Boterbloemen

Als je iets wilt om je op te bouwen, zijn boterbloemen posters van Photowall een geweldig hulpmiddel als het gaat om het onderwerp interieurontwerp. Het onderwerp is een soort kruidacLees meerhtige plant die behoort tot de Ranunculaceae familie. Er zijn bijna 2000 soorten boterbloemen die vooral voorkomen op het noordelijk halfrond, omdat ze meestal in koude en gematigde streken worden aangetroffen. Boterbloemen zijn wijdverspreid en overvloedig in het wild, waardoor je een vleugje natuur krijgt wanneer je boterbloemen posters gebruikt. Deze bloemen zijn boeket favorieten vanwege hun kleurrijke bloemblaadjes, zoals je ook zult zien in boterbloemen posters. De verschillende kleuren zijn wit, roze, geel, oranje en rood. Met zo'n breed palet kun je echt spelen en experimenteren met boterbloemen posters. Het maakt niet uit of de ruimte die je decoreert een woonruimte is zoals de woonkamer of een bedrijfsruimte zoals het kantoor, deze motieven zullen je helpen. Zoals gebruikelijk kun je de gekozen boterbloemen posters aanpassen aan je algemene esthetiek.

Informatie voor boterbloemen posters

De belangrijkste reden waarom boterbloemen zo populair zijn, is dat ze glanzende bloemen hebben dankzij speciale lagen van reflecterende cellen die zich onder de oppervlakkige cellen van de bloemblaadjes bevinden. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun glanzende bloemblaadjes en de verschillende kleuren kunnen je kamer echt laten opvallen als je boterbloemenposters gebruikt. De wetenschappelijke naam van de boterbloem, "Ranunculus", is afkomstig uit het Latijn en betekent letterlijk "kleine kikker". Hij wordt zo genoemd omdat boterbloemen vaak in de buurt van water leven, net als kleine kikkers. Dit is een leuk weetje om aan je bezoekers te vertellen wanneer ze ongetwijfeld je boterbloemenposters zullen bewonderen. Een ander leuk weetje is dat als je een boterbloem onder je kin houdt, je volgens de folklore een gele weerschijn op je huid krijgt, wat betekent dat je van boter houdt. De echte reden is dat de bloemen schijnen te schitteren met een intens glinsterend geel om bestuivers van insecten van op grote afstand aan te trekken. U zult zien waarom dit werkt wanneer u onze reeks boterbloemen posters als uw focuspunt gebruikt.

Voorstellen en symboliseren

Deze bijzondere bloem symboliseert nederigheid, netheid en kinderlijkheid. Maak deze eigenschappen deel van je muurdecoratie met onze boterbloemen posters. Boterbloemen posters zijn niet alleen mooi om naar te kijken en vertegenwoordigen een bepaalde waarde, het onderwerp zelf heeft een aantal zeer interessante achtergrondgegevens. Bijvoorbeeld, in sommige delen van de Verenigde Staten van Amerika, wordt de boterbloem "Coyote's eyes" genoemd. In de oorspronkelijke legende wordt gezegd dat een coyote zijn ogen in de lucht gooide en ze weer probeerde op te vangen toen een adelaar ze weggriste. Omdat hij niet kon zien, maakte de coyote ogen van de boterbloem. Met deze kleine anekdote kunt u uw familie, vrienden of collega's vermaken als ze u vragen naar uw boterbloemposters.

Verschillende soorten boterbloemen posters

Er zijn eigenlijk heel veel verschillende soorten van deze bloem. De Purple Picotee, bijvoorbeeld, is helderwit van kleur en omlijnd met violet-paars. Deze werkelijk opvallende bloem zult u meer dan graag aan uw bezoekers laten zien in de vorm van boterbloemen posters. Een andere populaire soort boterbloem is de Perzische boterbloem. Het heeft papaverachtige bloemblaadjes die komen in kleuren zoals paars, wit, roze en rood. De boterbloemen posters "Oranje Boterbloem" en "Roze Boterbloem" zijn hier prachtige voorbeelden van. De prachtige kleuren kunnen in elke omgeving goed tot hun recht komen, maar zijn waarschijnlijk het meest geschikt voor woonruimtes zoals de woonkamer. Als je een gevoel voor dramatiek hebt, is de boterbloemenposter "Meadow" misschien iets voor jou. Dit stuk heeft echt een prachtige achtergrond en kan net zo goed staan in een ruimte met retro-thema als in een modernere ruimte.
Productinformatie
  • 1-6 van 6 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.