Reflecties

Weerspiegelingen van allerlei dingen in de grote watermassa's geven het gevoel dat er twee hemelen zijn, de een boven de ander. Dit eenvoudige maar aantrekkelijke verschijnsel heeft dLees meere mens een gevoel van grootte en vrijheid gegeven wanneer hij naar deze spiegelbeelden kijkt. Er is niets dat meer het gevoel geeft van de uitgestrektheid van de natuur dan de weerspiegeling van een bergketen in het rustige water van een meer. Photowall geeft een knipoog naar dit wonderbaarlijke kenmerk van de natuurlijke wereld met zijn kleurrijke collectie van reflectie posters. Deze beelden tonen enkele van de meest fascinerende vergezichten weerspiegeld in grote watermassa's. Deze reflecties posters zullen perfect zijn in uw woonkamer of recreatiegebieden, omdat ze de illusie van een grotere ruimte zullen geven, niet te vergeten het gevoel van de grote buitenlucht. Plaats ze in uw lounghoekjes en rustruimtes om u die vibe van ontspanning en rust te geven waar u altijd al naar op zoek was. Laat ze in de slaap- of speelhoekjes van uw kinderen zitten en kijk toe hoe ze hun kattenkwaad en paardenspel staken en gefixeerd naar deze reflectieposters staren.

Spiegel in spiegelingen posters

In de Griekse mythologie ving de sterveling Adonis, die bezeten was van een ongeëvenaarde knapheid, eens een glimp op van zijn eigen spiegelbeeld in het stille water van een meer. Hij was zo onder de indruk van de pracht van zijn gezicht dat hij zijn eigen spiegelbeeld in het water probeerde te omhelzen, waardoor hij in het meer viel en verdronk. Dit soort destructieve eigenliefde wordt Hedonisme genoemd en ontleent zijn etymologie aan Adonis zelf. Dit interessante verhaaltje getuigt van de vertederende kwaliteit die watermassa's bezitten wanneer zij de beelden weerspiegelen van de dingen boven hen. Photowall laat u duidelijker zien met "Reflectie van Lake Matheson", "Lake Louise, Alberta Canada, Noord-Amerika, Panorama", en "Fuji Berg in Herfst" in haar fijne lijn van reflectie posters. Deze one-of-a-kind beelden tonen enkele van de mooiste natuurwonderen die er bestaan, weerspiegeld in het water van de grote watermassa's eronder. Deze prachtige reflecties posters zullen het perfecte middelpunt zijn in uw woonkamer en zelfs in uw gangen. Plaats een paar van deze reflecties posters op strategische plaatsen in uw huis om de ruimte te verlevendigen.

Wonderlijk in reflecties posters

In het onsterfelijke toneelstuk van William Shakespeare, Hamlet, is er een scène waarin onze held acteurs in een toneelstuk leidt. Hij vermaant hen dat het ware doel van de kunst is om de natuur een spiegel voor te houden, om de deugd haar gelaatstrekken te tonen, haar eigen beeld te verachten, en de ouderdom en het lichaam van de tijd zijn vorm en druk. Dezelfde wijsheid geldt voor grote watermassa's en de prachtige wonderen der natuur die zij weerspiegelen. Photowall weerspiegelt dit sentiment met "Lago di Landro", "Summer Lake", en "Butterfly Orchid" in haar prachtige lijn van reflecties posters. Deze fascinerende beelden tonen enkele van de meest majestueuze en rustige wonderen van de natuur, weerspiegeld in het water van de meren eronder. Deze prachtige weerspiegelingen posters zullen prachtig combineren met elke kleur muur of behang die u besluit om ze te ondersteunen. Ga op je favoriete plekje zitten met een warme mok malted chocolate en voel je zorgen wegvallen met deze prachtige reflecties posters om je heen. Voel je alsof je naar deze prachtige plaatsen bent gereisd, want deze unieke reflectie posters brengen je naar hun respectievelijke plaatsen in de wereld.

Majestueus en prachtig

Van dieren tot door de mens gemaakte bouwwerken tot natuurlijke gebeurtenissen in de lucht, ze zien er allemaal bijzonder verbazingwekkend uit wanneer ze worden weerspiegeld in de stille, spiegelachtige kwaliteit van het water eronder. Photowall geeft u perfecte voorbeelden hiervan met "Morning Flamingo", "Northern Light over Troms Coast, Norway", en "Chicago Skyline" in haar verbazingwekkende collectie van reflectie posters. De eerste afbeelding toont flamingo's die in kniediep water staan, terwijl ze worden weerspiegeld in de kalmte onder hen. De tweede toont de Aurora Borealis weerspiegeld in een rustig meer en de derde toont de gehele Chicago Skyline die zich weerspiegelt in de aangrenzende rivier. Deze prachtige spiegelingsposters zouden een kosmopolitisch gevoel geven aan de saaie en troosteloze ruimtes in uw huis. Nodig een paar vrienden uit voor een avondje wijn en oesters terwijl je verhalen uitwisselt over de prachtige vergezichten die je hebt bezocht en die werden weerspiegeld in grote stille watermassa's. Laat hen u vergasten op hun verhalen over reizen en avonturen terwijl u de hele avond levendige gesprekken voert, terwijl u omringd bent door deze prachtige spiegelingsposters. Laat uw zware zorgen en lasten van u afvallen met deze opmerkelijke reflectie posters in uw huis.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.