Australië

De meesten van ons weten dat Australië het enige continent is dat door één land wordt bedekt. De uitstekende en kwalitatief hoogstaande reeks Australië posters van Photowall laat ook Lees meerzien dat dit land werkelijk unieke landschappen, natuurwonderen en buitengewone bezienswaardigheden heeft, die het middelpunt van uw interieurdecoratie kunnen worden. De diversiteit van Australië's geografie, cultuur en aantrekkingskracht komt duidelijk naar voren in deze motieven. Australië posters zullen uw inrichting opwaarderen, ongeacht of het nu gaat om een woon-, recreatie- of zelfs bedrijfsruimte. Bovendien kan het ook een welkom hulpmiddel zijn om meer te leren en te bewijzen dat Australië zo veel meer is dan het land van koala's en kangoeroes. Met heldere en fotorealistische Australië posters kunt u uw affiniteit met het land laten zien, misschien als inspiratie of motivator. Er zijn ook kunstwerken die een andere vibe aan uw interieurdecoratie kunnen geven. Zoals altijd kunnen de door u geselecteerde Australië posters worden aangepast aan uw smaak, algemene esthetiek en kleurenschema.

Diepgang in Australië posters

Afgezien van de prachtige natuurwonderen, die je in Australië posters zult zien, is het Land Down Under als moderne natie eigenlijk nog vrij jong. Desalniettemin heeft dit land een enorme geschiedenis: het werd ongeveer 40.000 jaar geleden voor het eerst bewoond door aboriginal volkeren. Het land werd ontdekt en in kaart gebracht door vele Europeanen, waaronder de Spanjaarden, Nederlanders en Engelsen, maar Australië werd pas echt verkend in 1770, toen kapitein James Cook aan land ging aan de oostkust en het land opeiste voor Groot-Brittannië. Deze invloed is nog steeds in het hele land te zien en te voelen, zoals je zult zien op de Australische posters. Australië werd aanvankelijk beschouwd als een strafkolonie omdat veel van de eerste kolonisten criminelen waren, aangezien Groot-Brittannië hun criminelen soms naar het buitenland stuurde in plaats van naar de gevangenis. Vaak waren de misdaden die mensen pleegden klein of zelfs verzonnen om van ongewenste burgers af te komen. Dit fascinerende inzicht is slechts een deel van de aantrekkingskracht die Australische posters hebben. Ze zijn een geweldige gespreksstarter en wekken tegelijkertijd een maximale visuele belangstelling op.

De havenstad

Met een grote internationale luchthaven en de populairste backpackersroute van Australië voor de deur, is Sydney vaak de toegangspoort tot iemands reis down under. Op Australische posters is deze stad prominent aanwezig, de categorie heeft er zelfs een apart onderdeel voor. In Australië posters zoals "Sydney Australia Skyline", zie je iconische bezienswaardigheden zoals het Opera House en de Harbour Bridge. Een meer belangrijke element is de Sydney Tower, die is een deel van de beroemde skyline van Sydney voor meer dan 30 jaar. Deze structuur is 309 meter hoog, waardoor het niet alleen het hoogste gebouw in Sydney, maar de tweede hoogste uitkijktoren op het zuidelijk halfrond. Er zijn tal van Australië posters die de andere grote steden in Australië, zoals Melbourne, Perth, Brisbane, en ga zo maar door. Geen nood, ook al word je ruw van de betonnen jungle, Australië posters heeft genoeg van Moeder Natuur om je te bieden.

Australië posters en natuur

The Land Down Under staat bekend om zijn prachtige landschappen en uitgestrekte outback, waar vele natuurlijke wonderen in staat zijn om je ademloos en verbaasd achter te laten. Australië posters zoals "Australian Shoreline", bijvoorbeeld, laten ongelooflijk lange stukken ongerept strand en gigantische rotsen zien. Bezienswaardigheden zoals deze zijn er zeker een voor de bucketlist, en je kunt ze elke dag in je interieur hebben. Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt bij een bezienswaardigheid als "Cape Solander". Met Australië posters zoals deze voel je je meteen op je gemak en verlost van stress. "Tasmanië Waterval" is een ander prachtig voorbeeld van hoe Australië posters een vleugje natuur in uw kamers brengen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's