Religieuze figuren

Religieuze afbeeldingen kunnen een breed scala aan complexe emoties en symbolen tonen, zoals goden, avatars, manifestaties, profeten, enzovoort. Verschillende godsdiensten hebben hun Lees meereigen specifieke emblemen, zoals de Davidster en de menora in het jodendom, en de verschillende vormen van het kruis in het Christendom. Door de jaren heen zijn symbolen, net als posters van religieuze figuren geëvolueerd en ontwikkeld. Ook al werden deze herhaaldelijk onder de loep genomen en bekritiseerd door deskundigen en zelfs niet-gelovigen, zijn deze symbolen en iconen een groot deel van de menselijke cultuur en traditie geworden. Met Photowall's hoge kwaliteit collectie van religieuze figuren posters, kunt u een gevoel van spiritualiteit in uw ruimte brengen. Het maakt niet uit welke kamer je wilt decoreren, wij hebben het ideale motief voor u.

Hierboven met religieuze figuren posters

Als we het over engelen hebben, kunnen deze in alle soorten en vormen voorkomen, afhankelijk van de culturele achtergrond en de maatschappelijke omstandigheden waarin men zich bevindt. Niettemin kan niet worden ontkend dat er een archetypische versie is van deze van deze hemelse wezens die we te danken hebben aan een bepaalde periode in de geschiedenis. U zult zien hoe en waarom met onze religieuze figuren affiches. Het tijdperk van de Renaissance was het tijdperk van de wedergeboorte, zoals de naam al doet vermoeden. Het was een tijd waarin de wereld wakker werd en zichzelf herkende omdat haar kunstenaars braken met de ketenen van de Kerk en de wereld interpreteerden zoals zij zoals zij die zagen. Religieuze beelden verdwenen echter niet, maar genereerden wel hun eigen betekenissen. Engelen waren een veel voorkomend element in schilderijen en kunstwerken tijdens de Renaissance. Net als engelen, waren de kunstenaars van die tijd boodschappers die duidelijk betekenden dat de tijden waren veranderd. De ontvoering van Europa - Cora Wandel is wonderbaarlijk rijk aan details en voorzien van zulke levendige kleuren dat het elke kamer zal laten knallen. Dit is slechts een van de vele religieuze figuren posters die zo'n visuele impact kunnen hebben op uw huis of kantoor.

Vrede en sereniteit

Het boeddhisme begon al in de 4e of 6e eeuw voor Christus toen Siddharta Gautama zijn leer over lijden, nirvana en wedergeboorte in India te verspreiden. Aangezien Siddharta zelf afkerig was van afbeeldingen van zichzelf en veel verschillende symbolen gebruikte om zijn er acht verschillende gunstige symbolen in het boeddhisme, en velen zeggen dat deze de geschenken die God aan Boeddha gaf toen hij verlichting bereikte. Je ziet ze op posters met religieuze figuren, zoals Neutrale Lotus Boeddha Kwadraat, waarbij lotus verschillende betekenissen kan hebben, maar vaak verwijst naar het inherent zuivere potentieel van de geest. In de Boeddha's sectie van religieuze figuren posters, zult u levensechte foto's ontdekken die u direct naar de locatie brengen, zoals Boeddhist Statue, Hong Kong. Er zijn ook kunstwerken die dit spirituele een geheel nieuwe en diepere betekenis geven, zoals Buddha Square.

Het heilige boek in religieuze figuren

Sinds het begin in de eerste eeuw van het Romeinse Rijk, heeft het Christendom zich sterk en om de belangrijkste religie, het waardesysteem en de sociale agenda van de mensheid te worden. De Christelijke Kerk was de grootste en meest invloedrijke mecenas van de kunsten gedurende zeer lange tijd, en behoudt die titel nog steeds in haar vermogen. Vanaf het vanaf het begin gebruikte de Christelijke Kerk veel verschillende soorten kunst om een identiteit voor zichzelf te creëren, haar macht te vergroten en zo gelovigen aan te trekken. Dit is te zien in architectuur, beeldhouwwerken, schilderijen, decoratieve kunst, verluchte manuscripten en Photowall's selectie van posters met religieuze figuren. Heilige Drievuldigheid - Corrado Giaquinto is slechts een van de vele verbluffend stijlvolle en betekenisvolle motieven in onze reeks posters met religieuze figuren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's