Vintage films

Vintage is een zeer populair thema als het gaat om het inrichten van een ruimte, ongeacht of dit nu een woning, een werkplek of gewoon een hangplek is. In lijn hiermee heeft PhotowallLees meer een geweldige collectie vintage filmposters samengesteld. Aangezien deze films vaak voorname of unieke cinematografische werken zijn die met ondefinieerbare kwaliteit de tijd en de trends hebben overstegen, heb je een tijdloze en stijlvolle decoratie voor je muren bij de hand. En omdat vintage films vaak universele favorieten zijn die ook na herhaalde vertoningen nog steeds goed zijn, zullen uw vintage filmposters dat ook zijn. Ons assortiment bestaat uit motieven met unieke ontwerpen, geweldige kleurencombinaties, rijke details en bovenal een ongelooflijke charme en karakter. Met de vintage filmposters van Photowall laat u uw kamer knallen en toont u uw waardering voor dit medium van verhalen vertellen. Zoals gebruikelijk heb je altijd de keuze om deze beelden te bewerken zodat ze passen bij of contrasteren met je reeds bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en eventuele andere aanwezige decoratieve componenten.

De verschillende genres in vintage filmposters

Of u nu een liefhebber bent van klassieke films of een beginner die alleen maar van de filmgeschiedenis wil proeven, vintage filmposters zullen aan uw verlangens voldoen. Elk van deze motieven levert een onstuimige dosis nostalgie, is echt vermakelijk en zal uw ruimte interessanter maken. De verscheidenheid in dit assortiment komt ook voort uit het feit dat klassieke films niet slechts één genre zijn, maar vele filmtypes in één categorie. We hebben de meeslepende romantische komedie, het oorlogsdrama en de politieke thriller samengebracht in "Casablanca". Dit absolute meesterwerk van de cinema is er één voor de eeuwigheid en staat bij de meeste mensen nog steeds op de lijst van topfilms aller tijden. Een vintage filmposter zoals Movie Poster Casablanca kan een eerbetoon zijn aan dit juweeltje en uw film geloofwaardigheid, visueel gewicht en persoonlijkheid geven. Als u nog verder terug wilt gaan in het genre van de stomme films, kunt u een vintage filmposter zoals Kid gebruiken, waar de legendarische Charlie Chaplin centraal staat. U hebt een breed palet aan keuzes in genre als het gaat om het selecteren van de vintage filmposter om uw huis of kantoor nieuw leven in te blazen.

Definiërende factoren

De definitie van een vintage film is vaak complex en zelden eenduidig. Een klassieke film moet volgens de meeste opinies zeker minstens 25 jaar oud zijn voordat hij zelfs maar als klassiek kan worden beschouwd. Bij vintage filmposters hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het hele rooster bestaat uit films die veel ouder zijn dan dat. Toch is het essentieel om te weten wat nu echt een vintage film is, in tegenstelling tot iets als de moderne klassiekers. Het hangt ook af van de generatie waartoe je behoort, aangezien sommige klassieke films een bepaald decennium kenmerken, waardoor het een instant klassieker wordt in de genoemde periode. Vintage film posters hebben genoeg variatie om al deze aspecten te dekken. Er zijn levensechte foto's zoals Courage and Friendship, waarbij je je onmiddellijk in de scène zelf waant en getuige bent van het plot. Vintage filmposters hebben ook kunstwerken zoals Movie Poster Mata Hari 2, een fantastisch stukje eeuwige popcultuur met een geweldig en uniek ontwerp.

Icons in vintage films poster

Vaker wel dan niet, worden vintage films gedefinieerd door de personages, en op hun beurt de artiesten die hen hebben geportretteerd. Wie kan James Dean vergeten in "Rebel Without a Cause"? Deze film was symbolisch voor een generatie in een zeer turbulente tijd in de Amerikaanse geschiedenis. Je kunt deze geest bezitten met vintage filmposters zoals Rebel Without a Cause, een prachtig kunstwerk dat het onuitwisbare charisma toont dat Dean op het scherm bracht. Dan is er de onnavolgbare Audrey Hepburn in vintage filmposters als Two for the Road. Dit motief belicht de schoonheid en charme van deze schitterende Hollywoodlegende in haar beste licht.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.