Vlees & vis

Vlees en vis zijn de hoofdbestanddelen van het menselijk dieet sinds de mensheid voor het eerst dieren leerde vangen en hun vlees als voedsel at. Er zijn praktisch meer dan een miljoeLees meern manieren om vlees en vis te bereiden voor culinaire consumptie. En elke dag worden er nog meer, vernieuwende manieren van koken uitgevonden. Photowall brengt hulde aan voedsel zo oud als de tijd zelf in zijn prachtige collectie vlees & vis posters. Deze afbeeldingen tonen de bijna eindeloze keuzes aan gevogelte, vee, vis en schaaldieren die beschikbaar zijn voor onze keukens. Hang een aantal van deze vlees & vis posters rond uw huis om u te herinneren aan de overvloed van de natuur. Hang een paar van deze vlees & vis posters in je keuken om je te inspireren tot het bedenken van steeds fantasierijkere gerechten die de ogen zullen strelen en het gehemelte zullen bevredigen. Een paar van deze vlees & vis posters strategisch geplaatst in de slaapruimtes en speelhoekjes van je kinderen zullen niet alleen kleur geven en uren van vermaak bieden, maar zullen ook dienen als een inleiding voor hen in de wereld van voedzaam voedsel. Maak van hen aspirant-gourmands door hun verbeelding en creativiteit te prikkelen met deze vlees & vis posters in uw woning.

Lekker in vlees & vis posters

Het is een weinig bekend feit buiten literaire kringen, dat de grote Franse romanschrijver Alexandre Dumas, die De Drie Musketiers en De graaf van Monte Cristo schreef, ook een van de meest uitgebreide en gevierde boekwerken in de culinaire wereld heeft geschreven. Dit boek heet Les Grande Dictionnaire de Cuisine of Het Grote Woordenboek van de Keuken. Het bevat een aantal van de meest beoefende klassieke Franse technieken van voedselbereiding die al eeuwen door chef-koks worden toegepast. Photowall laat u de smaak proeven met "Oesters", "Mosselschelp", en "Lodge Bass" in zijn prachtige collectie van vlees & vis posters. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest sappige vis en schaaldieren die beschikbaar zijn voor de veeleisende fijnproevers op deze planeet. Hang deze vlees- en visposters aan de muur van uw woonkamer en maak er een mooi pronkstuk van dat levendige culinaire discussies op gang zal brengen. Ruzie over welke methode van koken het beste is, met uw familie en geliefden, met deze verbazingwekkende vlees & vis posters om u heen. Zelfs uw kinderen zullen de ogen geopend hebben voor de sappigheid en de geweldige smaak van deze vleessoorten, wanneer u hen introduceert in de wereld van lekker eten met deze vlees & vis posters.

Selecteerbaar in vlees & vis posters

De Michelinster is een onderscheiding die wordt uitgereikt door een zeer strikt genootschap van fijnproevers, die hem alleen toekennen aan de beste chefs en restaurants ter wereld. Het hebben van een Michelinster is het equivalent van het bezitten van een Congressional Medal of Honor in de militaire wereld. Eén ster betekent dat je een geweldige chef-kok bent, twee sterren dat je vaardigheid bijna buitenaards is, terwijl drie sterren een niveau van vaardigheid en talent is dat alleen is voorbehouden aan de goden. Photowall geeft u meer om van te proeven met "Farm to Table", "Farm to Table II", en "Early 17th Century Flemish School" in onze fijne lijn van vlees & vis posters. De eerste twee afbeeldingen tonen de verschillende stukken rund- en varkensvlees die gebruikt worden door slagers over de hele wereld. De derde afbeelding is die van een bord oesters, een glas wijn, en wat noten en paddestoelen, misschien het idee van een oude Vlaamse meester voor een late namiddagmaaltijd. Geef deze vlees & vis posters een ereplaats boven uw slaapvertrek, en zorg altijd voor een huiselijke en warme sfeer in uw slaapkamer. U en uw geliefden kunnen zich urenlang vergapen aan deze vlees & vis posters.

Succulent en vullend

Sinds de mens vlees op het vuur heeft leren zetten, heeft de culinaire wereld steeds creatievere methoden uitgevonden om eten op tafel te zetten. Van het gebruik van houtskool en hout om het vlees een bepaalde smaak te geven, tot het gebruik van verschillende soorten wijn bij het koken, tot het gebruik van kruiden en specerijen, er lijkt geen einde te komen aan de ontwikkeling en vooruitgang van de culinaire kunstvorm. In de moderne tijd is vuur niet de enige manier om voedsel te koken. Elektrische fornuizen hebben hun intrede gedaan in de keuken. Inductiekookplaten die gebruik maken van elektromagnetische energie besparen tijd en moeite bij het bereiden van maaltijden. En de laatste tien jaar wordt een apparaat, de sous vide, gebruikt om op lage, vaste temperaturen te koken, zodat de smaak van marinades en specerijen gegarandeerd behouden blijft. Koken met deze apparatuur verzekert u ook dat het vlees vork- mals is en gelijkmatig van binnen naar buiten gegaard. De mensheid heeft zeker een lange weg afgelegd van het spietsen van een stuk vlees op een spies en het boven een open vuur te plaatsen. Deze vlees- en visposters zijn bedoeld om ons te herinneren aan de rijke geschiedenis en de grootse toekomst die ons op voedselgebied te wachten staan.
Productinformatie
  • 1-10 van 10 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.