Objecten

Focussen op één ding kan een geweldig focuspunt zijn bij het inrichten van uw interieur, maar geeft paradoxaal genoeg ook de aandacht aan andere elementen in uw ruimte. Met de uitstekLees meerende en hoogwaardige objectenposters van Photowall uit de categorie patronen in kunst en design hebt u dit focus- en veelzijdige hulpmiddel tot uw beschikking. Alledaagse objecten en materialen in de kunst zijn een hedendaags antwoord op een eeuwenoud gebruik, wat deze objecten posters doen op een stijlvolle manier, met een enorme verscheidenheid en unieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent om uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte op te fleuren of nieuw leven in te blazen, met deze motieven kunt u niet de fout in gaan. Objecten posters geven u ook de mogelijkheid om uw eigen wijzigingen aan te vragen zodat ze passen bij of contrasteren met uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en algehele ontwerp.

Veel variatie in object posters

Objecten zijn vaak intrigerend, niet alleen op zichzelf, maar ook door hun toevoeging aan het totaalbeeld van een ruimte. Net als bij andere kunststromingen in de afgelopen eeuwen, komt het gebruik van objecten in de kunst ook in verschillende vormen en interpretaties voor. De categorie van de objectposters kent een grote verscheidenheid, met beelden die variëren van foto's uit het echte leven die zo gedetailleerd en ingewikkeld zijn dat je ze bijna kunt voelen door het motief aan te raken, tot kunstwerken die zo uniek en stijlvol zijn dat je merkt dat je er heel lang naar blijft staren. "Cork" is een goed voorbeeld van het eerste, een prachtige objectposter waarop dit soort stekkers te zien zijn die als kleine overblijfselen uit de geschiedenis zijn. Op en naast elkaar gestapeld, zijn deze kurken gerangschikt in een aangenaam maar ook stemmig patroon dat kan werken in vrijwel elk type kamer. Als je meer artistiek bent ingesteld, geef je misschien de voorkeur aan een objecten poster zoals "Theepotten", met een levendig ontwerp en levendige kleuren. Beide objecten posters kunnen elke kamer laten opvallen en zorgen voor een maximale visuele impact, interesse en gewicht.

Voor elk wat wils

Photowall hecht niet alleen veel waarde aan diversiteit, maar is er ook voorstander van om objectposters te hebben voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Deze reeks heeft ook veel te bieden voor het jongere publiek. We weten allemaal dat kinderen nogal kieskeurig kunnen zijn als het op hun spullen aankomt, vooral in hun kamers. Objectposters zoals "Forest Folklore Green Animals 2" kunnen die driftbuien wel eens de kop indrukken. Dit prachtige en sympathieke motief ziet er niet alleen prachtig uit, het bevat ook wezens die kinderen van alle leeftijden zullen bevallen. Voor het oudere publiek is er een objectposter zoals "All That Jazz". Dit bijzondere stuk kan een geweldige visuele aanvulling zijn in kamers die meer door volwassenen worden bezocht, zoals de woonkamer of zelfs het kantoor. Voor iets waarvan iedereen kan genieten, is er nauwelijks een betere keuze dan "Flamingo". Deze objectposter, een absoluut betoverende afbeelding, benadrukt de schoonheid van de natuur en van deze vogel, om nog maar te zwijgen van zijn kenmerkende kleur.

Old school benadering met object posters

Deze bijzondere assemblage bevat een groot aantal affiches met een vintage of retro-thema. "London Pattern" is daar een heel concreet voorbeeld van, een heerlijk charmant beeld dat in geen enkele woning of zelfs op de werkplek zou misstaan. Als je op zoek bent naar een modernere sfeer, is "Sun Breeze" misschien wel iets voor jou. Deze objectposter maakt de ruimte levendig door de echte symmetrie in de afbeelding, waarbij de kleurencombinatie van zowel licht als donker een extra element van klasse geven met zijn levendige tint. Stelt u zich deze objectposter eens voor in uw woonkamer of de directiekamer op kantoor, het zou zeker een geweldig middelpunt zijn en gespreksstof opwekken bij iedereen die het bekijkt.
Productinformatie
  • 1-37 van 37 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.