Kerken

Enkele van de indrukwekkendste en mooiste gebouwen ter wereld kunnen nu het centrale thema worden in uw interieurdecoratie. Wij van Photowall hebben de beste en aantrekkelijkste kerkpLees meerosters verzameld die u kunt vinden. Afgezien van hun schoonheid en geschiedenis, kunnen deze motieven een ander gevoel in uw huis, recreatieve ruimte of zelfs de goede oude kantoor brengen. Net als de bouwwerken zelf, kunnen kerkposters een gemeenschapsgevoel creëren. Of u nu gelovig bent of niet, de visuele energie en aantrekkingskracht van onze afbeeldingen zullen helpen mensen bij elkaar te brengen. Kerkenposters kunnen misschien zelfs lang verloren gevoelens opwekken en u terugbrengen in de kudde, want spiritualiteit is echt een nuttig instrument in moeilijke tijden. Welke religie u ook aanhangt, het basisprincipe is er nog steeds een van liefde en saamhorigheid. Met onze kerkenposters kunnen deze eigenschappen worden overgedragen op uw familie, vrienden en collega's.

De betekenis in kerken posters

Na tweeduizend jaar is het christendom het geloof, althans nominaal, van een derde van de wereldbevolking. Dit is al een enorme factor om kerken posters te hebben, aangezien er een kans van 1 op 3 is dat je deel uitmaakt van het geloof. Van een handvol vissers, belastinginners en jeugdige herrieschoppers in een obscure provincie in Judea, heeft dit geloofssysteem zich over de hele wereld verspreid. Zo kunnen ook kerkaffiches prat gaan op locaties over de hele wereld. Na de Tweede Wereldoorlog zijn er in de Derde Wereld krachtige nieuwe christelijke leiders opgestaan, die frisse hoop boden op een nieuwe dag voor het oude geloof. Ook in de westerse wereld zijn pogingen ondernomen om de glorie van hun tempels te herstellen, ondanks de enorme groei van de moderniteit om hen heen. In kerkenposters ziet u deze opleving en geschiedenis vermengd in een werkelijk spectaculaire categorie. Uw muur zal profiteren van al het positieve dat deze beelden kunnen brengen.

Een kleinere subcategorie

Om uw selectieproces van kerkenposters samenhangender en leuker te maken, heeft Photowall een subcategorie gecreëerd die volledig gewijd is aan schepen. Een schip is in wezen het lange smalle gedeelte van een Romeinse basiliek of een christelijke kerk, het gedeelte waar mensen zitten in een moderne kerk. Het woord "schip" zelf komt van het Latijnse woord voor "schip", navis, omdat men in de Middeleeuwen dacht dat een schip eruit zag als het onderste deel van een ondersteboven gekeerd schip. U zult zien waarom, wanneer u de posters van onze kerken bekijkt. Wanneer men het over het schip heeft, bedoelt men meestal het breedste, middelste deel van de kerk, tussen de hoofdzuilen. De lange gangen aan de andere kant van die zuilen worden de zijbeuken genoemd. Zoals u op de posters van kerken zult zien, hebben sommige grote kerken vijf schepen. Dit zou een groot middenschip zijn, en twee zijbeuken aan weerszijden, gescheiden door vier rijen zuilen. "Sacred Catherdral" is een kerkaffiche die dit echt mooi illustreert.

Prominente kerken affiches

Een van de bekendste kerken ter wereld is de Westminster Abbey in Londen. Als u een kerk wilt zien die geschikt is voor een koning of koningin, dan is dit zeker een goede kerk, zoals op de kerkenaffiche met de titel "Westminister Abbey". In deze prachtige abdijkerk worden al eeuwenlang Britse vorsten gekroond en een tijdlang werden ze er ook begraven. Een ander beroemd voorbeeld is de prachtige gotische Stephansdom, die u in het hart van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen vindt. De toren van de kerk is een baken voor wie in de stad zijn weg probeert te vinden. Het dak van de kathedraal is bedekt met prachtige patronen van veelkleurige dakpannen, terwijl de voorkant van het gebouw zijn romaanse oorsprong laat zien, zoals te zien is op de kerkaffiche "Weense plein met regenboog".
Productinformatie
  • 1-54 van 54 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5–8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.