3D

Alleen al door ernaar te kijken, nemen wij mensen de ruimtelijke relatie tussen voorwerpen waar, omdat we een 3D-perceptie hebben. Dit is een aandoening die ook bekend is onder een anLees meerdere term, diepteperceptie. Dit is zeer belangrijk om te overwegen bij het ontwerpen van uw interieur met 3D posters van Photowall, omdat het een factor kan zijn in alles, van textuur tot patronen die passen bij uw vooruitzicht en gewenste esthetiek. Onze eersteklas selectie 3D posters biedt de nodige decoratieve breedte, hoogte, lengte en diepte die nodig zijn om uw arrangement te laten opvallen.

3D posters en onze waarnemingsinstrumenten

De meesten van ons gebruiken alle of enkele van de volgende ooginstrumenten om dagelijks in 3D waar te nemen en te bewegen, namelijk luchtperspectief, stereoscopisch zicht, grootte vertrouwdheid, accommodatie en parallax. Luchtperspectief heeft betrekking op verafgelegen voorwerpen die minder contrast lijken te hebben dan nabije voorwerpen, omdat het licht door de lucht wordt verspreid en willekeurig wordt verdeeld. Dit is de reden waarom het vinden van het juiste licht voor een kamer van groot belang is bij het gebruik van 3D posters. Stereoscopisch zicht is het feit dat onze twee ogen lichtjes gescheiden beelden leveren, zoals bijvoorbeeld hoe een dichterbij gelegen voorwerp meer gescheiden kan lijken dan het verafgelegen voorwerp. Het gebruik van onze 3D posters zal u snel bewust maken van deze hulpmiddelen die we dagelijks gebruiken, waardoor u niet alleen visueel plezier beleeft, maar ook inzicht krijgt in de fijne kneepjes van onze optische wereld en dus onze kijk op kunstzinnigheid.

Het krijgen van een appreciatie

Als u de grootte van een voorwerp bij benadering kunt inschatten of u ervan bewust bent hoe groot het is, kunt u ook bij benadering zeggen hoe ver weg het is, op basis van hoe groot het voor u lijkt. Dit heet vertrouwdheid met de grootte, wat ook belangrijk is bij het gebruik van 3d posters, omdat het het contrast kan bepalen dat u creëert met de afstanden tussen uw interieur ornamenten, waarbij ongelijke proporties worden gecoördineerd om een verenigend perspectief te genereren. Accommodatie verwijst naar je visuele focus op een dichtbij of veraf object, waarbij de lenzen in je ogen fysiek van vorm veranderen, om vast te stellen hoe ver het object van jezelf verwijderd is. Parallax ten slotte is wanneer je je hoofd van links naar rechts beweegt, lijken voorwerpen dichtbij sneller of sterker te bewegen dan voorwerpen ver weg. De 3D posters in ons arsenaal voldoen aan al deze criteria en visuele factoren, waardoor het inrichten van uw ruimte een fascinerende reis in de driedimensionale wereld wordt door gebruik te maken van deze zeldzame en prachtige motieven die wij voor u hebben.

3D posters voorbeelden

Nu is het tijd om een aantal van onze zeer aparte ontwerpen te bekijken, die uw persoonlijke ruimte op een heel ander niveau kunnen tillen. "Interconnecting" en "Flowing Cubes - Steel" zijn twee verbazingwekkende composities in het assortiment 3D posters, die een speciale vibe creëren door een beroep te doen op ons driedimensionale zintuig en door gebruik te maken van de unieke kunstzinnige conceptie om uw huiskamer of kantoorruimte een enorm visueel gewicht te geven. Omdat ze kunnen worden aangepast aan de door u gewenste sfeer in huis, op kantoor of in een andere persoonlijke ruimte, kunt u spelen en verschillende opstellingen maken waarin deze 3D posters de gewenste cosmetische verandering teweegbrengen.

Meer opties tot uw beschikking

Om u nog meer alternatieven te geven, en tips over hoe ze te gebruiken, zijn hier nog enkele voorbeelden van onze prachtige selectie. "3D Constructie" en "Tetris Patroon", bijvoorbeeld, kunnen er zeker voor zorgen dat uw 3D posters een hot item worden voor elk feestje dat u thuis, op kantoor of in een andere persoonlijke ruimte geeft. De herkenbare opstelling zal zeker intrige opwekken en visuele interesse opwekken. De kleuren rood, groen, blauw, magenta en grijs zijn ook haalbare keuzes bij de 3D posters "Deep Tetris Color". De reeds bestaande, of binnenkort te bereiken, kleurbalans van de kamer zal worden geëvenaard of gecontrasteerd door deze verbazingwekkende 3D poster.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's