Berlijn

U kunt de hoofdstad van Duitsland nu bezitten vanuit verschillende en prachtige gezichtspunten en invalshoeken in de vorm van de Berlijn posters van Photowall. Deze bijzondere reeks iLees meers gewoonweg betoverend en zal zeker de mooiste decoratie voor uw interieur zijn. Het toevoegen van een Berlijn poster zal een verbazingwekkende transformatie in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte mogelijk maken. Deze prachtige items tonen een van de coolste steden van Europa met aantrekkelijke ontwerpen, unieke weergaven en inspirerende kleurencombinaties. U zult niet alleen de verschillende delen van de stad kunnen zien, maar vooral genieten van de adembenemende bouwwerken die deel hebben uitgemaakt van de geschiedenis van Duitsland. Berlijn posters kunnen het ideale middelpunt zijn in uw woning of op de werkplek. Pas deze stukken aan om ze te laten passen bij of contrasteren met uw bestaande esthetiek en kleurenschema's.

De basisprincipes van Berlijnse posters

Berlijn is de grootste stad van Duitsland en ligt aan de oevers van de rivier de Spree die uitmondt in de rivier de Havel. Ongeveer een derde van de oppervlakte van de stad bestaat uit bossen, parken, tuinen, rivieren, kanalen en meren, dus je hoeft niet bang te zijn dat het te grootstedelijk wordt als decoratie. De posters van Berlijn hebben een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden, die u kunt gebruiken bij het decoreren van uw kamer. Het vastleggen van de charme van deze pittoreske stad is gemakkelijk met deze collectie van beelden door Photowall. Er zijn niet alleen levensechte foto's die je onmiddellijk naar de scène brengen door de rijke details, maar ook kunstwerken die Berlijn in een ander licht laten zien. Met een eclectische mix van prachtige moderne gebouwen en historische herinneringen aan het rijke verleden van de stad, zullen de beelden van de Berlijnse posters je urenlang in vervoering houden, en iedereen die ze ziet vermaken.

Monumentale geschiedenis

Zoals de meesten van u wellicht weten, werd de stad Berlijn na de Tweede Wereldoorlog en de daaropvolgende bezetting door de overwinnende landen, opgedeeld. West-Berlijn werd de facto een West-Duitse exclave, omringd door de Berlijnse Muur en het grondgebied van Oost-Duitsland. Oost-Berlijn daarentegen werd uitgeroepen tot hoofdstad van Oost-Duitsland. Met de val van de Berlijnse muur in 1990 werd Berlijn opnieuw de hoofdstad van heel Duitsland. Ook de Berlijnse affiches brengen hulde aan deze ongelooflijk complexe geschiedenis. Je kunt dit zien in items zoals Berlijnse Muur Closeup op de Potsdamer Platz, die slechts een klein stukje van dit betekenisvolle bouwwerk laat zien. Een deel van de Berlijnse Muur met Grunge Graffiti - Potsdamer Platz is een andere Berlijn poster die deze geschiedenis ombuigt naar iets levendigers en actuelers. Motieven zoals deze kunnen van historische waarde zijn, maar zouden ook tieners of volwassenen aanspreken die fan zijn van street art. De Brandenburger Tor is zeker een van de bekendere monumenten in Berlijn. Het is een symbool van het ooit verdeelde West- en Oost-Berlijn, en biedt bezoekers de mogelijkheid op te stijgen naar een observatiedek om een blik te werpen achter het IJzeren Gordijn. Het was ook hier dat president Ronald Reagan op 12 juni in 1987 het gedenkwaardige bevel gaf om de Berlijnse Muur af te breken, en na de hereniging werd dit monument al snel een symbool van eenheid. Berlijnse posters zoals Brandenburger Tor bij Nacht zijn hier een visueel spectaculaire herinnering aan.

Architectonische hoogstandjes in Berlijnse posters

Zoals gezegd is de architectuur in Berlijn een van haar vele troeven, met een prachtig uitgebalanceerde mix van oud en nieuw. De Oberbaumbrücke, bijvoorbeeld, vervoert niet alleen treinen en verkeer over de rivier de Spree door middel van prachtig geconstrueerde bogen, maar is ook een bezienswaardigheid op zich. Het is een dubbeldeks bouwwerk met opvallende middeleeuwse torentjes, die het mysterie en de architectonische uitmuntendheid nog vergroten. De brug was tijdens de Koude Oorlog een grenscontrolepost, waar wachters langs de oevers patrouilleerden, wat het romantische aspect nog versterkt. Breng dit sublieme bouwwerk in uw ruimte met Berlijnse posters zoals De Oberbaumbrücke en de Spree in Berlijn.
Productinformatie
  • 1-37 van 37 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.