en een van de rijkste steden ter wereld. Veel mensen werden ook aangetrokken door Amsterdam vanwege de relatieve religieuze tolerantie, die ertoe leidde dat joden uit Spanje en Portugal, hugenoten uit Frankrijk en veel economische en religieuze vluchtelingen hun veiligheid vonden in de beslotenheid van de stad. De vele invloeden van deze verschillende culturen en de geest van harmonie zijn te zien en zelfs te voelen op posters van Amsterdam. De 17e eeuw wordt beschouwd als de Gouden Eeuw van Amsterdam, omdat de kooplieden het grootste aandeel hadden in zowel de Verenigde Oost-Indische Compagnie als de Nederlandse West-Indische Compagnie, waardoor ze bijna 200 jaar superrijk waren door het aanknopen van handelsrelaties over de hele wereld. wereld. De weerspiegeling van deze welvaart is te zien in de bouw van monumentale en architectonische meesterwerken, waarvan sommige nog steeds te zien zijn in posters van Amsterdamse zoals Amsterdam The Netherlands Skyline.

Een bepalend aspect

De bevolking van Amsterdam is ongeveer 825.000 en met naar schatting 881.000 fietsen in Amsterdam is het absoluut juist om te zeggen dat er meer fietsen in de stad zijn dan inwoners! Ongeveer 70% van de burgers wordt verondersteld dagelijks hun fiets te gebruiken, wat betekent dat als je geen fiets bezit, je praktisch een gek bent. Je kunt dit zien in de stukken getiteld Bicycle by the Canal in Amsterdam, een eenvoudig maar krachtig beeld dat een alledaagse scène in Amsterdam laat zien, weergegeven in klassiek zwart-wit. Deze poster van Nederlandse kan elke kamer laten knallen en dat cruciale karakter toevoegen om de sfeer te verheffen tot iets geavanceerders. Dit handelsmerk van Amsterdam wordt ook opgelegd aan de toeristen, die er altijd aan worden herinnerd om dubbel of drievoudig om zich heen te kijken terwijl Amsterdammers met hoge snelheid door de stad fietsen. Deze eigenaardige maar gezonde obsessie is ook te zien in Amsterdamse posters zoals de simpelweg getiteld Amsterdam, een prachtig kunstwerk in bijna schetsvorm.

De waterwegen van posters van Amsterdam

Hoewel Venetië absoluut de bekendste grachtenstad ter wereld is, heeft Amsterdam meer dan 165 grachten, ongeveer 15 meer dan Venetië. Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam heeft een van deze grachten op verbluffende wijze, waardoor het een nostalgische sfeer krijgt met de sepiatinten en -tonen. Er zijn tal van posters van Amsterdamse die deze grachten in de schijnwerpers zetten, zoals Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam, dat het ideale decoratiehulpmiddel kan zijn in een woonkamer of zelfs slaapkamer. De Amsterdamse bruggen zijn een ander hoofdbestanddeel van de stad, want er zijn tussen de 1200-1700 bruggen in Amsterdam, terwijl er in Venetië slechts 409 zijn. Bekijk de Amsterdamse poster met de naam Skinny Bridge en Amstel Canal, een stuk dat elke gang of zelfs de directiekamer op kantoor kan verlichten.
Productinformatie
  • 1-36 van 36 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.