Tulpen

Tulpen behoren tot de mooiste en populairste bloemen ter wereld. Met de hoogwaardige selectie tulpenposters van Photowall kunt u de schoonheid van de lente in huis halen, in uw vrije Lees meertijd of zelfs op kantoor. U zult onderweg ook het een en ander leren. Wist u dat de tulp ooit zo populair was dat hij zo duur was dat hij zelfs hoger werd getaxeerd dan de meeste huizen? Als je van de zijdeachtige bloemblaadjes van de tulp houdt of dol bent op de zachtroze bloemen, dan zul je zeker tulpen posters vinden die bij je passen. Breng een extra dimensie van de natuur in uw woon- of werkruimte met gestileerde schilderijen en foto's. Met een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleurenschema's om uit te kiezen, zult u niet uitgeput raken van decoratieve ideeën met tulpen posters. Upgrade uw residentiële, recreatieve en ja, zelfs zakelijke interieurs met onze mooie selectie.

De geschiedenis in tulpen posters

De naam "tulp" komt van de vorm van de bloem, waarbij het woord zelf kan worden herleid van het Perzische "delband" dat tulband betekent. Een andere reden waarom het met Turkije in verband wordt gebracht, is dat de Turken hun tulbanden versierden met tulpenstelen. Met tulpenposters heb je niet alleen eye-candy, maar ook een belangrijke bloem in vele culturen. Haar oorsprong ligt in het Ottomaanse Rijk, hoewel ze al eerder werd ontdekt in Centraal-Azië. In de 16e eeuw vond er een massale invoer plaats in Holland, waar ze werden gebruikt op verschillende schilderijen en festivals. Als gevolg daarvan staat Holland nu bekend om de teelt van tulpen en is het de grootste producent en exporteur van tulpen. U zult zien waarom, wanneer u de tulpen posters van Photowall bekijkt. De Nederlanders zijn zo dol op de bloem geworden dat ze er nu onverbrekelijk mee verbonden zijn. "Tulpenvelden, Claude Monet" is daar een mooi voorbeeld van, waarin je een typisch Nederlands landschap ziet met daarin een aantal prachtige tulpen.

Vele soorten

De tulp kan eigenlijk bogen op vele verschillende soorten, maar de meest prominente zijn de Darwin hybride tulpen die langdurige bloemen produceren op sterke stelen met schitterende kleuren die prachtig tot hun recht komen in het landschap. Er zijn ook Triumph-tulpen, die de grootste groep tulpen vormen en het breedste kleurengamma bieden, zoals u misschien al hebt gezien op tulpenposters. Dubbele tulpen zijn lang houdbare, halfgevulde tot dubbele bloemen die een opvallende gelijkenis vertonen met dubbele pioenrozen. Gefranjerde tulpen zijn omrand met zeer fijn gesneden franjes, zoals in de tulpenposter "Roze gefranjerde tulp". Fosteriana Tulpen zijn zeer populair in de tuinarchitectuur in Europa, maar niet zo bekend in de Verenigde Staten. Greigii Tulpen zijn kelkvormige bloemen die meestal wijd opengaan om de binnenste kleuren te onthullen. Kijk of je ze kunt vinden op de tulpenposter "Tulpen en klaprozenfeest". De andere opvallende tulpensoorten zijn Kaufmanniana Tulpen, Leliebloemige Tulpen, Papegaaitulpen, Viridiflora Tulpen en Species Tulpen. Voorbeelden hiervan vindt u in onze selectie van tulpen posters.

betekenis in tulpen posters

De kleuren van deze bloemen kunnen veel verschillende dingen betekenen. Rood, bijvoorbeeld, wordt geassocieerd met ware liefde, terwijl paars koninklijk symboliseert en geel staat voor vrolijke gedachten en zonneschijn. Witte tulpen, aan de andere kant, worden gebruikt om waardigheid te claimen of om een boodschap van vergeving te sturen. Als je iemand de tulpenposter "Ivory White Double Tulip" cadeau doet, zal je zeker in een oogwenk vergeven worden. Alle gekheid op een stokje, tulpen stellen je in staat om veel te zeggen zonder te spreken. Het mooie van tulpenposters is dat je dingen kunt uitdrukken met echte foto's zoals "Tulpen na regen", maar ook dieper kunt gaan met kunstwerken zoals "Lente tulp".
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's