India

Mysterie en intrige zijn zeer krachtige middelen om mensen te verleiden. Dit geldt ook voor interieurdecoratie, waar een centraal punt met allure en exotisme een blijvende indruk kan Lees meerachterlaten op wie een voet in uw ruimte zet. India posters van Photowall kunnen precies dat voor u doen. Dit oude land heeft altijd al een mystieke uitstraling gehad, vooral voor westerlingen. India posters symboliseren en weerspiegelen ook de zeer diepe en lange geschiedenis van deze locatie. Als u op zoek bent naar unieke ontwerpen, rijke details, levendige kleuren en een in het oog springende context, dan zijn Indiase posters iets voor u. Of u nu van plan bent om een woonruimte, een ontspanningsruimte of zelfs de werkplek te versieren, deze motieven zullen u stijl, leven en betekenis geven. Er is ook een enorme verscheidenheid in deze categorie, aangezien de Indiase posters een groot gebied bestrijken. De verschillende variaties kunnen een enorme hulp zijn bij uw ontwerpplannen. India posters kunnen aan uw wensen worden aangepast, zodat ze een aanvulling vormen op uw algehele esthetiek en eventuele kleurenschema's die u wilt gebruiken.

De Taj Mahal in India posters

Je kunt het niet over India hebben zonder de misschien wel beroemdste bezienswaardigheid te noemen. De Taj Mahal is een immens mausoleum van wit marmer dat werd gebouwd in Agra tussen 1631 en 1648 in opdracht van de Mughal keizer Shah Jahan ter nagedachtenis van zijn favoriete vrouw Mumtaz Mahal, die stierf tijdens de geboorte van hun 14e kind! Indiaposters als deze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook symbolen van liefde en eeuwige romantiek. Dit maakt India posters met de Taj Mahal ideaal voor intieme ruimtes zoals de slaapkamer thuis. De Indiase dichter Rabindranath Tagore noemde de Taj Mahal een "traan op de wang van de tijd", iets wat zeer toepasselijk is als je de geschiedenis van de Taj Mahal in ogenschouw neemt. Het is een bewijs dat, hoeveel macht en rijkdom zelfs een keizer ook kan bezitten, niets de ware liefde kan verslaan. Dit is ook duidelijk te zien in de Indiase posters waar je de tijdloosheid van dit bouwwerk kunt zien, representatief voor Shah Jahan's eeuwige bewondering voor zijn betere helft. "Tajmahal" is hier een prachtig voorbeeld van, waar de eenzame bezoeker in het frame kan worden gebruikt als stand-in voor de verloren liefde. Houd de romantiek in uw woning levend met India posters!

Geschiedenisles

India is een van 's werelds oudste beschavingen, waar vele rijken heersten, zoals de Gupta Dynastie die de Gouden Eeuw van India mogelijk maakte. Deze periode, die duurde van 319 tot 554 na Christus, bracht op grote schaal nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap, grote kunst en geavanceerde cultuur voort. In de 16e eeuw begonnen Europese ontdekkingsreizigers India binnen te trekken, waarbij Groot-Brittannië uiteindelijk de controle over India kreeg, totdat het in 1947 eindelijk onafhankelijk werd. Overblijfselen van deze periode zijn nog steeds te zien in onze collectie India posters. Hoewel India tegenwoordig aanzienlijke problemen kent zoals armoede, corruptie en overbevolking, heeft het land de laatste tijd een sterke economische en technologische ontwikkeling doorgemaakt, vooral op het gebied van de informatietechnologie. De fascinerende groei en vooruitgang van dit grote land kan worden gezien in India posters die deze vooruitgang laten zien. "Mumbai (Bombay) Skyline" is hier een goed voorbeeld van, het toont de innovatie en evolutie in India door middel van een India poster.

Meer India posters

India posters hebben echter niet alleen deze moderne bezienswaardigheden, ze bezitten ook een grote natuurlijke en culturele schoonheid. Sommigen van u geven misschien de voorkeur aan de zonovergoten stranden van Goa langs de Arabische Zee, die u kunt zien in India posters zoals "Goa Beach Sunset". Anderen willen misschien iets meer educatief of zelfs verhelderend zoals de prachtige afbeelding genaamd "Lathmar Holi". Deze specifieke India poster toont wat letterlijk vertaald "een festival van stokken en kleuren" betekent. Het festival is naar verluidt een herschepping van een beroemde Hindoe-legende, waarin Heer Krishna de stad Barsana bezocht, de stad van zijn geliefde Radha. Als we de legende mogen geloven, plaagde Krishna Radha en haar vrienden, die op hun beurt reageerden door aanstoot te nemen aan zijn avances en hem uit Barsana te verdrijven. India posters kunnen een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en affiniteit met cultuur.
Productinformatie
  • 1-39 van 39 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.