Rozen

De bekendste en populairste bloem aller tijden kan nu het middelpunt zijn van uw interieurdecoratie en een belangrijke troef als het gaat om visueel gewicht. Prachtige rozenposters vaLees meern Photowall zullen niet alleen de harten veroveren van iedereen die ze ziet, maar zullen ook uw huis of ruimte er aantrekkelijk en uitnodigend doen uitzien. Zelfs toen we kinderen waren, waren we ons ervan bewust dat rozen de vertegenwoordiging zijn van liefde en romantiek, maar ook van schoonheid en gratie. Al deze eigenschappen kunnen nu deel gaan uitmaken van uw opknapbeurt als u rozenposters gebruikt. Zoals gebruikelijk kunt u uw rozenposters aanpassen aan uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De symboliek in rozen posters

De roos is de nationale bloem van Engeland en werd tussen 1455 en 1485 gebruikt om politieke redenen tijdens de Wars of the Roses, aangezien het zegel van het Huis van York een witte roos was en dat van het Huis van Lancaster een rode. De rozen werden vervolgens gekruist en werden het embleem van het overwinnende huis, de Tudor Rose gedoopt, die je veel kunt zien op rozenposters. De verschillende kleuren van de bloemen staan voor verschillende dingen. Uiteraard is er rood voor de liefde, maar ook geel voor vriendschap, donkerroze suggereert dankbaarheid, lichtroze heeft zachtheid lavendel, oranje drukt verlangen uit en lavendel is traditioneel voorbehouden aan het koningschap. Dit alles wordt prachtig en artistiek uitgebeeld in deze reeks rozenposters, van traditionele schilderijen tot meer moderne kost, met rozen in al hun pracht en glorie.

Kunstenaars muze

De romantische connotatie van rozen is terug te voeren op eeuwen literatuur en kunst. De grote William Shakespeare zei: "What is in a name? Dat wat wij een roos noemen, zou bij elke andere naam even zoet ruiken". Een ander icoon, Arthur Miller, schreef "kan iemand zich de liefde herinneren? Het is alsof je de geur van rozen in een kelder probeert op te roepen. Je ziet misschien een roos, maar nooit het parfum." Rozenposters kunnen voor jou de inspiratie zijn om je artistieke opvattingen en verlangens tot uitdrukking te brengen. Misschien kunt u rozenposters ophangen in uw foyer of zelfs in een knutselkamer voor de kinderen. Over geuren gesproken, al eeuwenlang worden de geurige bloemblaadjes van rozen gebruikt voor de vervaardiging van de duurste en meest exclusieve parfums. Dit is ook de reden waarom rozen in kunstwerken altijd zo levendig op ons overkomen, omdat de kleur rood en de verschijning van deze bloem bij ons bepaalde herinneringen oproepen. Een rozenposter zoals "Hazy Rose Garden Print" bijvoorbeeld, kan ons doen denken aan het opsnuiven van de geur die uit grootmoeders tuin komt of aan de geur van moeders parfum.

Opwaarderen met rozenposters

Er zijn prachtige kunstwerken in rozenposters van Photowall die de muren er zeker interessant, aantrekkelijk en mooi uit zullen laten zien. Met een breed palet aan ontwerpen om uit te kiezen, kunt u de items bekijken en selecteren die het meest tot u spreken. Gedrukt in natuurlijke kleuren, klassiek zwart en wit, en meerdere spatten van kleuren, zullen deze rozen posters uw interieur levendig en levendig maken. Als u voor iets traditioneels en etherisch gaat, kunt u misschien gaan voor de witte roos, die van oudsher bekend staat als de bruidsroos. Een rozenposter met deze specifieke soort roos kan staan voor vrede, elegantie en rust in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte. Kijk eens naar "Florian - Emerald" en zie hoe uw muren voor uw ogen veranderen in iets vorstelijks. "Twilight Roses" is een andere rozenposter die klasse en raffinement toevoegt aan elke kamer die u een nieuw leven wilt inblazen.
Productinformatie